środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lech Antoni Kołakowski- uratuje ŁKS

Po co sie kłucic !! Cieszcie sie ze cos u nas na wiosce sie rusza Pozdro 600

pani

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lech Antoni Kołakowski- uratuje ŁKS

Czego tu sie spodziewac po Łomży....trzeba stąd jak najszybciej wyjechac<lol>

Tak organizator ma swiadomosc wlasnie nie klucmy sie i skad takie zalozenie ze cos komus sie stanie impreza jest ubezpieczona i trzeba patrzec na to ze strony dobrej ze wszytko sie uda :D :D :D ( i tak bedzie) czekam na komentarze "poimprezowe" od uczestnikow pozdrawiam wszystkich

Spójrzmy prawdzie w oczy...w Łomży brakuje wszystkiego po trochu...kazdy narzeka ze tego wszystkiego za malo....a podobno hajsu nikt nie ma na roznego rodzaju rozrywki:-P

Więc tak <:)
Nie wiem jeszcze co i jak z tym bo sie nie orietowalam ale jest zakladane jakies stowarzyszenie.. ;)
Może jakaś agroturystyka na większą skale ;)
A tam można budować coś :>?
moze wyciąg narciarki jeszcze raz postawić >:) a rozebrać to stare >:)
Pozdrawiam

Jestem cieniem Twoich rąk, echem Twojego milczenia. Bez twarzy, bez serca, bez imienia...
Wciąż w ciemnym pokoju ma dusza spoczywa, tylko jedna osoba na świecie jest żywa
To o niej te słowa w umyśle mym skryte
To dla niej w pokorze oddaje swe życie...

Niech robią Laski zarobią dużo $ $ i bende mieli piniądze na takie bajery w Łomży !! [ Każdy pomysł jest dobry ]

Bosh... jak chcesz sie podlaczyc do kogos za free - to polecam Telepunkt na Placu Kosciuszki, WSA, w okolicach starego szpitala na sz.Zambrowskiej - neonet, na Małachowskiego - cos tam (nie pamietam) i jeszcze gdzies sie laczylem. Najleszy transfer mialem (zaznaczam ze na bezprzewodowce Wi-Fi wbudowanej w laptopa) z Telepunktu i WSA (parking obok "starej auli"-czyli od strony ul. Poznanskiej). Do reszty rowniez sie mozna podlaczyc, gdyz sieci nie sa szyfrowane (WEP), podaja same SSID, jedynie czego brakuje to znajomosci adresow MAC... ale i na to sa sposoby :)

Blokersi...
jakie 4 lata?
to w Łomży jest więzienie??? siedzisz??
hehehe....

Autor: nazis (---.lom.vectranet.pl)
Data: 29-01-05 23:38

czy organizator ma świadomość tego ,że jak coś sie komuś stanie to on za to odpowiada.

nazis

Autor: Dorian (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 18-01-05 16:10

nie ma konkretnego oragizatora ale automobilklub jest wspolorganizatorem

wszystko w temacie;)))

Powtórzę: moim zdaniem - sztuka.
Co do niszczenia prywatnej własności: rozumiem whiskey'a. Też byłem kiedys młody i niszczyłem np. ławki w parku itp. Ale jednocześnie (graficiarze) pozwólcie właścicielom obić Wam twarze i połamać palce, gdy już Was któryś dopadnie. Wtedy będzie sprawiedliwie, a przeca sztuka wymaga jakiś poświęceń. Wiadomo: 'najbardziej płodny jest artysta głodny' :)

Oo...yO!Mariloko spie na smietniku?Widzisz tak tu sie zyje....ale to jest nasz funck i zejdz...666 co do starych murkow..hmm...panele to tez stary murek:P:P:P:PNie spoczko juz nie bede wnikal....trafiam do gardla i jest ok...czekam na kolejne wypowiedzi :)

Pozdrawiam

kolejny puchar do kolekcji :))))
podziekowania dla wszystkich sporsorow i organizatorow !!
moim zdaniem impreza bardzo udana !!!!
czekamy na kolejne !!!!
pozdrawiam
Zurek

Buhhaha widzieliscie może na naszej „ukochanej” telewzji TV ŁOMŻA akcje jaka zaprezentowali chlopcy z niejakiej MLODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ czy jakos tak?? Zal mi chlopakow jak na nich patrze po prostu moim zdaniem powinno się eliminowac takich ludzi z polityki jeden z drugim zobaczyl gola babke na okladce czasopisma i się pdniecil zbytnio dla tych którzy nie sa zbytnio w temacie chce wspomniec iż owi”mlodociani politycy” sa zbulwersowaniJ tym iż na wystawie w kiosku ujrzeli czasopismo na okladce którego było widac cycki COS NIE DO POMYSLENIA BUHAHAH

tak apropo wedlug mnie powinno sie wybic wszystkich politykow kto jest za???

To trzeba by zrobic te wieze z betonu. Bo drewniana to znow spala, a stalowa rozkradna na zlom. :)
Ja proponuje urzadzic tam zawody w podjezdzaniu motocyklami i samochodami pod gore na czas. Góra ladna, po obu stronach stoki widokowe. Byla by fajna zabawa.

...Jeśli musisz w coś uwierzyc, uwierz w miłosc...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org