Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POwalcie nas sukcesami Tuska |
Mi się podoba, wnętrze dużo ładniejsze. Wcześniej to dopiero było paskudnie. Teraz od razu widać, że kasiorka idzie we właściwe miejsce a nie na nie zbożne cele.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POwalcie nas sukcesami Tuska |
Wnętrze wyglada teraz bardzo estetycznie i nowocześnie, co nie koliduje z charaketerem obiektu. Wiele obiektów sakralnych w Polsce i Europie cieszy się podobnym wystojem. Dobrze pomyślane.
|
|
hmmm gdzie kopiecie ??? drobnica czy militarka??
|
|
no pewnie rze tfuj blond
|
|
jak dla mnie nr 24 ma zajebiaszcze oczy a na tyle kandydatek to tylko 3 byly ciekawe, a co do Miss to sie nie wypowiadam bo kazdy ma inne gusta i o nich sie niedyskutuje
|
|
dzieki jachu na Ciebie zawsze mozna liczyc:)
|
|
były ładniejsze !
|
|
To na co czekasz - zakładaj :)
|
|
miała dużo znajomych co wysyłali na nią smsy ;)
|
|
ktoscik: Na gazie z WZGS przejechałem ostatnio więcej km niż od Kurpiewskiego. I to nie o dwa czy trzy, ale 15% więcej. Przy podobnej trasie.
|
|
Jak pisał sebi Polowa Pytaj o Radka, bo co z tego ze regeneracje robia w Białymstoku przeciez nie pociagnieszt tam auta. Zaprowadz do warsztatu na Polowej a chłopaki wszystko rozbiora i czesci powysyłają gdzie trzeba.
|
|
O tak jestescie Debilami I to porzadnymi
|
|
kaska8162@wp.pl
|
|
Co do jakości paliwa, to temat rzeka. Moim zdaniem, każdy tankuje gdzie chce. Ja bym chciał przy wydatnej pomocy miasta tankować w bazie MPK paliwo w cenie podobnej do Auchan'a. Co do jakości, to bym się nie bał (przynajmniej jeśli chodzi o ON), bo MPK zalewałoby tym samym paliwem swoje autobusy. Jeśli chodzi o WZGS, to tankowałem tam przez kilka lat bez szkody dla samochodu - paliwo jest z Rafinerii Gdańskiej. A że nie ma kolorowych pylonów, pięknych święcących daszków i jak pisał Misiekelo hotdogów to mi nie przeszkadza. Jedyna wada to brak możliwości płacenia kartą. Do vivera: jeśli prawdą jest, że ciśnienie jest po 20gr, to szkoda, że nie zatankowałeś do pełna, bo i tak byłbyś jakieś 5zł do przodu.
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Witam. Czy ktoś się może orientuje, czy w naszym mieście organizowane są jakieś warsztaty wokalne albo lekcje śpiewu? Jeśli tak, to proszę o jakieś większe informacje.
|
|
ROK w Łomży
|
|
w marianowie, w polmozbycie, (ogólnie w każdej okręgowej stacji kontroli pojazdów)
|
|
Witam, Miałem taki sam problem, najlepiej zawieź wał do białego - w lomzy nikt nie zrobi tego. albo kub drugi wał z dobrym wcięciem ( w nowszych modelach był wcięcie na półksiężyc). Mi robiło to Borawski na krasce - 2 razy spierdo ..lł. nie radze. ale prywatnie pracuje tam u niego adam cwalina i on zrobił mi to prywatnie. Od tamtej proy 80tys przebiegu i jest ok.
|
|
http://www.mdk.4lomza.pl/index.php?k=2
|
|
w CKPiU w Łomży na przykoszarowej za Mechaniakiem.
|
|
Kto to słyszał ,żeby kilkakrotnie strzelać do "młodego" łosia,jaka to musiała być dawka,że biedny maluch nie przeżył ,czy ci lekarze nie mają litości ,czy wystarczającej wiedzy co do dozowania leków, a może to stres przez te pogonie tylu ludzi za wystraszonym zwierzęciem. Zginął prawie jak Jackson z przedawkowania ,ale nie na własną prośbę. Myśleć ludzie , myśleć!!!!!!!!!!
|
|
Mi działa ale Polsatu nie ma "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
cookie
|
|
poszukuję osoby, która zna się na analizie ekonomicznej, kontakt: scolnvs@op.pl
|
|
Racja jest taka: Ryba żywi się rybą człowiek człowiekiem :)
|
|
Ojoj mówiłam o Tobie? Kurde użyłam też Twojego nazwiska? Ojej chyba nie.... Więc co się plujesz? Też jestem za granicą. Polaka na kilometr idzie poznać. Dres i z daleka słychać kur..... o_0 Żałosne nie? Przywalacie się do wszystkich obcokrajowców przyjeżdżających do nas. Czy to czeczeni czy cyganie czy ktokolwiek inny tak jakby polacy tylko w Polsce siedzieli i się z niej nie ruszali... W innych krajach o nas mówią tak samo jak wy o czeczenach. Jeden czy dwóch czeczenów coś odwali i już wielki krzyk ze wszyscy są źli i nie dobrzy... A obrażacie się że za granicą na nas mówią że huligani... Na tej samej zasadzie. Jeden czy dwóch coś odwali i zaraz wszyscy polacy to huligani...
|
|
ah to byly czasy, mialem dokladnie taki jak ten na pjerwszym zdjenciu anty_blm
|
|
na LAN w multiplayera? :D
|