Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa afera? W Polsce buduje się z gliny... |
jaką mają aparaturę? jaka cena?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa afera? W Polsce buduje się z gliny... |
nie prawda znajomy ma to nie narzeka
|
|
Jak robi się zakupy w tym sklepie to jest taka dziwna atmosfera wśród personelu..są wobec siebie nie zbyt miłe..chętnie by się pozabijały..:) Z czego to wynika..? Jak był Witpol to tego nie było..
|
|
przejrzyj ogloszenia--- niedawno widzial interesujace ciebie
|
|
Wiecie może czy znaleźli już go?? Byłam dzisiaj przy tym:/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A jaka dzielnica Cię konkretnie interesuje ? Bo różnica w cenie może być dosyć duża w zależności czy to będzie np. Centrum czy Białołęka...
|
|
wielkie dzięki wreszcie rozsądna odpowiedz administracja najgorsza moim zdaniem ale cóż 28 dowiem się kiedy mam egz i się zacznę porządnie uczyć.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dokładnie w Nowych Gutach to bylo
|
|
Gdzie mieszkał ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
podobno w łomży nie robią prywatnie .tylko białystok najbliżej
|
|
nie chodzi o to ze pół Łomży bedzie szukać pieseczka tylko własnie takie pisanie na forum moze pomoc bo moze akurat przeczyta to osoba która wie cos na ten temat
|
|
Bank Zachodni WBK SA I Oddział (Łomża) Ulica, nr: Polowa 22 Kod pocztowy: 18-400 Miasto: Łomża Telefon: (0-86) 216 25 35 Nie potwierdzone ale możesz zadzwonić. :)
|
|
Po pierwsze nie jest to Centrum bilardowe tylko Klub "Centrum' gdzie mozna spokojnie wypić piwko lub drinka a przy okazji zagrać w kulki, nie wiem kto i po co wymysla takie prowokacyjne posty Pozdrawiam wszystkich klientow tego klubu
|
|
Trudno jest sie utopic w Gutach skoro 100m od brzegu woda sięga brody przy wzroscie 174cm
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie jest wadliwy tylko po prostu mam inny odtwarzacz a kasa by mi sie przydala.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wszystkich którzy w przyszłości zamierzają zamówić meble w tej firmie ,serdecznie odradzam ze względu na nie wywiązywanie się z terminów.Terminy dostawy i montaż są wielokrotnie przekładane i tak bez końca.Zastrzegam że nie jestem z konkurencji ani też nie jestem pracownikiem tej firmy.
|
|
7.0 ? wow to silnik chyba w kabinie a tylne siedzenie wyjete xD
|
|
Ktos zna fajne tanie osrodki wypoczynkowe na mazurach??? Jak macie podajcie numer tel, badz stronke internetowa. Cos w miare blisko.
|
|
Wszystkich którzy w przyszłości zamierzają czytac posty Cialdini ,serdecznie odradzam ze względu na brak w nich logiki. Sens wypowiedzi i argumenty są wielokrotnie nieprzemyslane i tak bez końca. Zastrzegam że nie jestem z konkurencji ani też nie jestem pracownikiem tej firmy.
|
|
********* strona gdzie mozna znalezc setki numerow telefonuw i informacji: www.google.pl
|
|
TESTY DO POLICJI POLICYJNE Z ODPOWIEDZIAMI - gg 6775028 testydopolicji@op.pl Witam przyszłych policjantów :) Posiadam wszystkie niezbędne materiały przygotowawcze do zdania egzaminu do Policji : ( do szkółek policyjnych itp.) , czyli : WSZYSTKO AKTUALNE !!! Nowy Test Wiedzy Ogólnej Odpowiedzi na pytania z zakresu: - Administracji Publicznej - Funkcjonowania Policji - Bezpieczenstwa Publicznego UWAGA !!! Jak tylko testy sie zmienia - opracuje nowe !!! PEWNE TESTY - ZERO BŁĘDÓW !!! NAPEWNO SIĘ NIE ZAWIEDZIESZ http://www.policja2009.fora.pl/testy-do-policji-2009,1/opinie-o-testach-itp,3.html tu pisza o moich testach Odpowiedzi opracowywałem osobiscie z róznych kodeksów..I zajeło mi to około 2 tygodni sumiennej pracy. To co znajduje sie na forach to niestety, ale odpowiedzi mają błedne, a do tego daja stare testy . Wiekszosc osob ktore sprzedaja testy sa oszustami, bo biora odpowiedzi z roznych forum i nie wiedza ze wprowadzaja ludzi w blad dajac testy z bledami !!! MOGE TO UDOWODNIC Ja moge przesłac moje przykładowe to sobie sprawdzicie(wybierzecie odpowiedzi ktore chcecie) SPRAWDZONE w 100% !!!! MOZECIE MI ZAUFAC !!! Wiele osób korzystało z mojego opracowania i zdali pozytywnie!!! Z moją pomocą doskonale się do niego przygotujesz i zdasz go bez żadnych problemów! Dodaje za darmo (dla niektorych bardziej cenne niz Test Wiedzy)!!! - MULTISELECT- pytania + zadania matematyczne + Opis(ogolny ,szeciany,zdjecia i pamiec fotograficzna,opis zdarzenia i pamiec tekstowa,logika,test na refleks)+zasada działania+poradnik jak odpowiadac !!! - WYWIAD ZORGANIZOWANY i zasada działania - Pytania i odpowiedzi z lat poprzednich !!! - PORADNIK - jak się lepiej zaprezentować na egzaminie. - WZOR PODANIA - WZÓR ŻYCIORYSU - przykładowe pytania które zadaje psycholog - program szkolenia REKRUT - jak przebiega komisja lekarska - jak przebiega test fizyczny - porady przez gadu gadu lub majla !!! - etapy postępowania kwalifikacyjnego - jak to sie wszystko odbywa itd i inne cenne informacje - od czego wogule zaczac jak chce sie isc do Policji (dokumenty,wnioski itp) !!! POLECAM !!! Jesli masz jakies pytania odnosnie rekrutacji, pracy w Policji itp to pisz , udziele Ci RZETELNYCH i SPRAWDZONYCH informacji. testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 SŁUŻE POMOCĄ 100% zadowolenia EXPRESOWA WYSYŁKA nawet w ciagu 5 minut !!! UWAGA NIE BIERZCIE NIE SPRAWDZONYCH U MNIE MACIE GWARANCJE SPRAWDZONYCH I PEWNYCH TESTÓW PRZEKONASZ SIE SAM USTAWA O PRAWACH AUTORSKICH: Zgodnie z ustawa z 4 lutego 1994 (D.U. 1994/24/83) za naruszenie praw wlasnosci poprzez kopiowanie, powielanie i rozpowszechnianie przedstawionych tresci bez zgody wlasciciela grozi grzywna oraz kara pozbawienia wolnosci od 6 m-cy do lat 5 (art. 115.1). Wszelkie prawa zastrzezone !!! Wszystko legalne - moge to udowodnic - Zawsze sprawdzajcie czy osoba posiada do tego Dzialalnosc Gospodarcza(odpowiednie PKD), jak tego nie ma to nie bierzcie od nich !!! 100% pozytywnych opinii www.policja2009.fora.pl www.testydopolicji.eu testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 Wszystko na egzamin do policji: gg 6775028 „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
do zBig: ja slyszałam wielokrotnie zwroty typu: "anty-polski". Na antenie radia ma ryja czesto uzywaja tego typu wypowiedzi. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
poprawnie jest tez lomzynianin
|
|
Autor tematu ma racje - wszystko dobrze ale te kwietniki to jakieś nieporozumienie, jak to wygląda - to ma być żart ??? Do pierwszego kwietnia jeszcze daleko...
|
|
Tankowałem tam gaz. Mam butle 30litrów a weszło mi 32.... hehe
|
|
Może się nie znam, ale wg tego co widzę jest tylko połączenie z Białegostoku do Szczecina. Może ktoś sprawdzić? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
jak w temacie??
|
|
Masz bezpośrednie połączenie BIAŁYSTOK - SZCZECIN realizowane przez PKS BYDGOSZCZ, PKS BIAŁYSTOK naprzemiennie. Wyjazd z Łomży godzina 10:00. Cena biletu normalnego to coś około 50 zł. Bilet studencki to koszt około 35 zł. Czas przejazdu to 6h. Szczegóły na stronie http://www.pks.bialystok.pl/ w wyszukiwarce połączeń
|
|
Ewentualnie jak byś chciał być w Toruniu później to polecam połączenie Łomża - Olsztyn 14:30 lub też 15:30 (kursuje w niedziele w roku akademickim) i z Olsztyna masz o 18:47 pociąg do Torunia, jesteś tam o 21:47. Cenowo wychodzi podobnie.
|
|
Oczywiście połączenie BIAŁYSTOK - SZCZECIN jest realizowane przez ŁOMŻĘ i TORUŃ. Do ceny biletu dolicz opłatę za bagaż (2,5 zł). W celu dokładniejszych informacji dotyczących ceny biletów i ewentualnych zniżek można podejść dzień wcześniej na dworzec i dopytać się kierowców, zawsze służą pomocą.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jechałem Roverem 75. Pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne. W środku bardzo ładny i prestiżowy. W wersji Diesel silnik pochodzi z BMW chyba. Niestety problemem pozostaje sewis oraz części zamienne do Rovera. Z tego powodu zostałbym przy VW pomimo, że nie lubię tej marki.
|
|
Katrina102 zycze tobie zebys ty miala podobna sytuacje i ciekawe czy sie bedziesz z tego tak cieszyc i usmiechac...tak jak w poscie
|
|
Donald... cytując Twoją wypowiedź...: "Tylko nie mówcie że to było w Gutach?" Wnioskuję, że to raczej Ty nie wiesz co to za znak interpunkcyjny i kiedy się go stosuje... W drodze ścisłości... Po Twoim sformułowaniu należało zastosować wielokropek... - podkreślałby rolę trybu orzekającego; bo waśnie takiego trybu użyłeś... Pozdrawiam...
|
|
A może ktoś z was wie jak długo przeglądają ankietę bezpieczeństwa? Choć tak naprawdę to już nie wiem czy bardziej czekam aż w mojej Komendzie znajdzie się kasa na te badania czy aż sprawdzą dane z ankiety i cokolwiek wreszcie ruszy...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Autorowi tematu chodzi o taką mała, łomżyńska Fotkę.pl :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
skate park na Ks Anny „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Posiadam samochód o masie dmc 11900 na użytek własny. Jakie muszę posiadać dodatkowe kwalifikacje. Czy muszę przestrzegać czasu pracy kierowcy jeżeli sam bedę użytkował pojazd.
|
|
musisz miec pozwolenie na przewóz rzeczy sprawny tachograf i czas jazdy do 9 godzin.. czyli tak jak na duze samochody(tiry)
|
|
Nie no ty jesteś inteligentny strasznie cytat: ...no tak myślałem, ale gdzie w Łomży jest taki serwis? Buhehehhehehe
|
|
Witam poszukuje miejscówek na rybki bardzo blisko łomży na Narwi posiadam rower i 2 tygodnie urlopu?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |