Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CIEKAWY ARTYKUŁ |
Ja chodziłem na rehabilitację w Eskulapie, plus załatwiłem sobie (odpłatnie) masaże w domu. Najpierw skierowanie od rodzinnego do specjalisty, potem na rehabilitacje. Tam pracuje P. Robert, spoko koleś i dobry specjalista. Jak znajdę kontakt do niego to wrzucę tutaj.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CIEKAWY ARTYKUŁ |
Można zawsze dać się zaszczepić (albo swoje dzieci) na nieprzetestowaną szczepionkę przeciwko świńskiej grypie. Jak będziesz miał więcej szczęścia niż ci biedni bezdomni z Grudziądza (testowano przeciwko ptasiej grypie szczepionkami Novartis!) to za 250 euro i 3 dawkach szczepionki powiedzą Ci czy przeżyłeś, czy wystąpiły jakieś skutki uboczne i żeby ewentualnie nie cieszyć się bo powikłania mogą jeszcze wystąpić w przyszłości. Jak przypadkiem trafisz na szczepionki Baxtera to nie oczekuj gwarancji poprawnego działania tego specyfiku, bo ta firma jest chroniona "prawem" nawet w przypadku śmierci konsumenta. Dlatego Czesi zrezygnowali z tych szczepionek , gdyż Baxter nie dał gwarancji bezpieczeństwa obywatelom Czech po przyjęciu ich szczepionki. :)
|
|
a ze to tylko jedna noc raz na 2 tygodnie to lepsze warunki bedziesz miala w hotelu. za 250zl masz nocleg na bardzo wysokim standardzie. tez 500 miesiecznie wyjdzie ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |