Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Treść postanowienia sadu o umorzeniu śledztwa smoleńskiego |
Potwierdzam ,w Kauflandzie zawsze są świeże kwiaty ,wiązanki i super obsługa . brałem tam dekoracje i bukiety zresztą do dziś kupuje tam kwiaty.pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Treść postanowienia sadu o umorzeniu śledztwa smoleńskiego |
To już wiemy dlaczego nikt nie chce z nią iść :) Z kobietą co tak sypie wulgaryzmami i wyzwiskami to chyba tylko jakiś pan spod monopolowego się umówi :) Ale są i plusy - przynajmniej się nie upije i nie padnie przed 24, bo wprawiony ;D
|
|
Agness nie Ty jedna szukalas partnera na wesele, czy 100dniówkę... Uwierz mi jak się ma życzliwych znajomych zawsze pomogą, a nawet kolega pójdzie, no ale zachowanie same za siebie mówi i nie dziw się, że taki najazd na Ciebie zrobili :)
|
|
Hej.Fajna dziewczyna szuka fajnego partnera na wesele.W wieku 21-24 lata.Z łomży lub okolic.
|
|
przestrzegam nad kupowaniem przejsciowek , w innych krajach np w usa napiecie jest 110v a u nas 220v wiec spali wszystko (wiem po sobie :) , w angli jest 240v , poczytaj troche zanim zrobisz glupote ... Takos
|
|
w sklepie elektrycznym (chyba każdym)
|
|
w jakiej kwocie sie zmiesciliscie? jakis czas temu bylam tam i rzeczywiscie maja ladne dekoracje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |