Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Posłuchajcie jak prawdziwa polska żydówka walczy za naszą wolność i zdrowie biol |
a.l ale żeś rzucił temat aż wspomnienia wróciły jak to rano się szło do szkoły przed sklepami stały skrzynki z mlekiem i bułeczkami z serem polane lukrem teraz takich już nie robią, a jak ktoś był skacowany to i owszem mleko wypił ale pieniążek zawsze wrzucił do butelki oj to były czasy nawet miło się teraz wspomina te kolejki po papier toaletowy ;))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Posłuchajcie jak prawdziwa polska żydówka walczy za naszą wolność i zdrowie biol |
Jest impreza źle bo bójki... Nie ma imprezy źle bo nie ma okazji by wychlać... Młodzież pije na ławkach źle bo nieletni... Dorośli usiądą spokojnie wypić źle bo piją przed blokiem i zaganiacze dzwonią pod 997 łobuzy piją piwo ;] Siedzisz na balkonie pijesz piwo i palisz krzyczą sąsiedzi zgaś pan to bo śmierdzi... Zorganizowało się ostatnio imprezkę na muszli na forum już obszczekali że o badziew gówno itp... Fakt po co robić coś jak i tak łomżyniacy obszczekają i oplują coś o co rząd zadbał by nam umiliło to zakończenie lata ;] Powiem tak Łomżyniacy ogarnijcie się bo wiecznie narzekacie i niby wy tacy porządni.... A tylko szczekać potraficie że to źle tamto nie dobrze dlatego kur... nie będzie imprez bo narzekacie debile
|
|
Re: Posłuchajcie jak prawdziwa polska żydówka walczy za naszą wolność i zdrowie biol |
hahha:)
|
|
w Ostrołęce czy tam w Ostródzie jak były imprezy też pokazała się informacje więc i z Zambrowa powinna się pokazać
|
|
Niedawno właśńie opowiadałem o tych oranżadkach w torebkach. Czasy dzieciństwa... Chyba pokolenie trzydziestoparolatków wzięło ten temat na forum w obroty :)
|
|
hehe.. też mam nadzieje że ich współlokatorzy im dadzą ognia „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
bo głab jest i niech nim ktos sie zajmie takim kretynem
|
|
Nie znalazłem oranżadki, ale kilka innych rzeczy na przypomnienie: Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to tak samo jak ten calyburak z nowogrodzkiej auto komis. wlasciciel taki maly karakaniec co jak mowi to pluje i nie mozna go zrozumiec a oszust nie z tej ziemi. a jeszcze jak sie zlosci jak mu sie nie uda zaarobic i kogoc wyciac w ***** hehe tak to jest ze maly pies wiecej szczeka, a przewaznie szczeka ze strachu.
|
|
Re: Posłuchajcie jak prawdziwa polska żydówka walczy za naszą wolność i zdrowie |
a tak w ogóle, to skoro się nie znasz na autach, to czemu nie wziąłeś ze sobą kogoś, kto się zna? Nie rozumiem takich ludzi...
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Re: Posłuchajcie jak prawdziwa polska żydówka walczy za naszą wolność i zdrowie |
Gumy Donald pychaaaa :) A Andruty mozna kupic u mnie w sklepie :) (sklep Paula na ul. Ks Anny) cena za opakowanie 60gr kupuje se czasem :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
chyba brutto :)
|
|
zgadzam sie z ds ze taka zabawka to nie dla 3latka nie doszukujac sie zadnych podtekstow poza tym takie dziecko malo rozumie a jak od malego ma tak wpajane to dla zabawy zastrzeli mamusie albo tatusia bo moze wstanie tak jak w grze... powinni cos z nimi zrobic bo fakt az czlowieka sciska jak widzi sie co oni wyrabiaja
|
|
odkad sie wydallo ze szaolin to smieszny fantastyczny k***ut to cisza na forum hahaha Takos
|
|
nie podoba ci się to nie czytaj albo nie wchodź na 4lomza.... chłopaki odwalają kawał dobrej roboty z pożytkiem dla nas wszystkich i dobrze że ktoś w końcu o tym napisał.... Takos
|
|
Co za ciumrok-przecież wyraźniej już nie można tego napisać.Ważnym jest,aby podać dane konkretnej osoby czyli : DAREK OBYDZIŃSKI LEŻĄCY W SZPITALU WOJEWÓDZKIM - CENTRUM MEDYCZNE,ODDZIAŁ INTENSYWNEJ TERAPII ORTOPEDIA OPOLE,AL WITOSA.Nerwy,nadzieja,nadzieja,nadzieja-wiara czyni cuda!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
no no no. mam nadzieje, ze ten kierowca OC ma w PZU >:/
|
|
Napoje w torebkach, gumy donald i turbo mmmm :D nawet zwyczajna oranżada smakowała inaczej niż teraz... A PAMIĘTACIE TAKI CUD TECHNIKI JAK ZEGAREK " MONTANA " z melodyjkami :D to była faza na komunie taki od wujka dostałem hehe ale czasy :D teraz jakby dziecku dać na komunie zegarek to by się ze śmiechu zesikał :D Pamiętam jak się nosiło kupę papierkowych pieniędzy w kieszenie w sumie niewiele wartych ale na ilość taki spory pliczek :D np. w 93 94 chodziło się grać na automatach i jeden żeton kosztował 1000 zł :D i miało się w kieszeni np 15000 czasem w nominałach po 200 500 :D takie zwyczajnie 15 zł a cala kieszeń kasy a teraz te wszystkie gry można mieć w domu na komputerze na dodatek za darmo i całkiem legalnie :D Komputer Atari to było kiedyś coś... poźniej commodore 64, pegasusy nintenda :D Amiga A szefuńcio z budki kampingowej na długiej robił najlepsze zapiekany i jeszcze posypywał ostrą papryką... takie to było smaczne i duże i niedrogie... Sklep niespodzianka z masą takich śmiesznych wynalazków...... I można by tak wymieniać i wymieniać... SUPER jest powspominać stare czasy oj SUPER...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |