Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyjasnias skad kryzys sie wzial?!") |
Gdzie jest najtanszy internet DSL (neostrada, orange freedom) , mowa o 256 kb albo 512 kb , jak najtanszy . nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyjasnias skad kryzys sie wzial?!") |
oj to może być problem bo osobiście nie spotkałam się z takim antykwariatem w naszym mieście
|
|
Jeśli diadem seri coś otwiera to dobrze robi ze pyta sie co ludzie by chcieli, nie sztuka jest otworzyc kolejne byle co ale coś na co jest zapotrzebowanie a jakby nie było pyta sie ludzi którzy bedą z tego kożystać AdminAdmina jeśli tak Cię to razi to nie czytaj tego i nie komentuj nie wazne czy Ty uwazasz diadema za przedsiebiorcę czy dzieciaka wątpie że kogoś obchodzi co o nim myslisz Nawet jeśli tak jest to przynajmniej dowiemy sie czego potrzebują łomżyńscy ludzie i co warto byłoby otworzyć
|
|
na ul. Farnej w Lombardzie widziałem płyty, cały karton i więcej
|
|
poplecam las vegas na towarowej była baza wzgs, a o cenie rozmawiaj z właścicielem, bo na forum to będą cuda niewidy, napewno w stodole na wsi zrobią ci to o 50% taniej, a za dobrego lakiernika musisz zapłacić.
|
|
pepto W takim razie współczuję Ci tym bardziej, bo Twoja sytuacja jest tak naprawdę gorsza od tych którzy oczekują na badania. Ty juz wszystko masz za sobą i tylko czekasz na skierowanie do szkółki...niewiadoma jest straszna, zaczyna mnie to denerwować...kurcze! A na testach psychologicznych byłam taka zrównoważona...
|
|
http://matrax.net/forum/showthread.php?t=89553
|
|
Dran tak też zaznaczyłem w swoim poście :) Koleżanka Landriness pisała, że nie zna się na komputerach więc założyłem, że może mieć Win 7 ale właśnie RC. Zawsze to jakieś linia obrony w razie czego. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
na piechote nie prościej, to nie daleko ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja właśnie ponownie dałam zdjęcia do wywołania w Rossmannie w Galerii. Poprzednim razem zaniosłam 10 fotek do zrobienia na próbę i jestem zadowolona. To już nie jest ta kiepska jakość jak była kiedyś. Zdjęć nie trzeba kadrować, obrabiać w jakimś programie itp. Po prostu zamiast formatu 10:15 mamy zdjęcia 10:13,3 dokładnie. Różnicy dużej nie ma i cena kusi. Nie ma białych pasków, ucięć itp. Myślę, że dla swoich potrzeb jakość jest wystarczająca.
|
|
jeśli robisz foty w formacie 4:3 to nie mniej pretensji do fotolabu, że Ci obcina jak oni wywołują odbitki na papierze 3:2 rób fotki w proporcjach 3:2 i OKi wyjdzie po wywołaniu a jak robisz w 4:3 to se drukarka wydrukuj na papierze foto dobrym
|
|
Bardzo dobre fotki, nie mam zarzutów :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
111 Km to kawałek drogi jest;] Daruj sobie te ironiczne wypowiedzi:)
|
|
Jak zaksięgują twój przelew to ci odblokują.Pocztą długo to trwa.Jeśli już pocztą to lepiej robić to z tydzień przed upływem końca doładowania.Ja doładowałem przelewem przez internet z konta i nie miałem żadnej przerwy ale zrobiłem to kilka dni przed upływem terminu.Zresztą na stronie TNK jest opcja że można sprawdzić kiedy upływa ci termin doładowania.Pozostaje zatem uzbroić się w cierpliwość a na przyszłość zrobić to parę dni przed!Pozdrawiam
|
|
jest antykwariat w polonezie i na farnej
|
|
Treść jest ukryta
|
|
gratuluję utarcia nosa urzędasom:) widać,że praca u nas w urzędzie wre:) zamiast się zajmować poważnymi sprawami to żałują kasy na wszystko;/ zapamiętamy przy najbliższych wyborach panie prezydencie jak to się traktuje niepełnosprawne dzieci.... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jest antykwariat Giełczyńska róg Senatorskiej na pietrzew budynku gdzie kiedś był sexshop kilka winyli tam leżało, a jak nie znajdziesz w łomży to zawsze zostaje allegro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |