wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niezwykle wrażliwa, delikatna, która dzielnie pokonuje kolejne zakręty życia

zdecydowanie "BRUNETKA"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niezwykle wrażliwa, delikatna, która dzielnie pokonuje kolejne zakręty życia

Jak to ktos powiedzial porachunki "gangsterskie" pierwszy raz slysze zeby w lomzy byly gangi ... Wracajac do tematu jak nie byliscie to nie gadajcie... Pozdro dla was Cioty... JNTR ! Na zawsze !

Re: Niezwykle wrażliwa, delikatna, która dzielnie pokonuje kolejne zakręty życia

12:00 - 17:00 Zbiórka krwi w ambulansie
12:00 - 15:00 Darmowy pomiar poziomu we krwi - Egzaminy na karty rowerowe
13:30 - Pokaz tańca hip hop MDK cz. I
14:50 - Pokaz ratownictwa medycznego
16:00 Symulacje w alko-goglach OSK Daniel
16:30 Pokaz tańca hip hop MDK cz. II
17:30 Konkurs główny
19:00 Występ zespołu AMOR
20:00 Pokaz sztucznych ogni

W między czasie można zrobić sobie zdjęcie rodzinne za darmo.
informacja z forum.lomza.pl

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

co sądzicie o wsk-ach 175

Lamusie,jak by do Ciebie wsykoczyło 6 kolesi starszych o wiele to ciekawe co byś robił Obsrańcu jak kisisz dupsko w chacie bo nie masz do kogo wyjść i japy otworzyć to się czymś zajmij i ścierwa nie wypisuj..

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

ja proponuje zrobic zlot pod JAMA i wlaczyc nutke wszechczasow ja jestem chlop z mazur :D tylko nie wiem czy moje radijo DIORA i glosniki 4x15W zaglusza JAME :D a zapomnialem jeszcze o subwuferze :D ten to ma kopa ( i tanio go mozna zrobic ) - wystarczy diore na 3 palce w tlumiku zrobic i basuje ze hohohoh

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

na Al. Legionów po 23 trening brazylijskiego jiu-jitsu.

Tak boli mnie gdy widzę głodne dzieci,niepełnosprawnych którzy całe życie z....za marne groszę i teraz żyją na skraju ubóstwa,nie widzisz tego ????

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org