Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odezwa Ligi Polskich Rodzin do Narodu Polskiego.Nie dla UE. |
Stare Dobre Malzenstwo bedzie w Łomzy... Marian
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odezwa Ligi Polskich Rodzin do Narodu Polskiego.Nie dla UE. |
mieszkałem kiedys w bloku Kopernika 6 i jakoś nigdy mi nie przeszkadzały _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Atom we Wrocławiu rzeczywiście widziałem, ale Wyborowego nie.
|
|
Przychodzi baba do lekarza.... ...a tam Andrzej! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
http://www.yugop.com/ver3/stuff/03/fla.html Ciekawy Zegar ....
|
|
Ja nie wiem.
|
|
Drogi Marcinie Jak powstanie supermarket to bezrobocie wzrośnie,bo supermarket zatrudni ludzi,ale wiele małych sklepików zbankrutuje i więcej osób straci pracę,niż osób zostanie zatrudnionych w supermarkecie.Pisałem o tym wcześniej.Potwierdzają to eksperci ekonomiści,którzy mówią,że w mieście wielkości Łomży (65 tyś mieszkańców) nie powinny powstawać supermarkety,bo to jest szkodliwe i bezrobocie wzrasta.Inne argumenty i moje patrzenie na te tematy przedstawiłem w wypowiedzi wyżej.Proszę się z tym zapoznać. Pozdrawiam. andrzej jarota
|
|
Ludzie o czym my rozmawiamy? Czas najwyższy zacząć działać a nie polemizować Panie Jarota .Chcecie z Łomży zrobić wiochę to powoli się udaje.Cyrk przyjeżdża trzy razy w roku i to przy okazji.A po drugiej stronie dzieci slizgają sie na sankach do momentu kiedy stanie się tragedia i któreś wyjedzie na ulicę po której jadą cały czas pojazdy.Jestem za kompleksem handlowym w lokalizacji ulic Zawacka,Piłsudzkiego,KśJanusza.I chociaż nie zasłaniajcie się bezrobociem bo to jest wielka bzdura.A może ktoś ma interes żeby NIE.Logicznego myślenia nigdy za wiele ? Pozdrowienia
|
|
slyshalem ze ten Czerniawski to alkoholik i jak trzeba bylo glosowac to on poszedl 'toast' za Pola wzniesc:-))))) no i sie dorobil... ale niech ktorys z was - szarzy obywatele sprobuje w pracy zrobic cos takiego - to bedzie mogl(podobnie jak Turkowski) w urzedzie pracy sie zapisac na liscie;-)))) aleks
|
|
Dziś obejrzeliśmy dość dokładnie teren dawnej przystani ( słowo - dawnej jest jak najbardziej uzasadnione). Kiedyś o tej porze roku trudno było przybić do pomostu - tyle osób pływało kajakami. Dziś - obraz nędzy, degradacji miasta i rozpaczy. Dla, poprawy nastroju, trzeba chwilowo delektować się starymi opisami i fotografiami. Nie przedszkadza mi, ze na Muszli masa ludzi siedzi nad kufelkiem, ale część z nich mogłaby pewnie - z wiekszym pożytkiem - popływać. Czyżby Łomża tak zupełnie skapcaniała ? Jak dotąd, bardziej wyglada na "dierewnię", niż na miasto o tysiącletniej tradycji. Łomżanin
|
|
Hmm. Trudna sprawa, ale moze warto. Powiedzmy, że postaram się nie dzwonić 15.
|
|
Ja też dostałem tego maila i ... popieram :) Zresztą będę już na urlopie więc "komórę" wyłączę napewno :D Pozdrawiam Krzysztof
|
|
Dizo !!! Jak sobie to wyobrażasz, żeby wodę odciąć całemu pionowi? Wodę odcina się w nst. sposób: w przypadku nowych budynków zawory i wodomierze są klatce i tam można założyć tzw. ślepą kryzę lub w przypadku mieszkań w starszych blokach (takich jest większość) trzeba wejść do mieszkania i procedura jest identyczna. Nie jest to podejrzewam przyjemna czynność dla hydraulika, zważywszy, że musi spojrzeć w oczy lokatorowi, który często posiada gromadkę dzieci... Z tego co wiem odcina się tylko ciepłą wodę. Pozdrawiam Krzysztof
|
|
Ja mam Ideę i.... złego słowa nie powiem. Miałem POPa a teraz abonament. Owszem, odcinają mi wychodzące jak nie zapłacę na czas ale zaraz po wpłacie włączają ponownie:))) michal
|
|
Ja jadę już w piątek!!! °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Pomysłow i wyobraźni Wam nie brakuje ...:D Według autora tej historyjki morał brzmi... Kazdy facet to świnia :) Nie wiem czemu ale zakładam, że tego tekstu nie pisał mężczyzna ... :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |