czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POwalcie nas sukcesami Tuska

Mi się podoba, wnętrze dużo ładniejsze.
Wcześniej to dopiero było paskudnie.
Teraz od razu widać, że kasiorka idzie we właściwe miejsce a nie na nie zbożne cele.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POwalcie nas sukcesami Tuska

Wnętrze wyglada teraz bardzo estetycznie i nowocześnie, co nie koliduje z charaketerem obiektu. Wiele obiektów sakralnych w Polsce i Europie cieszy się podobnym wystojem. Dobrze pomyślane.

hmmm gdzie kopiecie ??? drobnica czy militarka??

no pewnie rze tfuj blond

jak dla mnie nr 24 ma zajebiaszcze oczy a na tyle kandydatek to tylko 3 byly ciekawe, a co do Miss to sie nie wypowiadam bo kazdy ma inne gusta i o nich sie niedyskutuje

dzieki jachu na Ciebie zawsze mozna liczyc:)

były ładniejsze !

To na co czekasz - zakładaj :)

miała dużo znajomych co wysyłali na nią smsy ;)

ktoscik:

Na gazie z WZGS przejechałem ostatnio więcej km niż od Kurpiewskiego. I to nie o dwa czy trzy, ale 15% więcej. Przy podobnej trasie.

Jak pisał sebi Polowa Pytaj o Radka, bo co z tego ze regeneracje robia w Białymstoku przeciez nie pociagnieszt tam auta. Zaprowadz do warsztatu na Polowej a chłopaki wszystko rozbiora i czesci powysyłają gdzie trzeba.

O tak jestescie Debilami I to porzadnymi

kaska8162@wp.pl

Co do jakości paliwa, to temat rzeka. Moim zdaniem, każdy tankuje gdzie chce. Ja bym chciał przy wydatnej pomocy miasta tankować w bazie MPK paliwo w cenie podobnej do Auchan'a. Co do jakości, to bym się nie bał (przynajmniej jeśli chodzi o ON), bo MPK zalewałoby tym samym paliwem swoje autobusy.
Jeśli chodzi o WZGS, to tankowałem tam przez kilka lat bez szkody dla samochodu - paliwo jest z Rafinerii Gdańskiej. A że nie ma kolorowych pylonów, pięknych święcących daszków i jak pisał Misiekelo hotdogów to mi nie przeszkadza. Jedyna wada to brak możliwości płacenia kartą.
Do vivera: jeśli prawdą jest, że ciśnienie jest po 20gr, to szkoda, że nie zatankowałeś do pełna, bo i tak byłbyś jakieś 5zł do przodu.

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

Witam. Czy ktoś się może orientuje, czy w naszym mieście organizowane są jakieś warsztaty wokalne albo lekcje śpiewu? Jeśli tak, to proszę o jakieś większe informacje.

ROK w Łomży

w marianowie, w polmozbycie, (ogólnie w każdej okręgowej stacji kontroli pojazdów)

Witam,
Miałem taki sam problem, najlepiej zawieź wał do białego - w lomzy nikt nie zrobi tego. albo kub drugi wał z dobrym wcięciem ( w nowszych modelach był wcięcie na półksiężyc). Mi robiło to Borawski na krasce - 2 razy spierdo ..lł. nie radze. ale prywatnie pracuje tam u niego adam cwalina i on zrobił mi to prywatnie. Od tamtej proy 80tys przebiegu i jest ok.

http://www.mdk.4lomza.pl/index.php?k=2

w CKPiU w Łomży na przykoszarowej za Mechaniakiem.

Kto to słyszał ,żeby kilkakrotnie strzelać do "młodego" łosia,jaka to musiała być dawka,że biedny maluch nie przeżył ,czy ci lekarze nie mają litości ,czy wystarczającej wiedzy co do dozowania leków, a może to stres przez te pogonie tylu ludzi za wystraszonym zwierzęciem. Zginął prawie jak Jackson z przedawkowania ,ale nie na własną prośbę. Myśleć ludzie , myśleć!!!!!!!!!!

Mi działa ale Polsatu nie ma

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

cookie

poszukuję osoby, która zna się na analizie ekonomicznej, kontakt: scolnvs@op.pl

Racja jest taka:
Ryba żywi się rybą człowiek człowiekiem :)

Ojoj mówiłam o Tobie? Kurde użyłam też Twojego nazwiska? Ojej chyba nie.... Więc co się plujesz? Też jestem za granicą. Polaka na kilometr idzie poznać. Dres i z daleka słychać kur..... o_0 Żałosne nie?
Przywalacie się do wszystkich obcokrajowców przyjeżdżających do nas. Czy to czeczeni czy cyganie czy ktokolwiek inny tak jakby polacy tylko w Polsce siedzieli i się z niej nie ruszali... W innych krajach o nas mówią tak samo jak wy o czeczenach. Jeden czy dwóch czeczenów coś odwali i już wielki krzyk ze wszyscy są źli i nie dobrzy... A obrażacie się że za granicą na nas mówią że huligani... Na tej samej zasadzie. Jeden czy dwóch coś odwali i zaraz wszyscy polacy to huligani...

ah to byly czasy, mialem dokladnie taki jak ten na pjerwszym zdjenciu anty_blm

na LAN w multiplayera? :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org