środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bp Dydycz: „Sejm powinien być rozwiązany”

zapachniało nieczystą konkurencją....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bp Dydycz: „Sejm powinien być rozwiązany”

koks podwojna negacja; hciales chyba powiedziec:

"Jakbym sprawdził, to bym się głupio nie pytał"

tak wiec, glupi byles, glupio nie sprawdziles i glupie pytanie zadales

A kto tu pisze że zwierzęta nie odczuwają głodu itp,sam mam psiaka przybłędę.Chcę tu uświadomić co niektórych zamożnych mających biednych za NIC debili,że chyba ważniejsze są głodne dzieciaki a potem zwierzęta...

ale bulwers...
ale sluszny

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

nie narzekalem. w polonezie gorsze jadlem. ale sa tez lepsze miejsca nr korona

Witam ponownie UWAGA !!!!! Finowie chcą zamazać Naszą polską Flagę biało-czerwoną nie dajmy się Tym wieśniakom odnówmy NIEZWYCIĘŻONE BARWY BIAŁO-CZERWONE tu pomocny link ;) od Finów frajerów rada :D

http://pokazywarka.pl/0816ht/

ewuńcia1
Mądrością nie grzeszysz-ciekawe co bys powiedziała jak byś sama wychowywała kilkoro dzieci ,żyła z marnego zasiłku ???

Witam ponownie UWAGA !!!!! Finowie chcą zamazać Naszą polską Flagę biało-czerwoną nie dajmy się Tym wieśniakom odnówmy NIEZWYCIĘŻONE BARWY BIAŁO-CZERWONE tu pomocny link ;) od Finów frajerów rada :D

http://pokazywarka.pl/0816ht/

Jeśli możecie kopiujcie tą wiadomość i rozsyłajcie znajomym nie dajmy się :D pokażmy kto rządzi w necie:P

Naprawde współczuje i życze powodzenia w szukaniu zawsze jest nadzieja . Być moze jest tak że trafił do ludzi którzy nijak nie maja okazji otrzymać informacji o zaginięciu zatem prosze być dobrej myśli .

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

co sądzicie o mz ets 150, jak wachają się ceny, może ktoś chce sprzedać z góry dzięki

Treść jest ukryta

sory mz etz 150

hm co za elitarne wypowiedzi smakoszy klubowych , ja osobiście polecam klub Pod gruszą - całkiem specyficzny wyjatkowy klimat, ciekawy tez jest klub Mewa - nietypowy jałospis rybki.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

zawsze mi tam najlepiej pifko smakowalo i jeszcze kufelek i nawet te niedomyte kufle po innych dreszczach nie zmienia mojego zdania zajebiocha i niech sie trendy ala kluby schowaja

warto jednak zaznaczyć że 2:5 bylo po dogrywce, kiedy to gracze Perspektywy oddychali rękawami. W regulaminowym czasie gry było 1:1 a ŁKS strzelił wyrównującą bramkę na minuty przed końcem spotkania. Także ŁKS baaardzo wymęczył te zwycięstwo i uważam że remis z Perspektywą powinien być dla nich co najmniej wstydliwy o ile nie kompromitujący...

warto jednak zaznaczyć że 2:5 bylo po dogrywce, kiedy to gracze Perspektywy oddychali rękawami. W regulaminowym czasie gry było 1:1 a ŁKS strzelił wyrównującą bramkę na minuty przed końcem spotkania. Także ŁKS baaardzo wymęczył ten awans i miał dużo szczęścia, bo bramka wyrównująca o której mowa powyżej padła z rzutu wolnego. Ponadto uważam że remis z Perspektywą powinien być dla nich co najmniej wstydliwy o ile nie kompromitujący... Tym bardziej po wypowiedziach piłkarzy ŁKSu którzy zapowiadali gładkie zwycięstwo (padły nawet głosy o wyniku dwucyfrowym).

Poprawiona wypowiedź ;)

Pamieta ktoś jeszcze te grę?

To jakiś przetarg na kolor włosów? Co za różnica-brunetka..blondynka..to łatwo zmienić. Dla mnie przede wszystkim kobieca i inteligentna.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Czasem gram nawet ;-)

sa czarni i czarnuchy lub jak to tutaj mowia "blacks" and niggers" to samo dotyczy sie bialych (ale to juz inna kwestia)
przecietny czarny jest niestety bardziej rasistowski niz przecietny bialy - z tym ze dotyczy to "normalnych" stanow (jak NY. NJ, CT, CA itp). Takie stany jak np Tennessee sa zdominowane bardziej przez bialych rasistow. Bez roznicy w jakiej czesci stanow bys sie nie znajdowal to jest mala szansa ze bialy spokojnie wypije sobie piwo w "czarnym" barze, ale czarny w "bialym" barze nie ma zadnego problemu. Najweselsze jest to, ze to wlasnie ONI najczesciej rozpoczynaja kwestie koloru skory (np: dlaczego mam to robic? dlatego ze jestem czarny? itp)
Stary dowcip w stanach mowi:
Jak zaglodzic czarnego? Schowac jego food stamps (kupony zywnosciowe otrzymywane od rzadu) pod jego butami do pracy.

Pamiętam, że swoją pierwszą ( i ostatnią :D ) konsolę Pegasus dostałem od rodziców, w czasach gdy inni już od dawna katowali swoje PieCe a mimo to człowiek cieszył się jak małe dziecko. Pamiętne wyprawy na Nowogrodzką na "Manhattan" po cartridge, potem na rynek koło dworca PKP i PKS. Najpierw kupowane, potem wymieniane, oczywiście za dopłatą kilku zł. :)Tony połamanych joysticków i masa przepalonych zasilaczy. :D To były piękne czasy. Całe szczęście, że są teraz emulatory i człowiek może czasem wrócić do dzieciństwa. ;)

jasiu chyba bedzie data jest 26.09.09

pamietam jak kiedys zapłacilem za niego 50 nowych zlotych, wtedy to byla ogromna suma

Takos

Treść jest ukryta

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://i4.ytimg.com/vi/O_fdaXrp1JU/default.jpg&imgrefurl=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3D2ZhkVLSz7C8&usg=__7GRr17jIoj84LdGd7VaQSsJ03SU=&h=90&w=120&sz=4&hl=pl&start=10&um=1&tbnid=wuB9_oie9pnAGM:&tbnh=66&tbnw=88&prev=/images%3Fq%3Dyo%2Bnoid%2Bpegasus%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN%26um%3D1%26newwindow%3D1

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org