Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sonda przedwyborcza |
Szkola pg4 czy następny hipermarket ? 12 za 5 przeciw i 5 wstzymało sie (szkoła pg4 żeby zlikwidować) i 11 za 7 przeciw 3 wstrzymalo sie (hipermarket żeby zbudować) jakie jest wasze zdanie w tym temacie zlikwidują szkole a postawia hipermarket.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sonda przedwyborcza |
Tak niech polikwidują wszystkie szkoly a niech zbuduja nastepne hipermarkety.
|
|
Evuś, Ona przyjdzie, bądź cierpliwa - mówię Ci to jakem Największy Niecierpliwiec Świata... :)
|
|
Halina, do Szwecji to jeszcze Polsce duuuuuuużo brakuje, czy może zwróciłaś uwagę na stan dróg w Szwecji, autobusy które tam jeżdżą i mądrych ludzi którzy tam rządzą, myślisz że nie ma pilniejszych potrzeb w MPK, wymiana taboru itp.Jeśli można ten rozkład dostać za darmo to nie wiem o co tyle hałasu? Poprostu wydaje mi się że nie widzimy dużych problemów,które gdyby zostały rozwizane(bezrobocie, korupcja , złodziejstwo)automatycznie przełożylyby się na poprawe tych żeczy o których tu mowa. Pozdrawiam.
|
|
Nareszcie taki 'up-beat' czyli pozytwny watek o Naszym miescie - ot, taki o jakim juz tu bajdurzylem (marzylem?). Gratuluje Ci, Tiger! Miejmy tez nadzieje, ze to troche zmieni ton dyskusji na tym forum i ze moze ten watek stanie sie jakims bodzcem to czynnej akcji ... chocby np. do tego wiosennego sprzatania, do ktorego to z tak ogromnym animuszem zachecal nas nasz 'emeryt', aka Maciek. A wiec zrobmy(cie) 'tera' cos, chocby tylko aby .... nie wkurzac tego goscia :). A ciagnac to dalej, moze by w jakis sposob polaczyc te dwa watki na tym forum: flash mob i ta sugestje Macka w jakas wpolna akcje - cos takiego przyjemnego z pozytecznym? Pozdrawiam, wychu (ciagle Lomzyniak, bo Lomzanin to jakos kojarzy mie sie z ... ziemianin) PS. Tiger, I'm, too, watching you .....:)
|
|
w niektórych edycjach i programach są niezłe laski występują ....( wyjątki)
|
|
Ptysiu91 skączył studia a zapomniał o gimnazjum LENIUCH ?????????
|
|
Mam pomysł, NN, zostawmy ten temat na dowcipkowanie (to jest silniejsze ode mnie - nie mogę przestać :)), a załóżmy nowy: Nadchodzi wiosna np. z trzema wykrzyknikami i tam będzie pełna kurtuazja, OK? -------------- Jak najdalej stąd, jak najdalej chcesz biec, byyyyllleeee jak najdalej!!!
|
|
Kogo mamy? zbój, ptysiu91, poprostu_ja, Abcd, kaschia, kolega Ptysia (bez nazwy :P), ADALL, GoSieŃkA, Greatest_DeMoN, +polak+, 4HuGo (?), DamianE03 (?), evaa (?), Cienka (?), 14 osób, jeśli wszyscy wymienieni są zainteresowani. Być może źle zinterpretowałam niektóre wypowiedzi, w szczególności osób ze znaczkiem zapytania, gdyby tak było, to liczba chętnych zmalałaby do 10. Każdy powie, że to mało. To BARDZO mało. Bardzo zależy mi na tym, żebyście wysyłali mejle, a nie wyłącznie przez forum - byłoby wygodniej :) Uwaga! Został nam JEDEN tydzień. To BARDZO mało. Przez ów tydzień macie poinformować WSZYSTKICH potencjalnych zainteresowanych tematem wśród znajomych i dać mi o tym znać. Inaczej to zwyczajny niewypał będzie. Popracujcie! Pozdrawiam, kochani. :* ściemka wszystkim
|
|
Ja jestem jak najbardziej za :) Miejce może być naprawdę piękne. Wiecie, gdzie widzę jeden jedyny problem? Wielu owych bulwarów nie będzie szanować. Po prostu zacznie się to, co dzieje się non stop w każdej innej części Łomży. Wydeptane trawniki, wywalone kosze... i to... i owo... i tamto... i siamto... :(
|
|
Poszukuje stron które pozwalaja zapomniec o szarej rzeczywistosci.Kto ma cos smiesznego ,ciekawego to prosilbym o wrzucenie tego tutaj.
|
|
http://www.joemonster.org - fajny portalik z wieloma dowcipami, forum, zdjęciami, grami, itp.... http://www.funiaste.net - podobnie w trochę okrojonej wersji :)
|
|
Łojeju!!! Grzesiu to chyba codzień przy ognisku siedzi... :)
|
|
Witam. I o zdrowie pytam. A, o co chodzi? Chyba temat zakończyliśmy. Nie ma chętnych do roboty. Pozdrowienia.
|
|
Pozdrawiam wszystkich. Ze względu na nawrót zimy proponuję zacząć zimowe porządki. Ryskago - łap szuflę i do odśnieżania. Ja z rana nie mogłem wyjechać z garażu, więc się już napracowałem. Po przyjeździe do roboty też bez sensu, bo nie mogłem znaleźć miejsca na parkingu. Dzień się zacząl źle. Przed domem musiałem sam odgarniać, a przed firmą służba miejska ma to w du**e. Może niech ta wiosna jeszcze poczeka, przynajmniej pod śniegiem brudu nie widać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |