poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poczta w Łomży uratowana- brawo Kołakowski

a ty co wypowiedzi kopjujesz już sam nie możesz się wypowiedzieć na ten temat czy rodzice ciebie nie nauczyli jak się wyraża swojo opinie ?! i nie kopjuj już moich tekstów !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poczta w Łomży uratowana- brawo Kołakowski

to jest magazyn Farmala... sklepu zadnego tam nie bedzie. jest to informacja z pierwszej reki...
a odnosnie tego targowiska to macie racje... to jest paskudne... nie nawidze tam chodzic... i nie chodze... ale najgorsze wcale nie jest bloto czy kurz, tylko ten tlum ludzi, ktory sie pcha, tloczy..... blee... uwazam ze powinni te targowisko przeniesc, nawet na stary "manhatan" na Nowogrodzkiej.

Pozdrawiam

Tarczyn jesteś strasznie dowcipny, że nie określę tego dosadniej. Nie masz informacji o dobrym optyku, to nie odzywaj się nie pytany. Być może dla Ciebie to jest śmieszne, ehhh......

OK w najblizszym czasie postaram sie podac klasyfikacje :D Brzeczy...... kazdy ma cie w dupie ty wiesz ze piszesz to dla siebie a nie dla nas.... nikt tego nie czyta, Zurek nie jest przewidziana zadna impreza ale zobaczymy cos latem moze sie zorganizuje :D :D :D pozdrawiam

czesc wam jak bede robil nastepno impreze to dam wam znac i mysle ze wspolnym silami wszystkich zainteresowanych bedzie jeszcze lepiej Mozna by bylo zrobic jakies spotakanie w jakims lokalu wszystkich zmotoryzowanych i pogadac o nastepnych imprezkach.Pozdrawiam wszystkich. Dzieki wam za przybycie i za dobre zachowanie!!!

tomis dobrze gada o tym samym mowiłem !!!! chodzi o to zeby wszyscy mieli takie same szanse nikt nie czul by sie pokrzywdzony !!!!
jesli chodzi o spotkanie jestem oczywiscie za !!! w 54 np. lub yamie mi pasuje !!!! zrobmy takie spotkanie !!!

A ja się chyba załamę, nienawidzę upałów...

Czy Blokersi to nie Bartezik vel Śledczy???
I feel it.

no mi jako pilot Zurka tez sie podobalo:P alee alee co on by bezemnie zorbil :P pozdrawiam :)

No, ślub zapowiada się zacnie. :]

Małysz wygrał i to się liczy reszta to cieniasy :))

Moj numer gg 4969272

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

baca jak jesteś to odpisz na mojego @ danboz@wp.pl dzieki musimy pogadać o wypadach

Re: Poczta w Łomży uratowana i co z tego?

Autor: Wychu (208.17.215.---)
Data: 28-01-05 20:40

Ja tez bym chetnie pojechal do tej naszej stolicy, ale chyba musze zaczekac ... az Atlantyk zamarznie.

Wychu,

Chyba będziesz musiał poczekać na ... nadejście kolejnej epoki lodowcowej :)
A jak wnuczęta? Czy dobrze isę mają?

Pozdrawiam

Czy homoseksualizm nie mieści się w grupie: pedofilstwo, nekrofilstwo, sodomia... dlaczego te nie są tolerowane, a homoseksualizm ma być wręcz "testem tolerancji"? Czy ja muszę ich wszystkich kochać, żeby być "światłym człowiekiem"? Chyba nie ma takiego przymusu (ta tolerancja!) więc wszystko co mogę zrobić dla "kochających inaczej" to nie tępić ich tylko pozwalać na zachowanie im prywatności bez narzucania mi siłą głupawych norm pseudodemokratycznych co probują usilnie wymusić.
I dobrze mi z moim "zacofaniem"!

(........)

No tak, za pieniądze z UE wybudujemy drogi. A za nasze pieniądze zapłacimy rolnikom renty i 'bezrobotnym' zasiłki.
P - K - P, daleko tak nie zajdziemy :(

Pozdro.

Świat ma wiele rzeczy za sobą, a przed sobą co?

Taak - na ul. Mazowieckiej muszą być kamery i musi być porządek, bo tam przecież Lipscy mieszkają.

Paweł Zaręba

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org