Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska gospodarka zaczęła pikowanie |
to nie pretensje finansowe chociaz teakze, ale przede wszystkom to ze napadaja, zastraszaja nozami i ne tylko, kradna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska gospodarka zaczęła pikowanie |
Czy moze to uczucie niebezpeczenstwa byc wymyslonym stereotypem? Na podstawie kilku odrebnych wypadkow, do tego wzmocnionym tym, ze nie pracuja? Popieram natychmiastowa deportacje dla tych, ktorzy napadaja, kradna i t.p... Ale czy jest takich naprawde duzo?
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
a coś dokładniej gdzie się można dowiedzieć co i jak
|
|
dzięki mały ;p
|
|
do wszstkich imbecyli na motorach którzy nie wiedzą kiedy w końcu przestana jezdzić - na miescie jest 5000000 plakatów otwórz gały jeden z drugim zamiast na prędkościomierz patrzec , a swoją drogą to w końcu może przestaniecie debile po 150 km/h jeżdzić na miescie jedynie szpital sie pewnie smuci bo organów bedzie miej na transplantacje
|
|
ooo szkoda że tak drogo „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
nooom ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
ty sie tak nie wymuzdzaj bo sam pewnie nie masz motoru to sie na tym nie znasz !! Pozdrawiam
|
|
to i mnie tknelo...
|
|
Nie mogłem nie obejrzałem tego do końca , to już przechodzi wszelkie wyobrażenia . Nie myślałem że ktoś może w ten sposób mordować zwierzęta . A taką kurwę która kupuje takie futra powinno się zajebać .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |