Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lech Antoni Kołakowski- uratuje ŁKS |
Po co sie kłucic !! Cieszcie sie ze cos u nas na wiosce sie rusza Pozdro 600 pani
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lech Antoni Kołakowski- uratuje ŁKS |
Czego tu sie spodziewac po Łomży....trzeba stąd jak najszybciej wyjechac<lol>
|
|
Tak organizator ma swiadomosc wlasnie nie klucmy sie i skad takie zalozenie ze cos komus sie stanie impreza jest ubezpieczona i trzeba patrzec na to ze strony dobrej ze wszytko sie uda :D :D :D ( i tak bedzie) czekam na komentarze "poimprezowe" od uczestnikow pozdrawiam wszystkich
|
|
Spójrzmy prawdzie w oczy...w Łomży brakuje wszystkiego po trochu...kazdy narzeka ze tego wszystkiego za malo....a podobno hajsu nikt nie ma na roznego rodzaju rozrywki:-P
|
|
Więc tak <:) Nie wiem jeszcze co i jak z tym bo sie nie orietowalam ale jest zakladane jakies stowarzyszenie.. ;) Może jakaś agroturystyka na większą skale ;) A tam można budować coś :>? moze wyciąg narciarki jeszcze raz postawić >:) a rozebrać to stare >:) Pozdrawiam Jestem cieniem Twoich rąk, echem Twojego milczenia. Bez twarzy, bez serca, bez imienia... Wciąż w ciemnym pokoju ma dusza spoczywa, tylko jedna osoba na świecie jest żywa To o niej te słowa w umyśle mym skryte To dla niej w pokorze oddaje swe życie...
|
|
Niech robią Laski zarobią dużo $ $ i bende mieli piniądze na takie bajery w Łomży !! [ Każdy pomysł jest dobry ]
|
|
Bosh... jak chcesz sie podlaczyc do kogos za free - to polecam Telepunkt na Placu Kosciuszki, WSA, w okolicach starego szpitala na sz.Zambrowskiej - neonet, na Małachowskiego - cos tam (nie pamietam) i jeszcze gdzies sie laczylem. Najleszy transfer mialem (zaznaczam ze na bezprzewodowce Wi-Fi wbudowanej w laptopa) z Telepunktu i WSA (parking obok "starej auli"-czyli od strony ul. Poznanskiej). Do reszty rowniez sie mozna podlaczyc, gdyz sieci nie sa szyfrowane (WEP), podaja same SSID, jedynie czego brakuje to znajomosci adresow MAC... ale i na to sa sposoby :)
|
|
Blokersi... jakie 4 lata? to w Łomży jest więzienie??? siedzisz?? hehehe....
|
|
Autor: nazis (---.lom.vectranet.pl) Data: 29-01-05 23:38 czy organizator ma świadomość tego ,że jak coś sie komuś stanie to on za to odpowiada. nazis Autor: Dorian (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 18-01-05 16:10 nie ma konkretnego oragizatora ale automobilklub jest wspolorganizatorem wszystko w temacie;)))
|
|
Powtórzę: moim zdaniem - sztuka. Co do niszczenia prywatnej własności: rozumiem whiskey'a. Też byłem kiedys młody i niszczyłem np. ławki w parku itp. Ale jednocześnie (graficiarze) pozwólcie właścicielom obić Wam twarze i połamać palce, gdy już Was któryś dopadnie. Wtedy będzie sprawiedliwie, a przeca sztuka wymaga jakiś poświęceń. Wiadomo: 'najbardziej płodny jest artysta głodny' :)
|
|
Oo...yO!Mariloko spie na smietniku?Widzisz tak tu sie zyje....ale to jest nasz funck i zejdz...666 co do starych murkow..hmm...panele to tez stary murek:P:P:P:PNie spoczko juz nie bede wnikal....trafiam do gardla i jest ok...czekam na kolejne wypowiedzi :) Pozdrawiam
|
|
kolejny puchar do kolekcji :)))) podziekowania dla wszystkich sporsorow i organizatorow !! moim zdaniem impreza bardzo udana !!!! czekamy na kolejne !!!! pozdrawiam Zurek
|
|
Buhhaha widzieliscie może na naszej „ukochanej” telewzji TV ŁOMŻA akcje jaka zaprezentowali chlopcy z niejakiej MLODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ czy jakos tak?? Zal mi chlopakow jak na nich patrze po prostu moim zdaniem powinno się eliminowac takich ludzi z polityki jeden z drugim zobaczyl gola babke na okladce czasopisma i się pdniecil zbytnio dla tych którzy nie sa zbytnio w temacie chce wspomniec iż owi”mlodociani politycy” sa zbulwersowaniJ tym iż na wystawie w kiosku ujrzeli czasopismo na okladce którego było widac cycki COS NIE DO POMYSLENIA BUHAHAH tak apropo wedlug mnie powinno sie wybic wszystkich politykow kto jest za???
|
|
To trzeba by zrobic te wieze z betonu. Bo drewniana to znow spala, a stalowa rozkradna na zlom. :) Ja proponuje urzadzic tam zawody w podjezdzaniu motocyklami i samochodami pod gore na czas. Góra ladna, po obu stronach stoki widokowe. Byla by fajna zabawa. ...Jeśli musisz w coś uwierzyc, uwierz w miłosc...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |