Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BRAWO dla rektora PWSZ W Tarnowie |
Chodziło mi o tych którzy dopiero mają zamiar składać dokumenty.Nie warto!!.Strata czasu.Ci, którzy sa juz na jakims etapie postepowania niech walczą..Może coś jeszcze z tego bedzie..W wielkopolsce brakuje policjantów ale nie ma pieniedzy na dalsze procesy rekrutacyjne.Są też podejrzenia ze zabraknie policjantów na Euro 2012.Poza tym władze obawiają sie ze ulice beda puste (niepatrolowane) bo brakuje funkcjonariuszy a jesli juz kogos przyjmą to i tak predzej do pracy nie pojdzie jak w 2011 roku:/..Podobno są starania o to aby przywrócić nabór bo naprawdę bedzie kiepsko..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BRAWO dla rektora PWSZ W Tarnowie |
To, że nie mam magistra to akurat niczyja wina, a na pewno nie moja, ponieważ studia kontynuuję bez przerwy, tak jak "ustawa nakazuje"(żadnych urlopów dziekańskich itp.). Bardziej chodzi o argumentację pani dyrektor szkoły, do której uczęszczają uczniowie z pobliskiech wiosek, w kwesti tej, że wyszło rozporządzenie ministra edukacji o tym, iż nauczyciel w gimnazjum musi posiadać tytuł magistra, bo licencjat to za mało-a przecież takiego rozporządzenia nie ma.
|
|
http://www.wizna1939.eu/forum_odp.php?id=22 info o polu namiotowym
|
|
|
Bardzo bardzo nie polecam firmy p.Artura Marurka totalnie zniszczone mieszkanie !!!!!!!! firma nazywa sie Art-Bud
|
|
Wolę jelenia od kolejnego "świętego".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |