Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GDZIE JEST CIAŁO ANNY SOLIDARNOŚĆ WALENTYNOWICZ???? |
Mając do wyboru głodne dziecko a zwierzaka kogo nakarmisz???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GDZIE JEST CIAŁO ANNY SOLIDARNOŚĆ WALENTYNOWICZ???? |
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
|
|
ale ja o sobie nie piszę tylko chce jedną dzięwczynę sprawdzić na nk a mam jej mail z 4 lomza,jakis czas temu tez ktos jakąś dziewczyne na nk odnalazł tylko z maila
|
|
Nie musiałaś używać mojego nazwiska ,Jestem Polakiem a ty obrażasz Polaków takimi stwierdzeniami jak wyżej......
|
|
Instytucje które pomagają ludziom-,ŚMIECH.-chyba szybciej odejść na tamten świat...
|
|
W google się chyba maila wpisywało i tam wyskakiwały strony powiązane z tym adresem. Ale nie jestem pewien, musisz sprawdzić.
|
|
Dzieki za numer
|
|
Oglądanie teledysków albo filmów pełnometrażowych na Cookie to czysta przyjemność. Jakość wspaniała, duuży ekran, nic się tnie. Wgrane mam parę odcinków Prison Break i jeszcze parę filmów i podczas dłuższych podróży autobusem, oglądam sobie - rewelacja. Telefon z takim dużym ekranem to prawdziwy skarb ;-) apostata
|
|
I najważniejsza rzecz Polak za granicą nie dostaje za darmochę pieniędzy tylko musi zap......ć.
|
|
i co, ktora fura twardsza byla?
|
|
Czy jest w Łomży jakaś sala do wynajęcia, w której są lustra i drewniany parkiet? Wraz z przyjaciółmi chcemy tam trenować taniec. Dziękuję z góry za info.
|
|
tyle co bilet
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=m9rXigpDD70&feature=player_embedded
|
|
znajoma przechodziła akurat tamtędy i opowiadała mi :P dwa GANGI, w jednym ok 10 chłopców (chłopców,gdyż to jeszcze dzieci. PRAWDOPODOBNIE jeden (bądź kilku) było z Kazańskiej, jak wynika z relacji znajomej, gdyż to "znajomy" tej znajomej :P :) ) a w drugim ok 5 a do tego kilka dziewczyn (prawdopodobnie w wieku małolatów) :) podobno tych dziesięciu okładało łańcuchami ten mniejszy gang :D krew się lała, były krzyki no ale cóż, nie zabraniajmy bawić się dzieciom :) być może moje informacje są błędne, być może zmieniłem trochę opowiadanie znajomej ;) jeżeli tak to przepraszam za udzielenie nieprawdziwych informacji :) pozdrawiam. ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
ręcznie to ja brzeszczotem wycinam - 5.5/zł godz
|
|
wszystko zalezy od linii lotniczych ktorymi lecisz. jestem pewna ze wszystkie potrzebne ci informacje znajdziesz na ich stronie internetowej. z reguly nie oplaca sie miec nadbagazu. czasem zdaza sie ze przymkna oko na kilogram albo dwa. Takos
|
|
|
|
poszukalam i znalazlam 11euro za 1kg czyli sie nie oplaca!! kilka razy kiedy lecialam z mezem przymkneli oko nawet na 9kg wiecej ale tym razem lece innymi liniami i tam zadko przymykaja oko, jutro biegne wysylam paczke bo to wychodzi duzo taniej!
|
|
dobre czasy, Terminator 2 , Ghosts 'n Goblins ,G I Joe , podobno ktoś kiedyś przeszedł Mario w lewo :)
|
|
Nikt nie ma już więcej informacji??
|
|
|
|
a moze trzeba Panom przypomniec jak sie jezdzi motocyklem i wykupic pare dodatkowych lekcji u Kaminskiego heh :D Takos
|
|
Rzeczywiście ,nieszczęścia losowe są nie do przewidzenia. Aby pomóc tym potrzebującym, niekonieczne jest odbieranie przysłowiowego grosza biednym porzuconym zwierzętom. Wystarczyłoby zmniejszyć po trochu wydatki na posłów nierobów, pobory różnych prezesów, itp., i zapomogi dla alkoholików i tym podobnie. Multum pieniędzy idzie tam gdzie nie powinna iść. Dlaczego ludzie przyczynę swojego niedostatku finansowego widzą tylko w biednych bezdomnych zwierzętach? A tak na marginesie, przy okazji że są schroniska jest także kilka stanowisk pracy. Zawsze te parę osób ma pracę i nie stoi po zasiłek.
|
|
Musisz dowiedziec się w firmie ''Makbud" na ulicy poligonowej ja osobiście tam uczęszczałem na kurs było to 1,5 roku temu ale z tego co mi wiadomo dalej organizowane są tam tego rodzaju kursy
|
|
Popieram osobę piszaca przede mna... Te serwery...wszystkie dzialaja na takiej zasadzie : Wysylasz kase i ludzisz sie ze cos mozesz wygrac... Ale w rzeczywistosci wychodzi na to ze oni zarabiaja a nikt nic nie otrzymuje:)) Nie ma nawet najmniejszego sensu bawic sie w takie cos:) Ale, jezeli nie wierzysz... sprawdz sam ^^ w koncu to ty masz za duzo kasy, nie oni:))) Pozdrawiam Takos
|
|
Czyli nie widziałeś tej akcji,którą ja mam na myśli..a zamieszanie wzrasta.ŻAL takich tamatów,a tym bardziej ludzi.
|
|
Sorry, ale w jaki sposób mogę sprawdzić, że dana szczepionka zaszkodziła albo kogoś zabezpieczyła przed chorobą? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
gra i śpiewa zespół z Pniewa ;P
|
|
Też się właśnie zastanawiałam nad Centrum Katolickim, ale nie było tu wypowiedzi... :/
|
|
Jak chcesz tam studiować to tylko w najdrozszych hotelach *.*
|
|
haha, a po nich znany solowy wokalista "Podgniły Morświn" i przyjacielsko Orkiestra Dęta - Drewniana "Czcziciele Bobrzej Nory". Koncert poprowadzi Zenon Reagan i Rudi Shubert i jego śpiewające fortepianina. I tylko nie pokazywać środkowego palca w stronę artystów bo może być młóca :)
|
|
...a z tego co widać (np. ruszyła kampania medialna w Anglii zachęcająca do szczepień i jakie to straszne rzeczy mogą się dziać jak się nie zaszczepimy), to mamy propagandę w polskich mediach o cudowności szczepionek. Zaczyna się powoli straszyć społeczeństwo że idzie zła świńska grypa (przymusowe szczepienia grup ryzyka zatwierdzone przez Ministerstwo Zdrowia). Tymczasem na zwykłą sezonówkę umiera na świecie rocznie 200-500tyś ludzi. Cały świat panikuje, skupują szczepionki (nietestowane i nie wiadomo czy w ogóle skuteczne przeciwko świńskiej grypie) dla całych społeczeństw (Anglia, Niemcy, UK), WHO krzyczy że w USA może umrzeć 90.000 tyś ludzi. Wciskanie na siłę szczepionek przeciwko czemu. (oficjalnie nie ma jeszcze szczepionki) :)
|
|
nieprawda bo jeżdzą bardzo dobrze policjanci na motocyklach , sama nie raz widziałam. A przyczyna tkwi w tym ,ze miejscowi kierowcy to mają w dupie oczy a nie tam gdzie powinni być. Nie raz jak jade to widzę jak miejscowe buraki zachowują sie w sytuacji gdy jedzie karetka i często im zycze aby kiedyś gdy do nich będzie jechała tez na drodze byli tacy buracy.
|
|
nikt Ci nie karze przeciesz brac pokoj Vice Presidential. zagadaj z pokojowko to pod schodami gdzies cie schowa na noc a swojo drogo: gumtree.pl zly moment wybralas. teraz ceny sa zawyzone ale za 500zl pokoj dostaniesz ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |