Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uczciwe i tanie państwo |
Czyli jednak mp3:)))))))) Gdzie sie podziali, prawdziwi dj'e, gdzie te..., gdzie tamten Swiat...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uczciwe i tanie państwo |
Popołudniu prawie nikogo nie bylo a na mandaryne z polski sie zieżdzali
|
|
ja mam inet ale podobno ma upaść a może neostrada upadnie ? ...
|
|
Pewnie już se taką kupiłem dałem 255zł:-)
|
|
Ja wam powiem tylko tyle "NEOSTRADA" TO GÓWNO!!!!!!!!!!!!
|
|
Przewijanie nazwy jeszcze w dobrym kontekście napewno wpływa na lepsze postrzeganie miejscowości. TV ma tu duże znaczenie. Może nie wszyscy to zrozumieli, bo mozna było te 5min lepiej wykorzystać (nie widziałem w TV, a wnosze po postach w forum). Jeden dobrze postrzega miasto bo tam był i była dobra kawa, a drugi dlatego, że tam poznał wspaniałą osobę. itd.
|
|
Gowno gowno ale jest to najszybszy internet w Lomzy dostepny, wykup sobie podobna przepustowosc w inetach czy interneo.... neostrada bardzo zadko sie psuje, teraz cos tam wymieniaja i bedzie ok. Wczesniej mialem lacza kilku firm z lomzy i naprawde neostrada to niebo. W Łomży nie ma wyboru, sieci blokowe na pewno odpadaja chociazby ze wzgledu na bezpieczenstwo i... na predkosc.... IST niby jest szybkie, ale blokowanie P2P i innych bajerkow przeszkadza..... Zreszta jeszcze jedyn rozwiazaniem jest DSL z TPSA....
|
|
Heh, magiczna godzina 23:10 i wszystkie problemy jak codzień znikają: $ ping onet.pl PING onet.pl (213.180.130.200) from 83.26.26.164 : 56(84) bytes of data. 64 bytes from f1virt.onet.pl (213.180.130.200): icmp_seq=1 ttl=57 time=29.8 ms 64 bytes from f1virt.onet.pl (213.180.130.200): icmp_seq=2 ttl=57 time=30.0 ms 64 bytes from f1virt.onet.pl (213.180.130.200): icmp_seq=3 ttl=57 time=39.3 ms 64 bytes from f1virt.onet.pl (213.180.130.200): icmp_seq=4 ttl=57 time=33.2 ms 64 bytes from f1virt.onet.pl (213.180.130.200): icmp_seq=5 ttl=57 time=46.7 ms --- onet.pl ping statistics --- 5 packets transmitted, 5 received, 0% loss, time 8336ms rtt min/avg/max/mdev = 29.828/35.836/46.728/6.450 ms Marcell - na usenecie zapewne widziałeś moje posty. Nie tylko Ty jeden zgłaszasz ten problem, niestety ich system raportowania nadaje się do... no wiesz. A jak monter pryjdzie przed godziną 14 to powiedz mu, żeby spadał na szczaw bo wtedy działa z reguły dobrze. Tymbardziej, jak powie, że to wina Twojej linii to wyśmiej buraka. A tymczasem jutro znowu dzwonię... Chyba zrobię to ze dwa razy pod rząd. crasy - siat de fak ap.
|
|
Chlopaki dziekuje. Plac jest a podzialu na grupy nie ma zapisujesz sie za friko zapoznajesz sie z torem stajesz i ruszasz do boju :) beda 3 tory i na kazdym wykonasz 2 przejazdy wiec razem 6 od czasu jaki osiagniesz zalezy ktore miejsce zajmiesz na podium a o naglosnienie w mediach sie nie martwcie lada dzien i beda plakaty w lomzy!!! jakies pytania jeszcze, walcie chetnie odpowiem!! a co do ciebie Abcd jedna rzecz ja sie nie podniecam tylko pytam musi mi ktos poradzic dotarlo?? Nie usisz tego komentowac!!
|
|
... a trzeci, bo przeczytał w National Geographic o Biebrzniętych i tak to się zaczęło...
|
|
Niezmiernie mnie cieszy, ze niedlugo rozpocznie sie remont Ratusza. W koncu bedzie mozna pokazac znajomym spoza Lomzy: Oto nasz Ratusz. A nie jak bylo do tej pory, kiedy ratusz wyroznial sie jedynie zegarem od innych kamienic na Starym Rynku. "Nowa" wersja nie jest moze oszalamiajaca, ale odpowiada wizerunkowi miasta. PS. (Ciekaw jestem czy po tym generalnym remoncie nasz Ratusz bedzie wyzszy od np. tego w Ostrolece) ;) Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |