Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Platforma podsumowuje rok rządów... KTO PO NICH POSPRZĄTA? |
to pewnie nie był komputer pokładowy, gościu grał sobie w nintendo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Platforma podsumowuje rok rządów... KTO PO NICH POSPRZĄTA? |
<zart>
|
|
hgw ja cos czuje ze w lomzy jest co samo co w calej PL ze tez molestuje sie i dreczy mlodych ludzi
|
|
jestem przeciw temu zeby obcokrajowcy studiowlai na lomzynskich uczelniach a tym bardziej tacy z bangladesza czy ktos jeszcze popiera moje zdanie ???
|
|
Ale to co z nimi nie tak? Kanapki Ci beda zabierac na przerwach miedzy zajeciami? Dziewczyne ci odbija? Bedziesz musial za nich placic? ... Wyjasnij bo nie rozumiem.
|
|
Ale to co z nimi nie tak? Kanapki Ci beda zabierac na przerwach miedzy zajeciami? Dziewczyne ci odbija? Bedziesz musial za nich placic? ... Wyjasnij bo nie rozumiem.
|
|
KOŁTUNERIA I "KUPCY ŁOMZYNSCY" -- GORĄ!!!!! gorzkie ale prawdziwe.Ostatnia wiadomość z TV3 - wygrani nie chcieli publicznie się wypowiedziec dlaczego blokuja budowe hipermarketu a zarazem automatycznie chociaz jakikolwiek rozwoj miasta!!
|
|
A ja jestem za tym, żeby jednak obcokrajowcy tutaj studiowali. Naprawdę nie widzę powodu, by im tego odmawiać. Polacy też chętnie jeżdżą na studia do innych krajów, choćby na 1 semestr. Dlaczego na innych uczelniach mogą studiować ludzie z innych krajów a w Łomży nie? I w czym ludzie z Bangladeszu są gorsi od Polaków? Raver, popieram w całości. Zbych
|
|
MARCELUS DOWNIE OBNIŻKA JEST DO -50% NAUCZ SIĘ CZYTAĆ ANALFABETO.BUHAHAHAHAHA.ALE I TAK DOBRZE KUPIŁES . ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Ciekawi mnie jak starsi obywatele nazywali tą część miasta może przydało by się do niej wrócić.
|
|
Ciemnogród i szowiniści w tym zadupiu cywilizacji. Oni się boją wszystkiego co nie śmierdzi dziegciem, czosnkiem i psim sadłem. Daj se na luz Raver, szkoda twojego czasu na takich yntelektualystów.
|
|
loko i czego obrazasz ludzi?, przecież beszczelnie widać, ze masz duzo wspólnego z tym sklepem, nie będę wnikał co lub kogo, zastanów się jaką antyreklamę robisz. to było do loko a teraz odn tematu: Nie o wszystkich ale o wielu ekspedientkach z PSS-owskich sklepów można powiedzieć, że jeszcze w PRL-u pracują. Reebok/Nike - w stokrotce galeria, zawsze super obsługa Również przychylam się do wypowiedzi o 4 plus/ spodnie pzy drogerii, obsługa bardzo dobra, na cenach się nie znam.
|
|
No, nie musi już koniecznie być przy skrzyżowaniu Zawadzkiej i Sikorskiego. Niech powstanie gdzieś na obrzeżach, ale NIECH POWSTANIE. Dlaczego człowiek w takim mieście ma taki ograniczony wybór produktów, które może nabyć? Dobrze, że chociaż Stokrotka jest.
|
|
nie rozumiem tego mętliku, skoro oboje chcieli (zrobili to, film opublikowano) nic w tym strasznego ani dziwnego :? To ich życie nie nasze :P dziwi mnie tylko zachowanie niektórych żądnych sensacji <kolejne pokolenie zboczenców>
|
|
TU CHODZI O FAKT ŻE TRZEBA NAUCZYC SIE CZYTAĆ A NIE JECHAC PO LUDZIACH. TO SAMO JEZELI CHODZI O BIG STARA W ŁOMZY JAK BY SIE KOLEGA PRZYJŻAŁ TO BY ZOBACZYŁ CO JEST W TYM SKLEPIE ALE WIDOCZNIE SIĘ SPIŹDZIŁ I WYSZEDŁ. A JEZELI CHODZI O OTLA TO DUPKU NIC NIE MAM WSPÓLNEGO Z TYM SKLEPEM I NIECHCIAŁ BYM MIEĆ, JESTEM POPROSTU KLIENTEM I TYLE. PO TWOJEJ WYPOWIEDZI WIDAĆ ( NiktoR ) GDZIE CHODZISZ NA ZAKUPY I GDZIE SIĘ UBIERASZ 4+ I PSS SPOŁEM.WIĘC POWODZENIA JESZCZE NAPISZ PARE SŁÓW O HANDLU POD WIATĄ BO PEWNIE TAM TEZ CHODZISZ PO SWETERKI BUAHAHAHAH. BOŻE JESTEŚ ŻENUJĄCY. LEĆ JUZ BO PKS CI UCIEKNIE BUHEHEHEHEHE
|
|
A i jeszcze jedno nie czytam o car-audio bo to pisemka dla prostaków zeby im wciskać kit, i wmawiać ze ,,tuba'' brzmi inaczej niż skrzynka, no bez jaj chłopcy, poczytajcie troche o akustyce a potem doradzajcie.
