Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ABONAMENT |
Najlepiej ubezpieczyć mieszkanie. Uważam, że to jest najrozsądniejsze rozwiazanie. Ubezpieczenia mieszkań nie są drogie, ale przynajmniej mamy pewność i spokój w przypadku takich sytuacji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ABONAMENT |
ubić skurw.....a
|
|
Pewnie długopisy i kubki :P:P:P
|
|
jak ubezpieczysz i sąsiad znów Cie zaleje to wypłacą Ci kasę a do sąsiada zapukają i obciążą. Wiem to z autopsji kiedy sąsiad przyszedł z pretensjami do mnie , że firma ubezpieczeniowa każe mu zapłacić za moje straty
|
|
Zupa chmielowa gdzieś jest?
|
|
kebab na małachowskiego 2 :D do 21.00 ;) (chyba że zabraknie towaru) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Strona przeciętna ale dobrze, że chcecie ją robić :)) No i musicie znaleźć lepszych redaktorów, bo pisanie newsów jak na razie Wam nie wychodzi :)
|
|
dzbanek moi drodzy kosztuje 12zł i ma 2l
|
|
drogo nie jest Bartes nikt za darmo nie będzie pływał. szkoda,że trzeba 40 osób zebrać:(
|
|
400zl przez 30 lat to ponad 140 000, jesli pozyczyles 80 000, to uwazasz ze potrzebny jest jakis haczyk do tego? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Chodzi ci o kredyt "rodzina na swoim"?
|
|
hejka mam pytanko ma moze ktos jakis numer gg do kebabu 3 wymiar na małachowskiego od filarami prosze o pomoc...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |