Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Twój głos na ... nikogo! |
Mam taką wizję dla Łomży: Wzdłuż bulwarów piękny tor regatowy, dalej wielki zalew i łódki z białymi żaglami, piaszczysta plaża z tysiącami opalających się dewizowców (i krajowców), pasące się konie po drugiej stronie Narwi, piękne hotele, całoroczny stok narcirsko-saneczkarski na Górze Bony i już nie wiem co jeszcze... Aha i jakiś bogaty inwestor!!! Tego nam chyba trzeba, żeby rozruszać turystycznie Łomżę, bo sama się nie rozrusza. Tylko co nam z tego, trochę ironicznego gadania przyjdzie. Samo się nie zrobi, miasto nie da bo nie ma, iwestor nie przyjedzie bo nie wie gdzie jest Łomża, ludzie nadal będę wyjeżdżać za chlebem i znowu narzekam..., narzekam..., narzekam... Taką już mam(y) naturę. :-) Pozdrawiam Wszystkich! P.S. Jak znacie jakiegoś bogatego gościa (może być z USA), to dajcie mu namiary na Łomżę. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Twój głos na ... nikogo! |
zgadza się ! T i g e r ![]()
|
|
Myśle, że pomysł miałby sens, ale tylko wtedy jakby pieniądze były przkazywane w sposob racjonalny i w taki sposób, że dziecko które ma sie narodzić będzie miało zapewnione warunki rozwojowe. Jak napisał MRO, napewno nie przekazywane "rodzicom" którym tylko wodeczka itp. w głowie. Przed otrzymaniem takiego jednorazowego wsparcia, powinno zrobić się wywiad środowiskowy. Dobrze opisał to zovo, ustawa powinna byc jasno sprecyzowana, aby nie było różnych jej interpretacji. Ja chcialbym miec trojeczke dzieciaczkow i poswiecac im sie, a takze swojej Zoneczce :)
|
|
No właśnie! Nakierować szanownego inwestora, nakierować! :)
|
|
ryskago, milo Cie iwdziec, i sympatycznie czytac ciekawe jest to, ze tylko ludzie spoza Łomzy nie jęczą... Raf-traf nazwal mnie moralizatorem - hihih A życie nadal sie toczy... pozdrawiam wszystkich do ADALLA: co mnie przywiało? Otóz wyobraz sobie, ze chec zrobienia czegos w tym miescie... dania pracy i szansy na pracę dla sporej rzeszy bezrobotnych. I nie uwierze, ze wszyscy potrafią tu tylko "jęczeć". Grupa pracowników przekonała mnie, ze zawsze moge na nich liczyc. Tak samo jak oni zawsze moga liczyc na terminowe wyplaty wynagrodzen i godziwe warunki pracy... Chociaz zdarzały sie "satelity", czyli ludzie pracujący dzien, dwa.... i rezygnujący z pracy - to jednak mimo wszystko byly wyjątki. Są to ludzie, którzy wzbudzili moj ogromny szacunek, bo zaczęli od siebie.... - tu ukłon w strone Raf-trafa
|
|
kup se Honde!!!! Pozdrawiam
|
|
uhu.
|
|
golf jest delikatnie drozszy no ale wszystcy go chwalą (czy ktos z osob ktore sie wypowiada ma golfa ?? psuje sie wogle w nim cos ?? ) a czemu mam zapomniec o BMW ?? tez troszke myslalem o tym no ale są troszke drozsze no i czesci napewno kosztuja !! zgadzam sie z opinią ze czesci do japonczow są poprostu drogie !!! pozdrawiam Zurek
|
|
Treść jest ukryta
|
|
bez kitu to robio okna w TERazycie,co ty na to ????
|
|
Nawiasem mówiąc prostytucja i aborcja, też jest łatwo w Polsce dostępna. Więc chyba lepij zaakceptowac ten fakt i dostosować prawo niż sie oszukiwać, że zjawiska nie ma. Od Holandii dzielą nas dziesięciolecia rozwoju a wypowiedz niektórych ignorantów na forum tylko to potwierdzają.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |