wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zwycięska POrażka?

A może zarządzanie w Jańskim?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zwycięska POrażka?

Treść jest ukryta

Kto spłaci ponad milion długu i dalsze kilkaset tysięcy na bieżącą działalność? Na pewno nie "Miasto".

Treść jest ukryta

skecz Ty elektrownie na oczy widziałeś ?

Gdzie kupić pastę Tempo w Łomży. I czy nadaje się do wypolerowania zmatowiałych reflektorów?

Treść jest ukryta

Czesc wam mozecie mi napisac ile casu trwa TWO i TSF?

"No sukces bo Hetman w tamtym sezonie z 61 punktami wygrał tą ligę "

Ty, amigo, a jak wygrał ligę, to dlaczego w niej został ? Awansować o szczebel nie powinien ? Czy może tak polubił do Michałowa jeździć ?

tym to sie powinna policja zając a nie straż miejska podobnie tym parkowaniem od tego jest przecież cały zastęp policjantów z łomżyńskiej drogówki.

Takos

Treść jest ukryta

wczoraj był juz ten temat , polecam archiwum

Z tych twoich tekstów wynika, że całą winne za wywózki ponoszą żydzi, pewnie Rosjanie to biedny naród, który został sterroryzowany przez żydów, i nie miał innego wyboru, dlatego tak ochoczo zabrał się na wywożenie.
Zamiast pluć jadem, i obrażać tych co mają inne zdanie, zabierz się za dokładne studiowanie prawdy, a nie wybieraj te teksty które ci pasują.
Zresztą wpis Malachita, powinien kończyć całą tą dyskusję.

MR UPR zgadzam się w 100% straż miejska nic nie robi... dzwonisz do nich w jakiejś sprawie... w 70% przypadkach mówią proszę zadzwonić na policje itd.. bo oni sie tym nie zajmują.. więc na hu... nam oni ?? fotoradar to i policja umie rozstawić... a z tymi fajkami i wódą to standard że nie reagują... tak samo z tym podwożeniem i odworzeniem znajomych za nasza kasę...... mam nadzieje że w końcu ktoś mądry dojdzie do władzy i zniszczy tą całą bandę obiboków biznesmenów wyzyskiwaczy sklepikarzy itp...

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

od osoby

przy komplecie osob...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org