Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
krótkie pytnaie:"Gazeta Polska Codziennie": kto leży w grobie Anny Walentynowicz |
Najlepiej serwis ;P w lomzy Tobie nikt dobrze tego nie zrobi. Zapraszam do klubu cytrynki tam znajdziesz pomoc www.klub.citroen.triger.com.pl . BTW Citroeny to wdzieczne i bardzo mile autka ;P ktore tak samo wdziecznie zagladaja to portfela ;P kradnac wszystko co tam masz ;)) ale i tak je Kocham :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: krótkie pytnaie:"Gazeta Polska Codziennie": kto leży w grobie Anny Walentynowicz |
neonazizmie
|
|
Re: krótkie pytnaie:"Gazeta Polska Codziennie": kto leży w grobie Anny Walentynowicz |
no spoko, jestem juz tam zarejestrowany ale nikt mi nie pomógł niestety.
|
|
Oooo wlasnie:d Sklep Niespodzianka byl super:D
|
|
człowieku, troszkę pomyślunku, zamiast płacić jakiemuś native speakerowi grubą kasę zainwestuj w dobre słuchawki i Skype i poderwij jakąś Brytyjkę !
|
|
Pizze sa bleee...
|
|
Jasiek idol nastolatek!
|
|
Może ktoś mi wyjaśni co spowoduje zablokowanie kogoś na naszej klasie?
|
|
masakra Źle to odbierasz... Rozumiem, że taki statek, czy jak to się tam nazywa będzie pływać po naszej rzece i popieram to. Nie rozumiem, po co takie otwarcie? Biskup, ksiądz i kto tam jeszcze był, nie pamiętam. Wyglądało to jakby otwarcie jakiegoś wielkiego budynku miasta. To tylko odremontowany statek na wycieczki po Narwi, zresztą nie jest chyba najciekawsza ta nasza rzeka. Ale pomysł mi się podoba. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
hehe, a TY jesteś pewien, że z takim native' m się dogadasz? ;P A tak poważnie - gdzieś na forum była dyskusja o szkole językowej, tam ktoś podał namiary na szkołę, gdzie jest dwóch nativów, odnajdź temat, przejdź się do szkoły i poproś o prywatne korepetycje - nic prostszego. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Kto wie, może to być problemem, kup oryginalny kabel do LG i wówczas spróbuj. Taki kabel to nie majątek ;) P. S. a na pewno nie zapomniałaś, żeby w telefonie ustawić "pamięć masowa" przed podłączeniem? Jeśli nie, to spróbuj z oryginalnym kablem, bo ja np. mam telefon nowy z salonu, kabel też oryginalny i ani razu nie było problemu z jakąś "awarią", więc może faktycznie wina leży po stronie kabla?
|
|
Masz czelność mnie tam nazywać? Ignorantko!! Pchło!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |