poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TOWARZYSZ KOŁAKOWSKI OLEWA PIS

Moze ma ktos do sprzedania modem speed touch 330 od neostrady , moze komus sie skonczyla umowa i modem lezy nie potrzebny to chetnie bym wzial za pare piw :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TOWARZYSZ KOŁAKOWSKI OLEWA PIS

Hot-dogi na Orlenie i Statoil.

I jeszcze szama na BP. :D

"o boshe pastwią się nad zwierzętami" - o co ci chodzi człowieku? Bo chcąc wykonać taki zabieg od razu pastwisz się nad zwierzęciem??? Typowe myślenie przeciętnego człowieka. Puknij się w łeb!

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

witam! wie moze ktos co zrobic zeby moj piesek nabral troche masy i byl poterzniejsz? mam po raz pierwszy takiego psa jest to pies RINO!

umyj u Jacka na ostrobramskiej 191 za 3.99euro i jak nówka będzie -oczywiście jak będziesz w warsawie.Srodki mają zaj...Kasują już w euro ,spieszy im się chyba do unii.Pozdrawiam.

Niestety osoba studiująca zaocznie ma małe szanse na pracę w naszym mieście. Na szczęście ja już do grona bezrobotnych nie należę także życzę i Wam powodzenia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org