Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wałęsa nadal chce pałować Solidarność |
A dostalas jakis dowod zakupu? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wałęsa nadal chce pałować Solidarność |
A jeszcze tak zapytam z ciekawosci, wysylacie tylko CV, czy piszecie tez listy motywacyjne? I czy wysylacie seryjnie, czy piszecie za kazdym razem pod konkretne ogloszenie/prace? Sarama
|
|
Treść jest ukryta
|
|
spalić
|
|
witam polecam zespół zdaje się BLEF a numer 608839901 fajnie na dvd mają wizytówkę ale na żywo bardzo porządnie grają i ciekawie prowadzą wesele pozdrawiam.
|
|
żeby nie były ucięte 1cm trzeba skadrować samemu. Ja różnicy nie dostrzegłem w jakości, a robiłem te same zdjęcia z tego samego pliku rónież u naszego Łomżyńskiego fotografa.
|
|
dzieki za informacje juz sie wszystkiego dowiedziałem musze czekac cierpliwie i tyle :)
|
|
wszystko jest zle obsluga i skllepy , lomza zawistna, pracy tez niema, a moze wyksztalcenia? wyprowadzcie sie z tej dziury "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ja pitole mieszka w lomzy i nie wie gdzie co jest gdzie salon fryzjerski gdzie samochod naprawic, wstyd i tyle Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a ty idioto nie masz co robic tylko bezmyslnie posty nabijasz - zeby one jeszcze cos wnosily... no chyba jedno twoj debilizm
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |