środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
GDZIE U DIABŁA TEN POSEŁ k.?

mamy szanse? ja z Poznania nie jestem ani z wielkopolski, więc mi to wisi i powiewa. Że tez się komus chcialo tą padline pokazywać...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: GDZIE U DIABŁA TEN POSEŁ k.?

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

a pamiętacie zmieniającą się modę w szkole? jak ktoś miał tiki-tiki cała szkoła miała, jak jojo-wszyscy mieli jojo :)

Tiki-tiki i poobijane nadgarstki:D To bylo dobre:D

rudy błazen z druhem

Kazdy ma swoje plusy i minusy. Sprobuj wyszukiwarki, szukaj testow danego modelu, opinii. Ile czasu zabiera mu wlaczenie sie? Jezeli dlugo, mozesz stracic wiele okazji na fajne zdjecia bo zanim aparat sie wlaczy to bedzie juz po wszystkim. Jak dziala w nocy? Nie oczekuj wiele...
W sumie za te pieniadze moze udac sie ci kupic cyfrowa lustrzanke, np. Nikona D40 czy ktoregos z Canon Rebel, uzywane oczywiscie. O ile gabaryty nie beda przeszkadzac. Nie kupuj na slepo.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org