Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najgłupszy naród Europy? |
dzieki , mam nadzieje ze sie przydadza ;) bo to te same samochody Takos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najgłupszy naród Europy? |
Treść jest ukryta
|
|
na Piłsudskiego chyba "styl" przy alkoholach świata makijaż 30 zł ale naprawde pani Iza świetnie maluje polecam
|
|
jebać ten H&M... sprzedają takie same dziadostwo jak i wszędzie indziej...
|
|
witam potrzebuje kogos kto dobrze potrafi wytlumaczyc zagadnienia z biochemi , korki ewentualnie jakies lekcje mozecie kogos polecic ? Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Yorker,piszesz,że właściciel brubas,obsługa bez rękawiczek ,a mimo to robiłeś u nich zakupy?.Dziwne.Być może kupowałeś do tej pory wędlinę w sklepach typu Lider szajs i ten smak Ci pasuję.Tu zobaczyłeś jaki smak ma prawdziwa wędlina.Proszę Cię ,nie kupuj u nich też sera żółtego ,bo Twój problem powróci na forum jak bumerang. Mam znajomego na Śląsku,który przyjeżdzając do Łomży dusi i narzeka na nasze powietrze .Odnośnie donosicielstwa , z tym śię człowiek rodzi.Nie miej do siebie żalu ,raczej rodziców , w lustro nie patrz. Donosicieli nie pozdrawiam,a niech mi tam ,dziś robię wyjątek.
|
|
A ile przecietnie kosztuje zespol?
|
|
kfc wcale nie musi zajmowac duzej powierzchni. popieram pomysl
|
|
jest tam w mikolajkach fajny wielki klub ,,, kiedys bylem , ale nazwy nie pamietam "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
zdecydowanie Kisielnica :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |