Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska się przebudziła:Najnowszy sondaż PiS 31,7%, po 30,9 % |
Kapela Pieczarki a tytuł "Wina Nalej" Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska się przebudziła:Najnowszy sondaż PiS 31,7%, po 30,9 % |
angielika nie wprowadzaj ludzi w blad!!!!!!!!!!!!!!!!!! powolalas sie na art o zawilej sprawie ( tak podejrzewam ,ze pracujesz w UW Oddzial B-stok-wydz. architektury ) ---ale chyba zapomnialas co mowi KPA! Krotko - nie potrafie , nie umiem , to wydaje decyzje ,czekam na odwolanie do wyzszej instancji i czekam na rozstrzygniecie abys nie umoczyla doopy
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
|
|
W lipcu ma odbyc sie Wystawa,ciekawe ilu Łomzyniakow zglosi swoje pieski (czy znajdzie sie chociaz jeden) ,taki wlasnie poziom kynologiczny reprezentuje Łomza.tak zawsze bylo i z takim podejsciem do sprawy szybko to sie nie zmieni.
|
|
Właśnie Better masz bardzo dobry kebab ale musisz uważać że tak powiem na niektórych klientów bo zaczyna się robić trochę mordownia i patologia może odstraszyć Ci klientów
|
|
www.multifilmy.pl
|
|
|
|
spliter co ty piszesz siedzisz w domu nic nie widzisz lapiesz za slowka poprostu zastanow sie co piszesz bo tu niechodzi o papierosa. ktos kradnie bo musi a takie sytuacje "wyskakuj z telefonu" buhaha smieszny jestes ty nawet niewiesz ze cie system okrada zeby utrzymac takich bumow "jak czeczeni.
|
|
Myślisz, że tak nie zrobiłem? Mi zarzucasz coś takiego a sam/sama przed napisaniem tego postu nie sprawdziłeś/łaś czy wyskoczy Tobie jakiś wynik! Jaki burak/burakowa! p.s. nie mierz ludzi swoją miarą. p.s. 2 założyłem temat a nie post. p.s. 3 Gamoni jest mało na tym świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że trafiasz na nich na każdym kroku. p.s. 4 Cokolwiek odpiszesz nie ustosunkuje się do Twojej wypowiedzi, potraktuje to raczej jako nędzną próbę odbudowania swojego wizerunku. Wyzywając mnie pogrążysz siebie w oczach inteligentniejszych od Ciebie forumowiczów. p.s.5 Przed wytykaniem błędów na forum lunatykowi skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą. Gdyż każdy niewłaściwy, nieprzemyślany post przez Ciebie będzie wykorzystywany przeciwko Tobie. Peace & Love B-).
|
|
Ciekawe czemu koleś nie zgłosił faktu pobicia policji... a teraz czeczeńcy skopią wasze dupy, pewnie już ostrzą noże w hotelowych pokojach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |