Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co wolno wojewodzie ... |
To się nazywa "ściąganie z kazaa" -- najwięcej jest utworów pustych lub właśnie tak zapętlonych... specjalnie i na złość. Oto kolejny przykład, dlaczego nie powinno się używać kazaa. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co wolno wojewodzie ... |
Wszystkiego najlepszego Zdrowia :))
|
|
Heheheh... Tak to jest, poniewaz na kazie sa specjalnie kodowane utwory i trzeba sie nameczyc aby sciagnac na 24h utwor w calosci, aby pozniej kupic oryginalna plytke. Bo niestety mozna pliki mp3 przetrzymywac tylko 24h na swoim komputerze. ... & vice versa!
|
|
hmmm to teraz tak kazdy ze strony mazowieckiej neich się teraz wpisuje pokolei i neich pisze że niema zastrzeżeń !!!! toć mówie że wszelkie wymienione wyżej problemy istnieją po stronie kazańska czy wy wogule rozumiecie co czytacie czy tylko umiecie wpisywac "ja niemam zatrzeżeń" bo do tego to ja mam zastrzeżenia Lex
|
|
Kilka amerykańskich instytucji dostało zezwolenie na zaśmiecanie sieci p2p (głównie KaZaA) "zepsutymi" utworami mp3 (zapętlającymi się, niekompletnymi). Prawdopodobnie autor tematu trafił na jeden z takich utworów, lub osoba udostępniająca go, źle go zripowała. Co do wspomnianych 24h to jest to okres czasu, jaki w/g prawa przewiduje się na "wypróbowanie" piosenki - wówczas dany utwór mp3 występuje jako próbka, którą powinno się w świetle prawa usunąć z dysku 24h po ściągnięciu z netu. To, że nikt tego nie robi, to już zupełnie inna sprawa :-) Osobiście ściągam mp3 z Direct Connect i nigdy nie trafiłem na "zepsutą" empetrójkę. Co więcej - można tam znaleźć całe płyty, a nawet całe dyskografie danego artysty. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
to co zrobiono na tej ulicy jest żenujące i wystawia bardzo negatywną ocene władzom mista a w szczególności stosownym słuzbom drogowym Pana Prezydenta. I tu należy się zastanowić , czy realizują one własciwie swoje zadania. Pisząc właściwe słuzby drogwe mam tu na mylsi Wydział w rutuszu zarządzający ruchem drogowym na terenie miasta Łomży.
|
|
"...by zakomunikować istnienie pewnego problemu..." Człowieku jakiego problemu! ty masz problem chyba ze sobą. Co za genialny temat! Na jakim ty swiecie zyjesz! Normalnie weś sie juz nie odzywaj bo mi cie szkoda...a szczegolnie jak sobie pomysle co bedzie jak sie dowiemy kim jestes. I CO ZADOWOLONY ZE JESTES ZE ZEPSUŁES NAM STUDNIOWKE? brak słow..
|
|
Reklama jest fajna, szkoda tylko ze nie jest tak smieszna jak spoty piwa Zubr czy Krolewskie... Ale to nic. Nie moge sie doczekac kiedy reklama najlepszego piwa na swiecie zagosci na polsacie, tvn czy jedynce
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |