czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Platforma podsumowuje rok rządów... KTO PO NICH POSPRZĄTA?

to pewnie nie był komputer pokładowy, gościu grał sobie w nintendo.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Platforma podsumowuje rok rządów... KTO PO NICH POSPRZĄTA?

<zart>

hgw ja cos czuje ze w lomzy jest co samo co w calej PL
ze tez molestuje sie i dreczy mlodych ludzi

jestem przeciw temu zeby obcokrajowcy studiowlai na lomzynskich uczelniach
a tym bardziej tacy z bangladesza

czy ktos jeszcze popiera moje zdanie ???

Ale to co z nimi nie tak? Kanapki Ci beda zabierac na przerwach miedzy zajeciami? Dziewczyne ci odbija? Bedziesz musial za nich placic? ... Wyjasnij bo nie rozumiem.

Ale to co z nimi nie tak? Kanapki Ci beda zabierac na przerwach miedzy zajeciami? Dziewczyne ci odbija? Bedziesz musial za nich placic? ... Wyjasnij bo nie rozumiem.

KOŁTUNERIA I "KUPCY ŁOMZYNSCY" -- GORĄ!!!!! gorzkie ale prawdziwe.Ostatnia wiadomość z TV3 - wygrani nie chcieli publicznie się wypowiedziec dlaczego blokuja budowe hipermarketu a zarazem automatycznie chociaz jakikolwiek rozwoj miasta!!

A ja jestem za tym, żeby jednak obcokrajowcy tutaj studiowali. Naprawdę nie widzę powodu, by im tego odmawiać. Polacy też chętnie jeżdżą na studia do innych krajów, choćby na 1 semestr.
Dlaczego na innych uczelniach mogą studiować ludzie z innych krajów a w Łomży nie? I w czym ludzie z Bangladeszu są gorsi od Polaków?
Raver, popieram w całości.

Zbych

MARCELUS DOWNIE OBNIŻKA JEST DO -50% NAUCZ SIĘ CZYTAĆ ANALFABETO.BUHAHAHAHAHA.ALE I TAK DOBRZE KUPIŁES .

Ciekawi mnie jak starsi obywatele nazywali tą część miasta może przydało by się do niej wrócić.

Ciemnogród i szowiniści w tym zadupiu cywilizacji. Oni się boją wszystkiego co nie śmierdzi dziegciem, czosnkiem i psim sadłem. Daj se na luz Raver, szkoda twojego czasu na takich yntelektualystów.

loko i czego obrazasz ludzi?, przecież beszczelnie widać, ze masz duzo wspólnego z tym sklepem, nie będę wnikał co lub kogo, zastanów się jaką antyreklamę robisz.

to było do loko a teraz odn tematu:
Nie o wszystkich ale o wielu ekspedientkach z PSS-owskich sklepów można powiedzieć, że jeszcze w PRL-u pracują.

Reebok/Nike - w stokrotce galeria, zawsze super obsługa

Również przychylam się do wypowiedzi o 4 plus/ spodnie pzy drogerii, obsługa bardzo dobra, na cenach się nie znam.

No, nie musi już koniecznie być przy skrzyżowaniu Zawadzkiej i Sikorskiego. Niech powstanie gdzieś na obrzeżach, ale NIECH POWSTANIE. Dlaczego człowiek w takim mieście ma taki ograniczony wybór produktów, które może nabyć? Dobrze, że chociaż Stokrotka jest.

nie rozumiem tego mętliku, skoro oboje chcieli (zrobili to, film opublikowano)
nic w tym strasznego ani dziwnego :? To ich życie nie nasze :P

dziwi mnie tylko zachowanie niektórych żądnych sensacji <kolejne pokolenie zboczenców>

TU CHODZI O FAKT ŻE TRZEBA NAUCZYC SIE CZYTAĆ A NIE JECHAC PO LUDZIACH. TO SAMO JEZELI CHODZI O BIG STARA W ŁOMZY JAK BY SIE KOLEGA PRZYJŻAŁ TO BY ZOBACZYŁ CO JEST W TYM SKLEPIE ALE WIDOCZNIE SIĘ SPIŹDZIŁ I WYSZEDŁ. A JEZELI CHODZI O OTLA TO DUPKU NIC NIE MAM WSPÓLNEGO Z TYM SKLEPEM I NIECHCIAŁ BYM MIEĆ, JESTEM POPROSTU KLIENTEM I TYLE.
PO TWOJEJ WYPOWIEDZI WIDAĆ ( NiktoR ) GDZIE CHODZISZ NA ZAKUPY I GDZIE SIĘ UBIERASZ 4+ I PSS SPOŁEM.WIĘC POWODZENIA JESZCZE NAPISZ PARE SŁÓW O HANDLU POD WIATĄ BO PEWNIE TAM TEZ CHODZISZ PO SWETERKI BUAHAHAHAH. BOŻE JESTEŚ ŻENUJĄCY. LEĆ JUZ BO PKS CI UCIEKNIE BUHEHEHEHEHE

A i jeszcze jedno nie czytam o car-audio bo to pisemka dla prostaków zeby im wciskać kit, i wmawiać ze ,,tuba'' brzmi inaczej niż skrzynka, no bez jaj chłopcy, poczytajcie troche o akustyce a potem doradzajcie.

Szacunek do kobiet musi byc obojętnie jakie one są. A ten cwaniaczek to chyba chciał zabłysnąć wśród kolegów. Dla mnie to typ człowieka gnębionego, który krzywdząc innych sam się dowartościowuje. ZWYKŁE ZERO. Co do panny to ona jakas psychiczna chyba z tego co wiem, ale to moze dlatego ze z wioski przyjechala i w miescie chciala zablysnac. Jej nie winie. Ale on .... szkoda slow, panna mu robi teges a on kolegom filmy telefonem rozsyla. jeb.... dzieciak

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

jjrojrojorje

Cytuje maximusa!!!
"A i jeszcze jedno nie czytam o car-audio bo to pisemka dla prostaków "
a chwile pozniej piszesz!!
"poczytajcie troche o akustyce a potem doradzajcie"
dziwne troche???

Lomzyniak69 - to tobie jest niezbedny zimny oklad na czolo ,masz inne zdanie to uzasadnij , inwektywy nikomu nie pomoga w zrozumieniu ciebie.Kto zechce to przeczyta http://nowaeuropa.pl/koran/ z lewej strony jest ciekawa zakladka , dla nie uswiadomionych polecam http://www.arabia.pl/ jest to jeden z lagodniejszych portali , poczytajcie ,zadajcie pytanie -- zobaczycie reakcje.Moje osobiste zdanie -wypowiedzi "przechrzt: j.t. swego rodzaju kuriozum tak jakby przeszli pranie mozgu!Poszukam , to wkleję mapkę , ktora ilustruje nacieranie islamu i jakie sa tego skutki.Wracajac do bangladeszu - piata kolumna pakistanska oderwala bangladesz od Indii ,indie tylko dlatego się zgodziły ,że tam są w większosci muzulmanie.......Bangladesz jest biedny ......ale tylko i wylacznie na swoje wlasne życzenie! kraje zachodnie takze sciagały mlodych z Bliskiego Wschodu aby się ksztalcili i co sobie ściagnęly na głowe??? WIDAC GOŁYM OKIEM Najlepsze zrodlo informacji o islamie http://eurojihad.org/.......... wiedza nie boli!

Lomzyniak69 - to tobie jest niezbedny zimny oklad na czolo ,masz inne zdanie to uzasadnij , inwektywy nikomu nie pomoga w zrozumieniu ciebie.Kto zechce to przeczyta http://nowaeuropa.pl/koran/ z lewej strony jest ciekawa zakladka , dla nie uswiadomionych polecam http://www.arabia.pl/ jest to jeden z lagodniejszych portali , poczytajcie ,zadajcie pytanie -- zobaczycie reakcje.Moje osobiste zdanie -wypowiedzi "przechrzt: j.t. swego rodzaju kuriozum tak jakby przeszli pranie mozgu!Poszukam , to wkleję mapkę , ktora ilustruje nacieranie islamu i jakie sa tego skutki.Wracajac do bangladeszu - piata kolumna pakistanska oderwala bangladesz od Indii ,indie tylko dlatego się zgodziły ,że tam są w większosci muzulmanie.......Bangladesz jest biedny ......ale tylko i wylacznie na swoje wlasne życzenie! kraje zachodnie takze sciagały mlodych z Bliskiego Wschodu aby się ksztalcili i co sobie ściagnęly na głowe??? WIDAC GOŁYM OKIEM Najlepsze zrodlo informacji o islamie http://eurojihad.org/.......... wiedza nie boli!

kaz

Popieram Degrega: ona głupia, on sk...

A skoro mowa o szacunku: miejcie szacunek i nie proscie o linki, nie oglądajcie. To była Jej prywatna sprawa, nie zgadzała się występować publicznie.

vR

wiesz ja na temat ludzi ktorych nie znam sie nie wypowiadam w przeciwienstwie do ciebie!! dlatego ty machasz łopatą a ja siedze za biurkiem

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Tylko powiedz mi baranie, który artykuł miał obnizke 50%

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

WIEDZIAŁEM NIKTOR ŻE NIE MASZ TELEWIZORA BUHEHEHEHEH NO ALE MASZ 10X DROŻSZE SKARPETY BUHEHEHEH CHYBA WIESZ O CO CHODZI.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

loko łukaszku dzieciaku naprawdę spotkamy sie niedługo, pogadamy wtedy stwierdzisz czy było warto kogoś wyzywać jeśli chcesz to jeszcze podam telefon dla uwierzytelnienia,

apostata

ks. Tischner:

dajcie maila to wam pokaze ze to nic takiego:P lepsze rzeczy ludzie robia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org