Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Białystok bierze wszystko |
MaYkel: uczyłem sie w LO2 i nigdy nie zauważyłem takiej sytuacji, o której piszesz. Chyba masz jakieś kompleksy lub wyjątkowo nienawidzisz swoich nauczycieli. Dwa lata z rzędu bawiłem się na studniówce w tej szkole i za każdym razem panowała tam wspaniała atmosfera, a nauczyciele świetnie bawili się razem z nami, uczniami. A nawet jeśli okazałoby się, że pili alkohol , to nie widzę w tym nic złego: wszystko dla ludzi. Skoro Ty tak się czepiasz Nauczycieli z LO2, to albo musieli Ci nieźle zajść za skórę (jeśli miałeś złe oceny, to nie ich wina, że jesteś głupi:) albo jesteś zadufanym w sobie kretynem i myślisz, że jest najświętszym człowiekiem (przynajmniej w Łomży):p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Białystok bierze wszystko |
ja nie mowie zeby nie wplacac na wośp bo skoro to w jakikolwiek sposob pomaga ludziom to ja osobiscie mysle ze warto - ale ze wkurzylo mnie to ze staliscie na schodach do kosciola szczegolnie jesli kosciol nie popiera owsiaka
|
|
dobra jestem za podzialem obowiazkow my pojdziemy do garow i bedziemy sprzatac dom a kobieta niech w tym czasie zmienia kola w samochodzie (pewnie i tak jej sie nie uda) i wystruga sobie stojak na kwiatek ktory sobie zamarzyla czy cos rownie glupiego ( my niewazne jak to zrobimy to i tak bedzie źle)!!! to o czym tu mowicie ze nic nie robimy w domu to jest chore mowicie o jakis koronach meskich (ryskago) ta cala dyskusja jest chora bo w rzeczywistosci świat z kobietami jest zly ale bez nich jest jeszcze gorszy :D
|
|
Jakieś jaja sobie koleżanko uprawiasz. Chciałabyś być traktowana niczym ambasador? Na to trzeba kasy. Jak gołodupiec wyjeżdża do Juropy w poszukiwaniu bylejakiej robótki, niech sie cieszy, że w ogóle któś chciał go zrobić w ciula.
|
|
Ja chcialabym wrocic do tematu alkoholu w mojej szkole na studniowce. *Primo-na lekcjach nauczyciele NIE obijaja sie o lawki ,NIE smierdzi od nich alkoholem,NIE placze im sie jezyk.jest zupelnie odwrotnie.a to co robia po tych 8 godzinach w szkole to ich swieta sprawa.sa na balu,nie w szkole. ** Jaki trzeba miec tupet zeby na forum oczerniac swoja szkole,mowiac o niej nieprawde.Gratuluje Tobie,a raczej skladam kondolencje.Musisz bardzo nienawidzic naszą szkole.Wlasciwie to sam sobie zrobiles krzywde,bo uczyc sie tam,gdzie tyle rozpusty i niegodziwosci dookola to zadna chwala.pfff!o Yronio!
|
|
Wiadomość o Twojej śmierci jest nadal szokiem. Jest tak niewielu ludzi, którzy robią tyle dobrego nie żądając nic w zamian. Wydawałoby się, że tak niedawno żegnałeś innego Przyjaciela Ziemi Łomżyńskiej słowami: "Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą". Nie dałeś nam zbyt wiele czasu, ale wystarczyło by przekonać się, że jesteś nie tylko Społecznikiem, ale przede wszystkim dobrym Człowiekiem i Przyjacielem. Wierze, ze tam u góry stworzycie z Tadeuszem Wasze Zeszyty Łomżyńskie!
|
|
ech maykel. pilnuj majtasów bo jak ktoś się dowie kimś to będziesz musiał europę opuścić... przez Ciebie nauczyciele nie chcą iść na studniówkę !! a obrażasz też tych, którzy nie mieli nic do czynienia z alkoholem. PROSIMY WAS SZANOWNI NAUCZYCIELE II LO !!!! NIE ZWRACAJCIE UWAGI NA JAKIEŚ PROWOKACJE PSYCHOPATY I ZAKOMPLEKSIONEGO NIEDOUKA !!
|
|
Logo to logo. A co z nim stoi? Tak jak Teraz Polska logo jak logo, ale cała otoczka, treści jakie przekazuje to logo, żę to Polski produkt o jakości światowej itd. wyjasnia to logo. Ja teraz czekam na te treści, komu, co ma mówić. Na czym to będzie jak przyznawane itd. To będą konkrety. Jako znak graficzny, jeszcze nie wiem, ale napewno negatywnie nie odbieram. Ciekawe co na ten temat myślą ludzie z poza Łomzy. Jak oni postrzegają to logo, czy zgodne z wyobrażeniem o Łomży, ...
|
|
we..........
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |