Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dajemy się poniżać |
Jeszcze to... Tabela 10. Najważniejsze przedmioty do porównania to te, które dają dostęp do atracyjnych studiów czyli: matematyka, fizyka, język, chemia, biologia. http://www.oke.lomza.com/aktualnosci/matura2006_raporty/pliki/podlaskie/powiaty_podlaskie/miasto_Lomza.pdf Porównajcie proszę poziomy "najwyższy" i "bardzo wysoki" pamiętając o tym, że są to wyniki wyrażone w liczbach a nie w procentach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dajemy się poniżać |
Popieram 100mph i Robotnica. Dobrze opisane szkoły :) Takos
|
|
info dla tych którzy pisali ciągle na gg co z tym dowozem co pisałem na forum :) tak jest już dowóz do 30zł dowóz 5zł powyżej GRATIS :)) + doszedł nowy apex 5 ;) ten co 100tys. można wygrać jak się trafi ściane "7" :) + staram się już o koncesje na piwo ;) + będzie możliwość wynajęcia lokalu na małe urodzinki itd. (mała atrakcja jest dla osób chętnych wynająć lokal):) --------------------------------------------------------
|
|
cze, u takiego typa „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
W odpowiedzi na głupoty, o których poseł Kołakowski prawi. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
to nie głupoty tylko szczera prawda większość mieszkańców zapewne poprze jego wypowiedz
|
|
fedor: popieram
|
|
Tabasko1988 a kiedy miałeś badania lekarskie?
|
|
Boli was że dostaja pare złotych?tak,to nasza mentalnosc- psy ogrodnika,żal mi was ,tego jak bedą wychowane wasze dzieci,wyginiemy przez takie myslenie ale mam nadzieje że was kiedys tez potraktuja jak psy,zycze wam tego.To wasza większośc głosowała za unia,to bierzcie z pochylona głowa co wam daja.Ja przez wzglad na ich historie mam szacunek do nich jako narodu.A w kazdej grupie znajda sie bandziory,wsród waszych rodzin napewno tez sa,Kolejny raz powtarzam wstyd,hańba,żenada.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |