czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS zrównało się głosami z PO Homo Homini

Amo Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Jarosław Rybakiewicz

Producent wyrobów kaletniczych

* Czarna Białost., ul. Fabryczna 8

* tel. 085 7101451 Jasiu dla ciebie wszystko wystarczy zadzwonić i się dogadac co do ceny i usługi/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS zrównało się głosami z PO Homo Homini

Udowodniłeś jakim jesteś ynteligentem. RAP to nie tylko "reprezentuje biedę"(umysłową), "hwdp" i "jarajcie się ziomy ziołem elo elo", choć podejrzewam, że dla większości "słuchaczy" tak się sprawa ma.

Strasznie się lansujesz, a przecież ludzie, jeżeli znają, to znają cię z supportów przed różnymi tam eventami dla Polonii w US. Przypominam ten ciekawy wywiad, a konkretniej przytaczam jedną twą wypowiedź, może się ustosunkujesz ? :)

"W Łomży moje utwory usłyszeć można na klatkach schodowych, na ławce, w szkolnych radiowęzłach, a dzieciaki mają je w telefonach komórkowych..."

ziomex zdziwiłbyś się ilu policjantów ma wyższe wykształcenie. Moi znajomi prawie wszyscy - to norma teraz bo inaczej masz mniejsze szanse na przyjęcie do policji, więc Twoj argument jest nieaktualny:)

MMonika a dlaczego nei pokazesz

ziomex musze cie zmartwic i twoja zryta retoryke a takze psychike nie przepadam za wodka,
ps a co mnie to obchodzi co tam jest czy to polakow wina? ze za przygarniecie odplacaja sie bandytyzmem, CO MNIE TO OBCHODZI CZLOWIEKU?

ziomex - idź w koszulce z napisem: "Jestem patriotą" "Jestem Ateistą" Jestem Chrześcijaninem" na wesołą - wrócisz bez zębów
włóż koszulkę "Precz z Islamem" - wrócisz bez głowy
włóż normalną koszulkę, bez napisów - wrócisz bez portfela

Ludziska przestańmy się w końcu obrażac w wszyscy jesteśmy tacy sami..................no chyba ze nie to przepraszam....

hym podsumowujac sytuacje....

1. wiekszosc forumowiczow sucha hip-hopu ktory pala nienawiscia do policji, a wiec tak jak ich idole policji nie nawidza tak i oni (lecz co ciekawsze gdy ktoremus innyukradnmie elefon wszystko konczy sie na ... policij)
2. policja moze zle robi ze nie kara kazdego rowno lecz jesli Laska jest mila i sympatyczna to czemu maja czasem oka nie przymknac... a taki malolat ktoryn chetnie zrobil by sobie tablice rejestracyujna "HWDP" i za kazdym razem tylko krzyczyo suki jada to niech cierpi
3. gdyby policji nie bylo zylibysmy jak jakies plenmmienia wedrowne bo watpie aby nawet w bialy dzien bylo bezpiecznie a takto jednak troszeczke rygor trzymaja
4. jesli nawet zabrali i od domu odwiezli tych "pijakow" to wedlug mnie dobrze bo przynajmniej sie nie szlajali po miescie i zaczepoki nie szukali, a gdyby nie zabrali to pewnie autor by pisla ze policja przejechala patrzac na grupke "pijakow" i nic nie zrobila...

Wiesz co strażak ,masz chłopie rację......

Niestety podobno futro jest "lepszej jakości" kiedy ściąga się je z żywego zwierzaka.
Z tym się nie da nic zrobic dopóki ludzie nie zmienią swojego nastawienia. Po co komuś futro za 30tysięcy, no po co? Wolę nosic sztuczne - jest tańsze, a różnicy nie widac.

Gdyby nie ludzka próżnośc, takie rzeczy nie miały by miejsca. Ale przecież futerko jest modne, skórzana torebka też, a buty ze skóry super ekstra... ŻAL

A o której godzinie to się zacznie ?

Skoro oni są tacy pokojowi to dlaczego tak trudno powstrzymać ich przed biciem Polaków w zemście?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org