Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Akcja ABWehry |
czy organizator ma świadomość tego ,że jak coś sie komuś stanie to on za to odpowiada.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Akcja ABWehry |
I tarczyn ma pojechane za niewyparzona gebe pewnie jeszcze nie jeden jego komentarz bedzie w takim stylu Ja Mu wybaczam bądźcie wyrozumiali :)
|
|
o skocznia dobry pomysł :)) jakas K-60 pewnie by się tam zmieściła. założyć klub i potem najlepszych wysyłać do Zakopca :)
|
|
Co do potrąceń i przewróceń to podstawą jest uczciwość i równe szanse dla wszystkich. 1) Jeden wpadnie ostro i walnie w pachołek, a ten posunie sie kilka metrów po lodzie i sie nie przewróci. 2) Drugi zawodnik jedzie bardzo ostrożnie i tylko trąci, a pachołek od razu się przewróci. ( A to pech:_)))) Czy taka sytuacja jest uczciwa? chyba nie! Więc każdy kto dotkinie pachołka powinien mieć dopisane 3s i już. Ale "pierwsze koty za płoty..." cze Zbych
|
|
a ja już myślałem ze to bedzie targówka :( a mam pytanie co bedzie z Jednostko wojskowo na Al.Legionów chodzi mi o byłą jednostke .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |