Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głosy w Radzie Miasta o referendum o odłączeniu Łomży od Śledziowa |
Oj uno byś się wreszcie podpisał za siebie a nie tu z jakimś kamillo wyskakujesz ujawnij się pod swoim nickem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głosy w Radzie Miasta o referendum o odłączeniu Łomży od Śledziowa |
Siemka Grzesiek !! Mam prośbę do ciebie ! Patrzę na twoje posty i wydaje mi się że wiesz gdzie poszukać to tego to owego na necie ! potrzebuję naprzykład parę fajnych dzwonków do siemensa MC-60 to chyba są pliki mid. jakbyś miał jakiś namiar to daj znać .
|
|
ŁAŁ....
|
|
a wiejskie potupaje są zjebiaszcze !!! a w ryj za frajer można wyłapać wszędzie nie tylko w Smolnikach pzdr Ma zowsze Łomża
|
|
Tak mam!!!!!!!!!!!! numer organizatorki: komorkowy: 606997423 i domowy mam jeszcze: 862184056!!!! ale lepiej dzwonic na komorke!!!!!!-szybciej mozna złapać!!!!!
|
|
Chcialabys mieszkac w takiej stodole,bo mi osobiscie marzy sie taki domek!!!!!!!
|
|
"Tomasz29" wlasnie dzwonilem sa jeszcze wolne miejsca, cena tez przystepna, ja sei zapisalem
|
|
dzis juz nie bede dzwonil,ale jutro tez sprobuje!!!!!!
|
|
w Grądach Woniecko Oprucz Tego ZaKładu Karnego to Nie ma jest jeszcze osiedle budynków po PGRowskich i kilka budynków PGRów ( Kino ,Sklepy ,Chlewiki ... ) i Kościółek Ale żadnego Lokalu Do zabawy nie Ma :-| A osada może i to osada Biskupiec :P
|
|
A któż powiedział,że to były słowa skierowane do ciebie? To była taka moja refleksja napisana powiedzmy "ogólnie".Na różnych forach,różne rzeczy czytałem na ten temat...i stąd takie,a nie inne moje podejście.A jeśli chodzi o mnie to swoje wiem :-) Pozdro!
|
|
elomza? działa na zasadzie jedynie kopiowania wszelakich artykułów ze wszystkich mozliwych stron www dotyczących naszego regionu. Nawet nie wszędzie raczą podawać źródło w postaci linku. Na 4lomza jej twórcy a przynajmniej Pan Czarek umieszczają oprócz prasówek - własne opracowania danego tematu. Faktycznie był moment że 4 wolno "chodziła" ale po sygnale Śledczego otwieranie mocno przyspieszyło... :) Pozdrawiam a szczególnie mm i cz :)
|
|
Jeśli chodzi o seti to cel i założenia są jasne, natomiast w grid'zie jakoś nie mam pewności, czy mój komputer będzie szukał leku na raka, czy skutecznej broni biologicznej. T i g e r
|
|
od kiedy nazwiska grają?? jeżeli nie bedzie odstawiał nogi na boisku, będzie walczył z zaangażowaniem do końca to myślę, że powinien nam się przydać. trener Gaszyński bierze do zespołu sprowadza zawodników niewypalonych, takich, którzy chcą jeszcze coś osiągnąć w piłce - tak ja to widzę. przykład na to że nazwisko to nie wszystko?? Mlekovita zatrudniła bodajże przed sezonem byłego trenera Lecha Poznań, musiał opuścić klub po kilku kolejkach, bynajmniej nie z powodu rewelacyjnych wyników zespołu.
|
|
ej co tu cenzura jest do **** ??? WOJNA !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Zapomnij o ogladniu TVP przez internet, mozesz sobie obejzec co najwyzej kilka wybranych audycji (np: Wiadomosci, Sport) ale do ogladani tych audycji nie potrzebujesz zadnego dodatkowego programu wystarczy wejsc na www.tvp.pl i sciagnac pliki video. Jezeli chodzi o karte TV to majac ja nie potrzebujesz uzywac internetu (komputer podlaczasz bezposrednio do kabla antenowego). pozdrawiam namfuae
|
|
Hahaha możesz se poprosić o kawełek chleba a nie otakie rzeczy ehhh ja już nie mam sił na tego inwalidy MrSato zostawie ten temat bez komentarza ale jak jeszcze takie cos bedzie że bedziesz pisać zemnie i takie historyjki omnie to pożałujesz bo mam 15 lat to nie znaczy że nie mam przewagi ehhhh jak bym chciał to byś był pobity jak w tym moim artykule o Psełdo Kibicach .
|
|
A czy Nie oni są za drodzy jak na ŁKS ??
|
|
Prędzej twoje usta gotowe do laski ;-)
|
|
Eh ja mam takie zdanie że Żurawski albo Krzynówek by nie pasowali do naszej dróżyny i tyle :) Dzieki że pisaliście na ten temat :)
|
|
oj, markac, nie mow zle o forach PHPbb, tak sie sklada ze codziennie przegladam 5 opartych na tej platformie i na zadnym nie ma problemow. Na jednym jestem moderatorem (forum ma ponad 3-4 lata, obecna zrestartowana wersja 56000 postow). Fora phpbb jest proste w obsludze, czytelniejsze niz tutejsze. Admin tez nie ma duzo roboty bo rozpakowuje pliki na serv i wsio :) Moge zagadac z kumplem czy podjalby sie zbudowaniu forum 4lomza.pl na PHPbb (ma doswiadczenie) jezeli admini ze Speedu uznaja to za dobry pomysl a sami nie beda potrafili sie do tego zabrac. ;) A wszelkie strachy o zle dzialanie for PHPbb prosze odrzucic, spojrzyjcie na fora na: www.sapkowski.pl czy www.gildia.pl - tam bazy danych maja grubo ponad 200mb (razem z emblematami itd.) i nic sie nie dzieje. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
zovo, nie twierdziłem, że te forum jest złe. Uważam, że jest jednym z najlepszych jakie widziałem. Sam go używam i jestem moderarotem na ... Ale wkurzyłem się, jak zaktualizowałem forum z wersji 2.0.10 do 2.0.11 z powodu Santy, a dzień później dowiedziałem się, że 2.0.11 też jest podatna na Santę (jej mutację :) Wszelkie podobieństwo niekoniecznie jest zupełnie przypadkowe...
|
|
elomza - nie dziala Eh, znowu phpBB coś nawala :))) A tak na poważnie, forum wyłączone jest chwilowo przez Admina. kamillo, Chaty są dla dzieci i są do tego celu przeznaczone specjalne strony jak np. http://chat.wp.pl/, http://czat.onet.pl/. Nie zmienia to faktu, że link w menu 'Chat' jest mylący. Ma zowsze Łomża
|
|
Wspaniałego, szczęśliwego i pełnego niezapomnianych wrażeń 2005 roku życzę wam wszystkim i każdemu z osobna, a w szczególności Tobie M.R
|
|
Autor: Misiek-2lo (---.elomza.pl) chyba ty jesteś z psychiatryka ? albo jakiś kaleka który debilzuje na forum ? Ma zowsze Łomża
|
|
Połowa około 70 tysięcy zostało rozlosowana druga połowa 70 tysięcy zdążyli sie zapisać do Funduszy
|
|
I co może bedziesz teraz jechać pomnie cioto ****** ??? jedz ile chcesz ja cię bije bąku ****** i tego zasmarowanego palca w dupsko wsadz a nie pokazujesz brudne paluchy za grosz szacunku dla urzytkowanikom **** już nic nie mówię
|
|
a ja ją lubię !!!!!!!!! brakowało w polskiej muzyce tego typu (muzyki typowo tanecznej)w polskim wykonaniu:):) chociaż jej producentem jest niemiecka firma .... że głosu nie ma - to nic, ale rytmy są odjechane:) a wiadomo cośkonkretniejszego o jej występie? o której ,itp?
|
|
Admini jednak są na tym forum, bo usunęli post w którym podałem adres nowego forum. Morał z tego taki, że to forum ma po prostu 'być', a co tu się dzieje to nikogo nie obchodzi.
|
|
"Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane" :) Szkoda, że administracja 4lomza nie działa tak stanowczo wobec innych użytkowników forum używających wulgaryzmów, obrażąjacych innych, reklamujących strony prywatne, blogi, radio. Nie reagują na kopiowanie artykułów prasowych. Długo by wymieniać. No ale to nie jest przecież konkurencja :). A do własnego kurnika nie wpuszcza się lisa. don-key
|
|
a ja chce słuchac Mandaryny i nie obchodzi nie czy to dno czy nie i czy ten Kazik jest lepszy. Jak lepszy to jedz i go szukaj. A ja chętnnie posłucham Mandaryny.
|
|
tak ja tez tak uwazam,, żcyz nie można w końcu zrobic takiego koncertu sylwestrowego na Starym Rynku? Czy nasze władze miasta musza byc tak beznadziejne i konserwatywne ? Czy to jest takie trudne do zorganizowania ?
|
|
chcę się dowiedzieć,mam nadzieję że pomożecie bo nigdzie nie mogę tego znaleść,co to za melodia jest puszczana na wiekszości pokazów sztucznych ogni??Taka była też w Łomży jak pieczono rejbaka.Z góry wielkie dzięki!
|
|
i jak było na starym rynku ?? jak w burdelu gudrid
|
|
Miłej zabawy porzeracze plastiku... Niby młodzi, inteligentni (co po niektórzy) ludzie, a dają się tak w wała jakiejś Wiśniewskiej robić. Wyrazy współczucia... Mo' Wax
|
|
Abuuuuuuuuu zbojkotować koncert :) Czy naprawdę nikt pożądny nie chce przyjechać do Łomży? Przyłączam się do anty-fanów.
|
|
Wiem o jaką melodię chodzi, ale niestety nie znam tutułu. Może zadzwoń do organizatorów? :) T i g e r
|
|
To jest Carl Orff - Carmina Burana - O Fortuna szukaj O Fortuna nuta była wykorzystana w reklamie nike czy rebooka już nie pamiętam innym kawałkiem jest tez Vangelis - Conquest of paradise tez puszczają przy pokazach. Pozdr.
|
|
Ojeny każdy słucha co chce ja nie słucham jej może przyjeżdzać do Łomży a mnie to ... szkoda że nikt bardziej lepszy nie przyjedzie :( słyszałem że Sidney Polak jedzi na koncerty i nie dużo bierze za koncert dla publiki chodzi np o dojazd i td. to może go zaprosić do nas ale nie na Stary rynek gdzie w zeby to było w lokalu albo co innego tylko nie stary rynek lub muszla !! T i g e r
|
|
Co z tą muszlą koncertową na ul.zjazd w Łomży ???? co tam ma być czy są jakieś plany zagospodorowania tego terenu ?? i kogo ta muszla należy że za konserty trzeba płacić. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
kamillo: szkoda, że sam nie zrobiłeś tej strony... Do administrowania stroną polecam Ci Mambo Open Source.
|
|
Kabelkiem?
|
|
i kogo ta muszla należy że za konserty trzeba płacić hehe i wogule całość jakos niepoprawnie gramatycznie :) T i g e r
|
|
najlepiej isc przed stokrotke z wielkim plakatem w rekach... już nic nie mówię
|
|
Będzie Łomża w telewizij fajna akcja :d Ma zowsze Łomża
|
|
Ja Słyszałem że jak się ma dwa programy anty wirusowe to różne dziwne rzeczy się robiły ... Ma zowsze Łomża
|
|
W temacie jest wszystko!! :D
|
|
Piszesz Zbychu "Potem okaże się, że naród już nic nie ma swojego - bo ziemia i wody są prywatne" - jak na mój rozum to jest masło maślane. A prywatne to jest czyje?. Kogoś stanowiącego naród przecie. Pozdrawiam. Romi
|
|
Miałem okazję być na weselu, na którym pogrywaliście... szczególne zachwyciły mnie solówki Santany grane przez skasofonistę na gitarze nie wpiętaj w ampa, kabelek był sprytnie rzucony za siebie... 1. Skala C - dur : tonika C, brak znaków chromatycznych, dźwięki c, d, e, f, g. 2. Tabualtura to prosty, cyfrowy zapis muzyczny dający informacje o wysokości dżwięku i podziale rytmicznym frazy, w przeciwieństwie do zapisu nutowego nie można z tabulatury odczytać długości trwania dźwięku. 3. Nie daje nikomu nauczek, zwłaszcza z darmo. Nie jestem instrumentalistą. Skupiam się na produkcji, masteringu i postprodukcji. Bawimy się szefie (BOSS - hyh) dalej w zgadywanki? 1. Na jakiej zasadzie działa filtr dolnoprzepustowy w słynnym instrumencie TB-303? 2. Do jakich wartości teoretycznych winien zostać wysterowany de-esser dla wokalu damskiego biorąc pod uwagę specyfikę języka polskiego (sporo szeleszczących dżwięków)? 3. Na jakim etapie masteringu stosujemy korektory paragraficzne? Możemy tak do bólu... Napijta się wódki chłopaki...
|
|
Po odzyskaniu niepodległości aktywność sportowa klubu wioślarskiego w znacznym stopniu wzrosła. Wydłużono trasę regat długodystansowych i odbywały się one na trasie Łomża - Siemień - Łomża. Nadal urządzano turnieje wioślarskie, regaty wewnętrzne, regaty z okazji "Święta Wianków". Rozpoczęto organizację regat propagandowych, regat z okazji "Dni Morza", wiosennych, jesiennych, międzyklubowych i regat o nazwie "Pierwszy krok" dla początkujących w wioślarstwie. Do regat wprowadzono biegi dla starszych i młodszych, a także organizowano biegi dla nowincjuszy, czyli dla zawodników, którzy nie wygrali jeszcze żadnego biegu w regatach międzyklubowych. Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. ....................................... Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego
|
|
Pamietam jeszcze burdy z jagiellonią. To były czasy. Łezka się w oku kręci...
|
|
Kontrolerzy MPK podobno wlepiali ludziom mandaty za brak legitymacji. A potem nie mozna sie bylo odwolac. To teraz juz mozna: W związku ze zmianą ustawy Prawo przewozowe wchodzącą w życie z dniem 31 stycznia 2005 r. (Dz. U. z dnia 29.12.2004 nr 281, poz. 2780) przewidziany w Taryfie Przewozowej 3 dniowy termin do okazania przez pasażera dokumentu przejazdu tj. zapomnianego biletu lub dokumentu ulega przedłużeniu do 7 dni. Termin ten obejmuje 7 kolejnych dni i jest liczony od dnia następnego po dniu kontroli.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |