Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wladze Lomzy umieja tylko podnosic podatek |
Kup i ty sobie Beemaka. A nie zazdrościsz innym. WOLNA I NIEPODLEGŁA CZECZENIA !!! „Szamil czyli Wilk”. Gdy nocne kłęby szarej mgły spowiły leśną ścieżkę Ogarnięty spokojem odchodził Ktoś widział pomykającego wilka na szczycie góry lecz pewien nie był... W ołowianym kurzu, w rozstępującej się mgle ku światłu księżyca się wznosił Dobry, najwaleczniejszy Rycerz Kaukazu Opowieść rześkim strumieniem obmywa twarze strapionych Nie smućcie się Bracia i Siostry, On wiecznym pozostanie w naszej wdzięcznej pamięci Tam w Raju, Insza Allah, swój odział dziś tworzy I zejdzie z Rajskich Ogrodów niepokonana Armia Cieni W huku piorunów, wyciu wichrów i ulewie Niczym nieprzenikniona mgła wzbudzi trwogę wśród najemnych psów I słychać będzie wycie wilków, ta sfora nigdy ich już nie dopadnie Choć propaganda pluć będzie na imię Twoje i uśmiech szyderczy jeszcze długo wykrzywiać będzie twarze zdrajców Dla mnie Dobrym Rycerzem Kaukazu pozostaniesz na zawsze Wieczną legendą Kaukazu Szamil – czeczeński Wilku... Mahdi Amin Al-Bolandi Lamara (00:27)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wladze Lomzy umieja tylko podnosic podatek |
Wróg naszego wroga to nasz przyjaciel
|
|
Wygnać stąd połowę tych Czeczenów.Ewentualnie znaleźć im pracę i nie dawać im dużej kasy za nic!!
|
|
wyżucić ich wojna juz sie skonczyła w czeczeni co oni tu robia. Biora duże zasiłki dostaja mieszkania a ilu jest potrzebujących polaków no ale jesteśmy tak bogatym krajem ze moze przyjmiemy wszystkich muzułmańskich pseudo uchodzców dorobkiewiczów.
|
|
Autor: dzeyson (---.b-ras2.srl.dublin.eircom.net) Data: 21-09-09 08:51 ktos wyzej napisal wrog naszego wroga to nasz przyjaciel. Ruskiej swołoczy nienawidze czeczeni mi w niczym nie przeszkadzaja, przestancie na nich krzywo patrzec a moze i oni nie beda wydawac sie tacy zli. Dzeyson Brawo dzeyson ale adamoxxs na to tak nie spojrzy. Jego wiara mu nie pozwala. A patriotyzm zabrania tolerować wszystkiego co nie jest chrześcijańsko-narodowe.
|
|
Autor: PleasurmexC18 (---.introlan.pl) Data: 21-09-09 09:55 Patriotyzm nie ma nic wspólnegoz tolerancją. Gdyby czeczeni mieli chociaż trochę honoru to już by ich tu nie było, bo budowali by swoją ojczyzne, która jest już wolna. Co tu gadać, zwykłe ścierwa. WOLNA?????????????????????????????? Skąd te wieści ? Z Naszego dziennika czy z Gazety Polskiej? Gdyby Polacy mieli chociaż trochę honoru to nie siedzieli by na socjalach w krajach skandynawskich tylko wzięli by się za normalną pracę. Ale po co jak można żyć z socjalu. Jacy Polacy za granicą tacy obcokrajowcy w Polsce.
|
|
?
|
|
i do odpowiednich folderow?
|
|
H. Biedrzycki w piatnicy, szkolna 15a. Zjazd na posesje z ronda miedzy zjazdem na nowy a stary most.
|
|
Każde mieszkanie ma swój współczynnik za pomocą którego jesteśmy rozliczani i zależy on od polożenia mieszkania. Ja mam np wpółczynnik 0,47 a mieszkam na czwartym piętrze i mieszkanie jest szcztowe. To oczywiście nie wszystko, każdy grzejnik też ma swój współczynnik( pomierniki elektroniczne) a rozliczenie zaczyna się od odczytu pomiernika danego obiektu.
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |