Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TYM PANOM DZIĘKUJEMY1111 |
Autor: DoPrze (80.240.171.---) Data: 29-01-05 23:35 placic...to zawze placilem na czas. nigdy sie nie spoznialem... z ta poczta to zawsze zostawialem sowje namiary i nikt nie oddzwanial... podawali w trakcie wiadomsci inny numer pod ktorym odzywa sie jakas zdenerowowana kobieta twierdzaca, ze ten numer nie nalezy do firmy interneo. a pan administrator sieci nie wiele moze pomoc... mowi ze wszystko jest w porzadku i zebym dzownil do serwisantow. a konta pocztowego nie moze mi naprawic od ponad roku... He he podziwiam Tą kobietę tez raz z nia mialem stycznosc ten nr co podawali w trakcie komunikatu na poczcie faktycznie kiedys należał do firmy ale teraz Idea nie wiem jakim cudem dala go jej (pewnie dlugo nie byl aktywny ) co Ci moge poradzic zadzwon pod nr. 504660544 do serwisantow a jak nie odbiora nagraj sie na poczte i podaj namiary a jak to nie wyda zadzwon do szefa pod nr 2710581 i pogadaj powinno pomuc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TYM PANOM DZIĘKUJEMY1111 |
SZTUKA SZTUKA SZTUKA :) i nie ma nic do gadania pani
|
|
Sorka ale ja w tej akcji biore udział znaczy sie w akcji legalizacji...Zbieram podpisy znaczy ja osobiscie nie zbieram ale kumple zbieraja...Ja rozlepiam vlepy,plakaty itp....I jest o bardzo realne poniewaz prjekty ustaw sa juz gotowe wiec wiecie tylko niewiadomo czy te kutasy z sejmu to przyjmo Pozdro rasta "Kopce bata i wymiatam..."
|
|
Wiec tak napewno kazdy z nas był na bonie i w okolicach....WIec tak jak wiece te tereny sa poporostu niezagospodarowane i naprawde az mnie krew zalewa jak to widze w takim stanie ! KTos powinien wkoncu sie ruszyc i to zrobic cos tam ruszyc wkoncu piszcie co byscie proponowali aby tam mozna było zrobic lub jesli ktos uwaza inaczej niech tez pisze bo według mnie lepiej zrobic albo jakis konkretny hipermarket gdzie bedzie miało 200 miejsc pracy albo zagospodoarowac w nasza BONE :p Ale oczywiscie nie mówie o takich H-marketach jak Storktoka czy LP :) Pozdro
|
|
a *** z tymi kamerami bede chciał wyjsc i co bede sie musiał chowac zeby zapalic....bo mnie matula w TV zobaczy i wszyscy sąsiedzi wogóle nic b3edziemy stac pod klatko i zaraz bedzie numer 997 i juz lipa...dajcie spokój ludzie kamery po co nam one !! a jak matki sie boja o swoje mało pociechy to niech lepiej ich o 10 w nocy nie psuzczają na podwórko !! Pozdro PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ
|
|
Tam już nic nie trzeba rozbierać ! ja myśle że by można było zrobić stok narciarski i na deske zrobić aż do rzeki a na szerokość jak cała bona było by miejsca na jazde :) no ale jak zawsze NIC NIE BEDZIE TAM ! przykro no cóż i tak za 4 lata wyprowadzam się z Łomży to i tak mi bez różnicy :-) ważne że tam gdzie ja jade jest wszystko :D
|
|
To prawda jak matka się boi o dziecko to jest specjalny ośrodek wychowawczy tam jest szkoła i mieszkają odrazu i napewno żednemu z tych dzieci nic się nie stanie i bedzie nadzur nad nim 24/h . a i tak przed tymi kamerami można robić co się chce i tak tego nie zauważa !
|
|
Nom jeszcze 4 lata /.........../
|
|
Z reguly zawsze tylko sprawdzam co sie dzieje na forum , nic sie nie wychylam ze swiom zdaniem moze tylko dlatego ze nie mieszkam tu juz , ale pamietam kiedy Lomza byla naprawde fajnym miejscem do zycia ,zabawy itp . Co jej brakuje to zeby tych zlobuw z naszego miasta sie pozbyla tych co tylko kradna korupcja i to cos i owo . To bylby dobry start , cos mlodego z zyciem i jajami jakiegos nie wiem, prezydenta Lomzy zeby sie troche wychylal i mail wogole kontant z mlodzieza ktora i tak bedzie przyszloscia tego miasta majacego naprawde potencjal .Swiezy start to bylby mysle wskazany i wtedy mozna bylo by myslec co naprawde w tej Lomzy potrzeba .Dopiero wtedy cos sie moze zmienic . Ps . Moje pare centow z hameryki. Pozdrawiam
|
|
ŁKS_ŁOMŻA... to zależy gdzie mieszkasz...
|
|
Czyli świat z seksmisji to przyszłość, tylko że nie kobiety a homoseksualiści będą rządzć i powstanie taka republika, ciekawe; Kopernik była kobietą, zmiana Kopernik był homo... , albo cześcią od roweru.
|
|
natalek weź kredycik i sam otwórz sobie pubik z wygodnym wyrkiem na zapleczy i wtedy będziesz mógł czekać na wyjście ostatniego klienta nawet 24h. Pogasisz im światelka (posiedzą przy świeczce) i zwolnisz obsługę do domu bo to kosztuje i sam się nimi zajmiesz i tak przez 7 dni w tygodniu i 360 dni w roku. Po 3 tygodniach będziesz miał wszystko i wszystkich gdzieś.
|
|
oczywiście możesz to przećwiczyć na własnej dziewczynie, powinno również dać wspaniałe rezultaty. Ale mieszkając w bunkrze nie sądzę abyś takową posiadał, tak więc własne cztery litery i będzie ok.
|
|
DoPrze no toć jest więzienie w Łomży.Ja to jeszcze bende siedział 4 lata albo jak za dobre sprawowanie zwolnio mnie za 3 lata i GOOD BEY Łomżą !
|
|
-papu- JA NIE MIESZKAĆ W BUNKRZE. A DZIEWCZYN JA MIEĆ TYLE ŻE TY TYLE NIE MIEĆ CO JA. TY PEWNIE MIEĆ TYLKO SAME MĘSZCZYZNA TY CHYBA BYĆ GEJ. A PALCE TY WSADZIĆ SWOJA MĘSZCZYZNA W ... .
|
|
a na dodatek to stokrotka to zaden H market to poprostu dobry sklep osiedlowy- taki jest ich cel(zarzadu stokrotek)
|
|
Lotnisko to jest COŚ !!! :D:D pas startowy by był na równej powieszchni na góże bony a skocznia na bonie było by coś np. taki małysz jak by leciał i by zobaczył samolot to by myślał tako ( ja też jestem jak samoloto polece gdzie chce ... ) i by skakali dalej :D niktórzy by mogli nawet do Drozdowa dolecieć :P
|
|
Z polskich barów to nigdy nie wypraszają możesz siedziec i tydzien czasu, a wam się chce chodzić po tych EUROPEJSKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PoZdrO all:D
|
|
Te targowisko o którym piszesz jest prywatne. Zwróć się do właściciela że robi wiochę. A zresztą co to znaczy: "ludzie handlują , a my kupujemy"? Pisz może że ty kupujesz. Bo ja np. nie. ___________________________________-
|
|
Kurna, "miłość grecka" ma więcej niż 100 lat jeśli pamiętam jeszcze cos z historii. Nie ważne jak i kogo kto kogo kocha byle była na to zgoda obu (trzech, czterech, czternastu?) stron i niech się z tym nie obnoszą. Są rzeczy które dżentelmen robi ale o których nie opowiada... A było trochę nawet znanych pedałów- dżentelmenów tylko się nie upubliczniali ze swoimi upodobaniami seksualnymi. Dla mnie takim wzorem do przyjęcia jest para z filmu "cztery wesela i pogrzeb"- kochali sie i było im dobrze ale nawet przyjacół w to nie wtajemniczali bo i po co?????????????????????????????? _______________________________________-
|
|
Przy wejściu na Zaułek Cmentarny od Sikorskiego i drugi na Słowackiego to sztuka. Albo raczej zręczne rzemiosło. Ale bywają i takie mazaje i bazgroły ze żal patrzeć i szkoda kasy wydanej na farbe. Pół Zaułka jest właściwie wolne a że to plecy posesji nie wydaje mi się zeby właściciele się burzyli. Oczywiście pisze o murkach posesji prywatnych a nie murze cmentarnym. Jeśli chodzi o mnie to nie przeszkadzały by mi też graffitowe garaże i blaszaki i murowane czy stacje transformatorowe. Pod warunkiem że w obrazki a nie potagowane. _____________________________________- (........)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |