wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Treść postanowienia sadu o umorzeniu śledztwa smoleńskiego

Potwierdzam ,w Kauflandzie zawsze są świeże kwiaty ,wiązanki i super obsługa . brałem tam dekoracje i bukiety zresztą do dziś kupuje tam kwiaty.pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Treść postanowienia sadu o umorzeniu śledztwa smoleńskiego

To już wiemy dlaczego nikt nie chce z nią iść :) Z kobietą co tak sypie wulgaryzmami i wyzwiskami to chyba tylko jakiś pan spod monopolowego się umówi :) Ale są i plusy - przynajmniej się nie upije i nie padnie przed 24, bo wprawiony ;D

Agness nie Ty jedna szukalas partnera na wesele, czy 100dniówkę... Uwierz mi jak się ma życzliwych znajomych zawsze pomogą, a nawet kolega pójdzie, no ale zachowanie same za siebie mówi i nie dziw się, że taki najazd na Ciebie zrobili :)

Hej.Fajna dziewczyna szuka fajnego partnera na wesele.W wieku 21-24 lata.Z łomży lub okolic.

przestrzegam nad kupowaniem przejsciowek , w innych krajach np w usa napiecie jest 110v a u nas 220v wiec spali wszystko (wiem po sobie :) , w angli jest 240v , poczytaj troche zanim zrobisz glupote ...

Takos

w sklepie elektrycznym (chyba każdym)

w jakiej kwocie sie zmiesciliscie?
jakis czas temu bylam tam i rzeczywiscie maja ladne dekoracje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org