Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co to za jakieś zwyczaje zeby z pieniędzy podatnika sprowadzac wycieczki z Egipt |
<> MOJE !!! :))) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co to za jakieś zwyczaje zeby z pieniędzy podatnika sprowadzac wycieczki z Egipt |
hahahha dobre:P :D
|
|
Re: co to za jakieś zwyczaje zeby z pieniędzy podatnika sprowadzac wycieczki z Egipt |
suszi w lomzy jest w amadeusie i to podobno calkiem dobre... nie jadlem dlatego nie wiem
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Łołłł impreza ze szok szkoda ze chyba zamknieta, bo jak zwykle Ci sami z jego wielmożną dostojnością arcy... na czele. No coż zapomnieli o mnie pewnie dlatego ze w pałacu niemieszkam tak jak ten dostojnik co wszedzie zawsze jest... jego zapraszają... a o mnie o takim zwykłym łomżyniaku, który pewnie ma w przyszłości z tego korzystać, zapomnieli, a szkodaaaaaa... nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Polska mentalność. Zwrócisz takiemu uwagę to cię zwyzywa i trzeba będzie mu jeszcze sprzedać kilka kopów na mordę. Ale co robić. Z burakami, którzy tak postępują się nie dyskutuje - takich buraków się leje. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
zly_czlowiek - ty idioto.......
|
|
Gdzie tam wyroki :))))) Twardziele dopiero się rozpruwają i snują ballady. Fajne kino :)))) A swoją drogą mafioźniki Samary czemu nie siedzą ??????? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
elo ja mam pytanie do osób, które miały już badania w MSWiA na czym to polega? do jakich specjalistów trzeba iść?
|
|
anetka89 Będziesz musiała odwiedzić: dermatologa, psychiatrę, okulistę, dentystę, chirurga, neurologa, laryngologa i zrobić rentgen klatki. Trzeba jeszcze udać się do medycyny pracy gdzie zmierzą Ci ciśnienie i zrobią EKG serca. Na końcu udasz się do lekarza, który po obejrzeniu wszystkich wyników i rozmowie podpisuję kartę. Z kartą udajesz się do WKL po orzeczenie. Oczywiście tam też jest lekarz, który musi Cię zbadać :) Nie wiem czy wymieniłem wszystkich , ale to na pewno większość. Powodzenia
|
|
jeszcze chyba psychiatra i psycholog :) Ale nie wiem bo też czekam na skierowanie
|
|
Co wam tak przeszladzaja ci czeczeni? Zazdroscicie im czy co? Jedynie co, to mozecie miec pretensje do systemu. Kazdy korzysta z tego co ma.
|
|
szkodama mojej kocicy tęskinie za nią.
|
|
Jasne, tak jakby zwrócenie uwagi coś pomogło. Prędzej straż miejską trzeba by wezwać - tylko pytanie, czy zanim oni dojadą na wezwanie to taki pchlarz nie ucieknie? :] nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Głupoty takie piszecie, że żal. Szczególnie kolesie: Autor: Tommek (213.172.173.---) Data: 11-08-09 10:50 Autor: nie dotyczy (---.adsl.inetia.pl) Data: 11-08-09 11:09 Autor: Czesio (---.elomza.pl) Data: 12-08-09 21:29 Sto metrów mułu. A mózgu szukać próżno. Jeśli chcesz być normalnym pracownikiem w firmie ochroniarskiej musisz mieć licencję. O ile jest to licencja najwyższego stopnia, to nie zarabiasz wcale takich groszy w Purzeczko - około 1300 zł na rękę miesięcznie. (zależy oczywiście od czasu pracy, wykonywanej funkcji itp.ale w żadnej firmie na początku nie dostajesz maximum). Oczywiście nie są to kokosy, ale jak na pracę gdzie nie wymaga się wykształcenia większego niż matura, nie jest źle. A nawet śmiem twierdzić, że całkiem dobrze, wręcz rewelacyjnie biorąc pod uwagę wymagania. Fakt pracują też tam renciści, ale zarabiają ochłap i siedzą na obiektach. Pilnując nie wiadomo czego i przysypiając pół nocy, nawet bez broni, więc jakby ktoś faktycznie na obiekt się wdarł, to ten ochroniarz rencista mógłby co najwyżej w gatki narobić. Za to młodzi i zdrowi ludzie jeżdżą na grupach, w konwojach, praca przyjemna, aktywna, ciekawa, a i zarobki jak na łomżę wcale nie takie złe. Także nie słuchaj ciemniaków z forum, co piszą gówno byleby napisać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Super <- ja tez mialem okazje poznac kilku z nich bo chodzi Ci pewnie o budowę przy PG1 , mój koleszka tam robi i jakos sie poznalismy , niektorzy z nich sa spoko i mozna z nimi normalnie pogadac , a sa i tacy ktorzy poczestuja Cie ostatnim fajkiem .... Sa oczywiscie i kozaki ktorzy chodza i sie pruja , ale to mniejszosc z nich , i jak oni sami mowili ze nie szukaja problemow bo chca tu normalnie zyc i pracowac zeby nie siedziec na garnuszku państwa . Także Super4 dobrze powiedzial , nie oceniajcie wszystkich jedna miara . nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Witam wszystkich, mam pytanie czy wie ktoś gdzie mogę kupić piankę do Windsurfing? Łomża, Ostrołęka, Białystok nic nie ma. A może ktoś chciałby akurat sprzedać?
|
|
ja pijde z toba na wesele .gdzie ono bedzie ? mam samochod dwa nawet .czekam na ciebie
|
|
|
|
W Szwecji zawsze w godzinach nocnych robią drogi ;) i tam nikt nie narzeka...jak już robią to solidnie...nie tu co w Polsce... nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Havcio - myślę, że faktycznie złodzieje to za mocne słowo - ale wątpię by ktoś, kto "zmienił" wartość na fakturze, próbował udowodnić, że nie okradł US i Skarbu Państwa... więc martwić bym się na martwił. kaligulik - a ja się kilukrotnie spotkałem z sytuacji zwrotu auta używanego, którego stan był inny od opisywanego przez sprzedającego. Tylko muszę wyraźnie zaznaczyć - PROFESJONALNEGO SPRZEDAWCĘ - tzn. takiego który zajmuje się sprzedażą zarobkowo - zgodnie z rodzajem prowadzonej działalności gospodarczej - czyli salony samochodowe, komisy. Wystarczy tylko udowodnić, że stan techniczny był zatajony przed kupującym - np. zaświadczył, że auto jest bezwypadkowe (np w treści umowy, lub zachowane ogłoszenie), gdy takowe nie jest. Profesjonalny sprzedawca ma obowiązek znać stan techniczny pojazdu w przeciwieństwie do sprzedawcy prywatnego. Chociaż znam przypadki, że udało się uzyskać zwrot pieniędzy i od osoby prywatnej, która np. twierdziła, że stan technicny jest idealny, a wcześniej na jakimś portalu pytała się o konsekwencje jazdy bez oleju silnikowego (zatarty silnik). Przed sądem udało się udowodnić świadome wprowadzenie w błąd kupującego i tym samym zatajenie stanu technicznego. A wracając do pierwszego postu - cieknący silnik to nie jest straszna wada, zwłaszcza przy samochodzie wartym 8 tys zł, a w szczególności przy mercedesie wartym 8 tys. zł. Tyle warte auto z pewnością już ma więcej jak 15 lat - więc ma prawo się rozsypywać i ciec. Następnym razem jak chcesz kupić pewne auto - to kup nowe, a jak nei stać cię na nie - to chcociaż kupuj z kimś kto się zna...
|
|
Ginekologa też trzeba odwiedzić:/
|
|
Jaki był wczoraj wynik?
|
|
http://allegro.pl/item716166732_pianka_do_windsurfingu_lub_nurkowania_gruba.html
|
|
Tak właśnie wygląda spotkanie dwóch blondynek na drodze hahaha, ale żeby dwie stówy zapłacić za zderzak to super, powiedz gdzie to może i ja się podstawię :-) a tak wogóle to zderzaki i inne plastiki można regenerować, to znaczy spawać, a koszt spawania takiego zderzaka to w granicach 30zł
|
|
po pierwsze tam mają prawdziwe drogi a nie ich marne imitacje ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
witam!!!czy ma ktoś jakieś namiary na dobrą hodowlę piesków pekińczyków??bardzo proszę o jakieś numery telefonów lub meile dobrych hodowców,z góry dziękuję..... PS.Głupie komentarze pozostawcie dla siebie!!!!
|
|
no nie wiem czy ktoś chce mieć spawany zderzak za 30 zł ... np. nowym aucie a za 160 zł to tylko do uno i malucha mozna kupic , a do dobrego auta to pewnie ha ha ...1600 zł plus malowanie
|
|
lepiej wydac kilka zł więcej na serwis i miec pewnośc, wątpie że ktoś z miejscowych speców to zrobi konkretnie, niestety tutaj można zmieniac tylko amortyzatory i wymieniac olej w VW i Opel, taki region a Citroen to już wogóle ciężki temat, tylko popytaj na forum cytryny o jakiś sprawdzony serwis bo z tym też nie jest kolorowo... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
najtaniej tak, tylko mi kiedyś przyszło - nie to co potrzeba- pozatym trzeba przed zamówieniem czytać to co jest dodane drobnym maczkiem. Sa w obiegu różne wersie i wydania na pozór niczym się nie różniące a póżniej sie okazuje że różnice są znaczne, uważam że lepiej zapłacić parę groszy więcej i kupić u fachowca. Odnośnie cen zresztą to trzeba kupować tam gdzie te ceny można negocjować.
|
|
Jesli ktos paragrafami zuca ... to teraz Cie uswiadomie ze samo okreslenie komis na Ul Zjazd nie jest uzasadnione w ktorym kierunku wymierzana jest opinnia. Jesli napisalbym konkretnie kto imie nazwisko to wtedy odpowiedzialnosc bym poniosl :P Pomijajac ten fakt...rozmawialem z czlowiekiem kompetentnym co do czynow typu oszukiwanie w komisach, zanizanie wartosci itd! Przeciez jesli kupujemy przez komis to 2% sie nei placi w US !! - to jest fakt, a ty koleszko piszesz mi ze ja oszukalem US. Problem polega na tym ze jesli komis zaniza wartosc auta na fakturze to zarabia czyste pieniadze a wykazuje zarobek 500-1000 zl! Druga sprawa zanizaja po to ze jesli sprzedam auto jako wlasicicel komisu warte 14.000zl a jest zjebane to nie dosc tak jak napisalem wyzej to w razie zwrotow zwroca ci tyle ile na fakturze dales jemu wpisac!!!! Dlatego ten koles jest oszustem i zlodziejem!!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
g81@wp.pl wyslij mi dane oraz dokladnie czego potrzebujesz jutro popołudniu czyli w poniedziałek jak wróce z pracy to zrobie Ci te wykresy
|
|
Witam! Mam pytanie czy nadal są prowadzone lekcje Kickboksingu lub Boksu? Jeśli ktoś ma informacje na ten temat to prosze o odpowiedź. Prosze podac miejsce, dzien i godzine kiedy sa lekcje. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
o k*rwa nie moge hahaha , przyjechal po mnie zajebistym samochodem , ubrany w garnitur za 1.500$ hahahaha „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
dobra pucować sie kto ma focusa haha
|
|
Gereth i mxm to za ile mu te fure opchneliście i jaki to był model tego mesia.
|
|
albo coś gangsta, made in Poland http://www.youtube.com/watch?v=u4G3j9lpGDs&feature=related
|
|
Nikt raczej Ci nie wypożyczy , bo po co kłopot za parę złotych. Musisz zrozumieć , że są to urządzenia do zarobkowania i takowych nie daje się w obce ręce. Szukaj w wypożyczalniach.
|
|
Re: co to za jakieś zwyczaje zeby z pieniędzy podatnika sprowadzac wycieczki z E |
kapela z wesela.... i wiara się bawi, sobota wieczór karczma pod Topolami będę brał Cię, gdzie?? w aucie....gdzie??... w fordzie focus
|
|
http://www.marczyk.pl/index.html jasio poleca , swietne lerzanki majom Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
skazanych z zakładu w Grądach.
|
|
satyr na spokojnej. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a babcia pewnie ploteczkami się zajęła...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |