Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kuratorium toleruje ciemnotę wciskaną uczniom |
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kuratorium toleruje ciemnotę wciskaną uczniom |
|
|
Witam. W ponizszym linku możecie zobaczyć na przykładzie Szwecji do czego może doprowadzić akceptacja czeczenów w naszym mieście. http://www.youtube.com/watch?v=PhEz0V2hpf0 Nawet jeśli to zagrywka przedwyborcza to dziś już wiem, że idę za posłem Kołakowskim w ogień i nigdy już nie włącze TV Łomża. Pozdrawiam Patriotów Ł.S.G
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wpadliśmy na ten sam pomysł. Zastanawiam się z czego wynika takie zakłamanie mediów - z głupoty, czy to celowe działanie? Wiadomo, że dziennikarze nie grzeszą rozumem, ale z drugiej strony UE przygotowuje plan REDYSTRYBUCJI IMIGRANTÓW - tzn - wysyłaliby do nas Muzułmańców. Ażeby dzikusy nie chciały wracać do Francji, Niemiec itp dostawaliby bardzo wysokie zasiłki - rzędu 1000 euro. Bogatym krajom i tak by się to opłacało, nawet gdyby sami mieliby płacić - wysyłają ich do nas i mają problem z głowy. Znając naszych polityków to wynegocjowaliby "bardzo korzystne warynki" - takie że to z naszych podatków dostawaliby te 1000 E.
|
|
nie ma co ukrywać jest z nimi problem, może Kołakowski coś z tym zrobi i żeby nie były to jakieś głupie obiecanki przedwyborcze .
|
|
Troche znam tych ludzi i ten narod. Jestem Rosjaninem. Zgadzam się, ze nie są oni łatwe do komunikowania się. Kultura ich jest silnie różna od zachodniej. Choziaż, po-ludzku, są oni normalni ludzi. Pracowac chcą i mogą. Naprawde uziekli od wojny, nie dlatego zeby otrzymaywac ten zasilek. I z pracą dla nich naprawde nie jest łatwe w Polsce. Pracodawcy obawiają się ich zatrudniac. Do tego nauczyc się języka, integrowac się kultorowo dla większosci z nich jest ciężko. Oczewiscie, macie prawo nie pryjmowac tych uchodzców... Ale moim zdaniem większy problem jest w tym, ze nie mają warunkow do adaptacji, nie mają dobrych szkolen... Im po prostu dają jakis pieniadz, i nikt imi sie nie zajmuje. Dlatego wlasnie zyją w swoim kole, nie adaptują się, nie integrują sie, nie mogą znalezc pracy... Są wsrod nich rózne ludzi, w tym sa ludzi, ktorych osobiscie bardzo szaniję. Chociaz tych chamów wsrod nich tez wystarza.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
od 20 do35 zł
|
|
|
|
Do jonybe20 faktycznie może potraktowali mnie łaskawie ponieważ jestem kobietą i " maślane oczka" pomogły ale nie zmienia faktu że czasami są oni potrzebni. Ogólną odrazę wzbudzają policjanci starszej daty ponieważ czują się jak gestapo wszechmocni ale zdażają się wyjątki.
|
|
|
|
Po pierwsze to jakaś dziwna sprawa że nic nie było słychać o jakimś pobiciu typa przez czeczenów. Nie zgłosoł na policję bo honor mu nie pozwalał? Jaki honor?? A może tego pobicia w ogóle nie było? Prawie wszyscy na tym forum jadą po czeczenach jakby wam matki i ojców gazetami wytłukli. A tak na prawdę pewnie mało który miał z nimi w ogóle do czynienia... Ale przecież nie trzeba mieć... Wystarczy że wódz adamos z małym krótkim wąsem powie że są be i wszystkie 15 (i mniej) letnie pociechy z tego forum wchłoną to w swoje móżdżki. A ten który pobił te dwie kobiety wykazał się naprawdę wielką odwagą i bohaterstwem. Gratuluję! Taki twardziel że wlał aż dwóm naraz...! Nieważne że kobietom... Takos
|
|
Ehh... Szkoda gadac, do Białegostoku mozna by ich przeniesć:) Wieksze miasto i blizsze kulturowo, fakt Białoruś to nie Rosja ale juz duzo lapiej:P
|
|
Nie jestem obrońcą Czeczenów , ale na Kołakowskiego nie zagłosuje , mi nikt już nie sprzeda taniej kiełbasy wyborczej . Teraz nagle wszyscy chcą kolei , chcą wysiedlić Czeczenów i stawiać galerie . Gdzie byli ci politycy 2 lata temu ?? Nie dajcie sobie mydlić oczu ,bo na razie to gadanie a Czeczenii nadal są , za 2-3 miesiące temat zaginie a Czeczeni nadal będą jak byli . Widać ,że autor postu głosował też na Tuska .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tak zauwazylem, ze zdecydowana wiekszosc pretenzji do Czeczenow to pretenzje finansowe. Dostaja te zasilki wiecej od Polakow. Moga przezyc... Ale jak zmniejsza te zasilki dla nich, do kieszeni Polakow potrzebujacych pomocy ten peniadz wsystko jedno nie dojdzie. Oprocz tych finansowych klotni chyba waznych problemow od nich nie ma.
|
|
Nasza religia mordowała ludzi 800 lat temu!!!! Teraz to Chrześcijanie są mordowani. Jak ktoś uważ inaczej - proszę o przykład, że to Chrześcijanie mordują Może za 800 lat Islam przestanie mordować - wtedy chętnie zaproszę ich do Polski, ale nie wcześniej. Co z tego, że Koran pisze co innego? Marks też miał inną wizję komunizmu a jak wyszło każdy wie. Tak samo Islam jest przykrywką dla żądnych krwi fanatyków, dzięki religii ciągną za sobą masy prostych ludzi - od małego uczą ich nienawiść - popatrzcie jak Czeczeni wychowują swoje dzieci. W Palestynie są programy dla dzieci o zamachowcach samobójcach i terrorystach. Islam jest gorszy jak faszyzm - jego głoszenie powinno być zakazane.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |