czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
premier Marcinkiewicz albo złe jak pies albo ma oczy w pewnej cześci ciała

Jak bedzie lod na pewno bedzie posypany!!! (chodzi nam o bezpieczenstwo) cieszymy sie ze wezmiesz udzial :D i zapraszamy pozdrawiam!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: premier Marcinkiewicz albo złe jak pies albo ma oczy w pewnej cześci ciała

Dla mnie 3xNIE dla pedalow itp.

Zbych

Rozumiem dla niektórych tylko ściąganie się liczy.
Ja nie używam p2p, więc jak dla mnie ok.

Temid

tyle że na nim pustawo jakoś, pewnie wszyscy zajęci pisaniem listów :)

Pozdrawiam

Tak, rozkład jazdy, szczególnie w soboty i niedziele bez sensu. Moja bratanica aby dojechać z Kasztelańskiej na WSA na godz. 8.00 wstaje o 6.20, idzie na autobus linii "1" i jest tam kilkanaście minut po siódmej, ponieważ "13" jest spod Okruszka w sobotę o 7.45, w niedzielę o 7.40, uwzględniając ewentualne opóźnienia w kursowaniu (z różnych względów) na zajęcia nie zdąży. Zdaje się kierownictwo MPK zapomniało o tym, że nie wszyscy mają samochody i musza korzystać komunikacji publicznej. Powrót też nie lepszy z jedną przesiadką, albo spacer od pl. Niepodległości.

Szczerze mówiąc odwiedziłabym znajomych w W-wie, tak że jakbyś czasami przez NH jechała...
:D

Wh...powiedz mi jak maja sie ludzie do was przychylnie nastawic jak takie jest wasze stanowisko - niech sie martwi. Nigdy nie zyskacie przychylnosci w miescie jesli ebdziecie tak podchodzic to sprawy. Pokazcie ze stac was na odrobine przyzwoitosci, pokazcie ze umiecie i chcecie walczyc o to by wyjsc z ciemnej sfery i dzialac legalnie. Wszystko da sie zrobic jesli sie tego chce, a nie od razu nastawiasz sie negatywnie i czarno widzisz pierwsza wasza impreze. Przeciez to doskonaly sposob aby pokazac sie z lepszej strony bo ludzie znaja was tylko z "mazania po murach". Zgadam sie z przedmocami,podpis pod dzielem jak najbardziej, ale gdziekolwiek - drazni i dziala na wasza niekorzysc.

Ryskago,

masz jak w banku.... (next time)

Romi

Ja bym pojechał, ale nie mam nic do załatwienia w Wawie, ani też zadnych znajomych. Może do ZOO lub oglądnąć na własne oczy Pałac Kultury. Dużo o nim czytałem i słyszałem. Całe życie marzyłem, żeby go zobaczyć !! Do ZOO to jednak raczej nie, bo mam obawy, żeby mnie tam na stałe w jakiejś klatce nie zamknęli.

Romi

Pan optyk z hali targowej jak się okazało zlikwidował swój zakład. Możecie polecić również tak dobrego fachowca od okularów ?

Ograniczę się do spraw, które mnie szczególnie drażnią w łomzyńskiej ofercie handlowo - usługowej. Otóż tak:
1. Brakuje mi miejsca (najchętniej w estetyce klubowej), w którym można by spędzić miło wieczór z niesztampowymi dźwiękami przy szklaneczce jakiegoś orginalnego napitku. Bajabongo i Germano Disco wzdłuż całej Alei Legionów...
2. Spróbujcie kupić lub zamówić w Łomży płytę CD (o placku z winylu lub singlach nie wspomnę), która nie jest piłowana w tv bądź radiu.
3. Sklepy z ciuchami... brakuje mi oferty pomiędzy sportowym, szeleszczącym i krzykliwym lansem a modą a'la garniak.
4. Ignorancja i nikłe rozeznanie sprzedawców sprzętu RTV, zwłaszcza niestandardowych rozwiązań audio.
W ten oto sposób daje i będę w nalbizszym czasie dawać zarobek handlowcom i "byznesmenom" z poza miasta.

Siemano !
Mam prośbe możecie podać mi adresy sklepów z wiatrówkami w Łomży??
Jeżeli wiecie też gdzie są strzelnice w woj. podlaskim to także byłbym wdzieczny za te informacje. Z góry thx.

Czego mi brakuje w Łomży:
1. Basenu z prawdziwego zdarzenie
2. Kina z prawdziwego zdarzenia
3. Klubu w którym nie bawiłyby się dzieci
4. Sklepu wielkopowierzchniowego typu REAL, ANCHUAN, TESCO, itp.
5. Deptaka
6. A w lato miejsca gdzie byłoby kilka knajpek obok siebie z miejscami na świerzym powietrzu
Czy któryś z tych pomysłów bierzesz pod uwagę?

Zbych

(')(')(') - Dżem zawsze będzie w naszych sercach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org