|
|
Szacunek do kobiet musi byc obojętnie jakie one są. A ten cwaniaczek to chyba chciał zabłysnąć wśród kolegów. Dla mnie to typ człowieka gnębionego, który krzywdząc innych sam się dowartościowuje. ZWYKŁE ZERO. Co do panny to ona jakas psychiczna chyba z tego co wiem, ale to moze dlatego ze z wioski przyjechala i w miescie chciala zablysnac. Jej nie winie. Ale on .... szkoda slow, panna mu robi teges a on kolegom filmy telefonem rozsyla. jeb.... dzieciak apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
jjrojrojorje
|
|
Cytuje maximusa!!! "A i jeszcze jedno nie czytam o car-audio bo to pisemka dla prostaków " a chwile pozniej piszesz!! "poczytajcie troche o akustyce a potem doradzajcie" dziwne troche???
|
|
Lomzyniak69 - to tobie jest niezbedny zimny oklad na czolo ,masz inne zdanie to uzasadnij , inwektywy nikomu nie pomoga w zrozumieniu ciebie.Kto zechce to przeczyta http://nowaeuropa.pl/koran/ z lewej strony jest ciekawa zakladka , dla nie uswiadomionych polecam http://www.arabia.pl/ jest to jeden z lagodniejszych portali , poczytajcie ,zadajcie pytanie -- zobaczycie reakcje.Moje osobiste zdanie -wypowiedzi "przechrzt: j.t. swego rodzaju kuriozum tak jakby przeszli pranie mozgu!Poszukam , to wkleję mapkę , ktora ilustruje nacieranie islamu i jakie sa tego skutki.Wracajac do bangladeszu - piata kolumna pakistanska oderwala bangladesz od Indii ,indie tylko dlatego się zgodziły ,że tam są w większosci muzulmanie.......Bangladesz jest biedny ......ale tylko i wylacznie na swoje wlasne życzenie! kraje zachodnie takze sciagały mlodych z Bliskiego Wschodu aby się ksztalcili i co sobie ściagnęly na głowe??? WIDAC GOŁYM OKIEM Najlepsze zrodlo informacji o islamie http://eurojihad.org/.......... wiedza nie boli!
|
|
Lomzyniak69 - to tobie jest niezbedny zimny oklad na czolo ,masz inne zdanie to uzasadnij , inwektywy nikomu nie pomoga w zrozumieniu ciebie.Kto zechce to przeczyta http://nowaeuropa.pl/koran/ z lewej strony jest ciekawa zakladka , dla nie uswiadomionych polecam http://www.arabia.pl/ jest to jeden z lagodniejszych portali , poczytajcie ,zadajcie pytanie -- zobaczycie reakcje.Moje osobiste zdanie -wypowiedzi "przechrzt: j.t. swego rodzaju kuriozum tak jakby przeszli pranie mozgu!Poszukam , to wkleję mapkę , ktora ilustruje nacieranie islamu i jakie sa tego skutki.Wracajac do bangladeszu - piata kolumna pakistanska oderwala bangladesz od Indii ,indie tylko dlatego się zgodziły ,że tam są w większosci muzulmanie.......Bangladesz jest biedny ......ale tylko i wylacznie na swoje wlasne życzenie! kraje zachodnie takze sciagały mlodych z Bliskiego Wschodu aby się ksztalcili i co sobie ściagnęly na głowe??? WIDAC GOŁYM OKIEM Najlepsze zrodlo informacji o islamie http://eurojihad.org/.......... wiedza nie boli! kaz
|
|
Popieram Degrega: ona głupia, on sk... A skoro mowa o szacunku: miejcie szacunek i nie proscie o linki, nie oglądajcie. To była Jej prywatna sprawa, nie zgadzała się występować publicznie. vR
|
|
wiesz ja na temat ludzi ktorych nie znam sie nie wypowiadam w przeciwienstwie do ciebie!! dlatego ty machasz łopatą a ja siedze za biurkiem Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Tylko powiedz mi baranie, który artykuł miał obnizke 50% apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
WIEDZIAŁEM NIKTOR ŻE NIE MASZ TELEWIZORA BUHEHEHEHEH NO ALE MASZ 10X DROŻSZE SKARPETY BUHEHEHEH CHYBA WIESZ O CO CHODZI. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
loko łukaszku dzieciaku naprawdę spotkamy sie niedługo, pogadamy wtedy stwierdzisz czy było warto kogoś wyzywać jeśli chcesz to jeszcze podam telefon dla uwierzytelnienia, apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
dajcie maila to wam pokaze ze to nic takiego:P lepsze rzeczy ludzie robia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |