Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakby przyszło co do czego.... |
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakby przyszło co do czego.... |
A tak za przeproszeniem a unia skąd ma pieniązki -nie przypadkiem między innymi z krajów będących w unji czyli również z Polski a jak z Polski to chyba z naszych podatków....
|
|
ryba22 po twoich wypowiedziach nie widać, że masz magistra... Takos
|
|
to jest zespół http://www.youtube.com/watch?v=AZppdAaRg0E polecam!!!
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Wielkie dzięki
|
|
Proste, że tak. Proste, że będą zamieszki. Lud tego nie wytrzyma. Jak dziś do mnie podbija jakiś czarnuch pod Kauflandem "Pan, ma papierosa?" Jakiś czas temu 2:45 rano, czekam na autobus do Warszawy o 3:00, a na dworcu, na stanowisku, siedzi 3 czarnuchów i mówią coś do mnie "Pan, hallo" oczywiście mądry człowiek się nie odzywa i ich olewa. Poszedłem czekać na autobus koło "budki współczesnej". Mija chwila i idzie do mnie Czeczen to mu już z daleka mówię wulgarnie trzymając nóż pod ręką żeby sobie poszedł tam gdzie siedział :). Na szczęście zapytał się łamaną polszczyzną czy ten autobus o 3:00 jedzie dziś do Warszawy. Ale czy nie mogliby ***** nauczyć ich używać słów "przepraszam, mogę się o coś zapytać?" zawsze "pan to, pan tamto, halllo" a to wkurwia człowieka. Nie dość, że biorą kasę to jeszcze nie wiadomo co z nią robią !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |