Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z tą "katastrofą" w Smoleńsku, to ŚCIEMA!!! |
Witam ja juz jestem po calym postepowaniu rekrutacyjnym czekam teraz na pobor a własnie nie wiecie moze kiedy bedzie next pobor ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z tą "katastrofą" w Smoleńsku, to ŚCIEMA!!! |
W sumie rzeczywiście, mniejsza o to czy zaczyna się tam mazowieckie czy może jeszcze jakieś inne, fakt jest taki, że droga jest zdezelowana. Tylko jeszcze raz podkreślam, bo niektórzy źle tą drogę interpretują jeśli chodzi o przynależność administracyjną, nie jest to droga krajowa, a Droga Wojewódzka nr 645. Numery dróg krajowych sa na czerwonym tle, natomiast wojewódzkich na żółtym. Także chyba sprawa jest oczywista. Wniosek jest jeden, droga ta jest na "peryferiach" woj.podlaskiego, tzn z dala od Białegostoku, dlatego też zarząd województwa za szybko nie zainteresuje się jej modernizacją.
|
|
Ale popalić gumę zawsze można ! I jaki efekt , szczególnie po godzinie 22
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
ale dyskoteke taka chcesz czy zwykly lokal neiwem moze o rzymianke sie zapytaj , 7kier
|
|
vespos polacy jezdza do pracy a nie na sępa ze obcy da.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
dokładnie popieram w 100%
|
|
Wreszcie ktoś sie tym zajmuje.Bo panoszą sie tu jakby to był ich kraj a nie nasz.To Polska przecież tu jest jakieś prawo.Popieram.
|
|
To co o nich mówią to prawda .Jak ci sie tak podobają to jedź sobie do czeczeni a nie wysylasz gdzieś Łomżan.Trzeba z nim zrobić jakiś porządek zgadzam sie chociaż raz z jakimś posłem .Niedługo może to ich ma być wiecej jak nas?Napewno nie Łomża to Łomża.
|
|
Zależy od rozmiarów i wagi przesyłki. Jeżeli jest to coś cenniejszego/cięższego to radze jednak wysłać to zwykłym kurierem (na poczcie dziwne cyrki potrafią odstawiać z paczkami, a i nieraz idzie kilka tygodni).
|
|
Już lepiej kupić nowy odtwarzacz,za trzysta złotych można mieć odt.dobrej klasy,a do komisu możesz się przejść przecież nic na tym nie tracisz,a sprawa się wyjaśni.
|
|
ja moge pomoc, oczywiscie za stosowna opłata:)
|
|
Smieszy mnie jak ktos pisze ze Oni tez chca uczciwie pracowac.Czy widziales ty kiedy uczciwie pracujacego Czeczena, pytam sie no pytam sie ???
|
|
dr Leonczak rzeczywiscie jest godny polecenia, ale jesli nie chcesz teraz wydawac ok.300zl, to moze poczekaj na coroczna akcje sterylizacji zwierzat. Wtedy ceny spadaja nawet o polowe...Gratuluje podjecia madrej decyzji!
|
|
Nie ma takiej rasy wilczur...Z reszta poczytaj o rozmnazalniach łomżyńskich. Moze poszukaj sensownej hodowli i podejmij sluszna decyzje!
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
A dlaczego nikt nie zwrócił uwagi na koszt odczytu jednego podzielnika.Godzina pracy odczytywacz tyle co niejedna renta.
|
|
żaden czeczeniec za swoje wybryki nie został deportowany nawet ten który dokonał czynnej napaści na policjantów tu w naszym mieście. Jak jest popierniczona polityka naszego kraju wobec czeczenów świadczy dobitnie przykład czeczena ktory uciekł do naszego kraju po dokonaniu zabójstwa mera Moskwy. Mimo ,że wymiar ścigania Rosji przedstawił niezbite dowody jego udziału w tym zabójstwie i mimo faktu ,ze ten sam czeczen w czasie pobytu w naszym kraju dokonał rozboju , nasz ywmiar sprawiedliwości nie wydał go w ręce Rosjan argumentując ,że on będzie prześladowany politycznie. Normalne jaja , chroni się zwykłego bandziora zabójce tak naprawde tylko dlatego bo nie lubimy Rosjan i za każdym razem napinamy swoja dupe jak balon ze złości. W przypadku czeczenów w naszym meiście jest podobnie. Należy bezwzględnie podkreslić aby każdy oszołom zrozumiał - my mieszkańcy miasta , polacy nie mamy nic przeciw ludziom którym należy udzielić pomocy z powodów prześladowań politycznych. W tym konkretnym przypadku mam poważne wątpliwości czy to prześladowani , czy w większości zwyczajni teroryści którzy uciekają przed wymiarem sprawiedliwości Rosji. Bo kto to sprawca jak to udowodnić , na podstwaie wyjasneiń tych cwaniaków? Ale nie zamierzma w to wnikać. Najważniejsze jest to ,że gdy ktoś komuś udziela schronienia i gościny to ten drugi powinien go szanować i sotosowac się do obowiązujących w tym kraju praw i zwyczajów . W tym przypadku jest konkretnie odwrotnie nasza gościnnośc jest traktowana jako przejaw naiwności i słabości. Jest wykorzystywana przez czeczeńskich cwaników którzy posujwają się w swym poczuciu bezkarności do stosowania presji , zastraszania. W naszym mieście i CZerwonym Borze jet około 1500 osób narodowości czeczeńskiej. W Katowicach właśnie z tych powodów powiedziano dość i przesiedlono do Łomzy na podlaskie zadupie bo uwaząją , że tu mieszkaja widac głupsi co dają sobie w kasze dmuchać.
|
|
witam wybieram sie po auto na litwe moze ktos udzieli mi jakies wskazowki, rady, podpowie na co szczegolnie zwrocic uwage podczas zakupu, na co uwazac wszystkim z gory dziekuje
|
|
Hehe znowu wielka batalia na słowa.1500 terrorystów na podlasiu. Hahaha no śmiać się chce.Humor z rana jak śmietana.Przypomnijcie sobie II wś.Jak Polacy spiepszali do Anglii.Wielu zostało i "dostawali kase za darmo".Nie musieli rodzić dzieci. Więc niech tu nikt nie pisze ,że ci co uciekli to tacy terroryści.Gdyby nimi byli to by z czeczeni nie uciekali. Wielu podłapało temat i psioczy.Polska mentalność.Ktoś coś napisze źle o kimś lub o czymś i od razu zbieranina poparcia. Teraz wyjdzie 90% społeczeństwa i na każdego mijającego czeczena będą krzywo patrzeć.Co spowoduje większą agresję wobec was. Zrobił Tobie krzywde?Zgłoś.Okradł Cię?Zgłoś. Nie miałeś styczności?To się nie wypowiadaj.Za samą twarz nie ma co oceniać drugiego czowieka. Tak oto rosjanie załatwiają problemy na tle rasistowskim.Rasista to rasista.Od Czeczena się zacznie , a skończy na Bogu ducha winnym murzynie. http://www.youtube.com/watch?v=mbrWqejzQZ0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=YgLPFbsh-o4&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=K9VfLFcIuog&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=SzbvvF23UnM&feature=related
|
|
hmmm zapewne najlepiej by trzeba było sformatować partycję "C:\" ;))
|
|
Alez, ja doskonale rozumiem, ze Polska sie na to zgodzila i, jak wczesniej juz pisalam, nie mam za to zlosci do Czeczenow, tylko wlasnie do naszych wladz krajowych! Z jedna rzecza sie z Toba nie zgodze. Napisales, ze Czeczeni to zaden problem. Moim zdaniem, problemem nie sa oni sami w sobie, lecz fakt, ze dostaja wiecej pieniedzy niz potrzebujace polskie rodziny. Wbrew temu, co myslisz, to jest to problemem (i to dosc wysokiej miary) w biedniejszych polskich domach. I nie chodzi tu o zazdrosc, czy kompleksy. Tu chodzi o to, ze sa polskie dzieci, ktore na obiad moga liczyc tylko w szkole. Sa matki, ktore chodza glodne, bo wola nakarmic dzieci, sa rodziny, ktore po 15 lat czekaja w kolejce na nowe mieszkanie socjalne, bo stare nie ma lazienki i trzeba sie myc w misce. Niestety, tak wyglada rzeczywistosc dla niektorych. Dlaczego te pieniadze nie sa przeznaczane na pomoc tym wlasnie ludziom, tak jak to powinno byc? To jest problem, i to bardzo duzy, nie sadzisz?
|
|
Ja kupowalam w Sympatii bardzo dawno temu ale raczej powinni dalej miec je w sprzedazy. Dlaczego badziew??? Po sciagnieciu simlocka zawsze pie... mi sie telefon a z turbosim nie ma zadnego ryzyka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |