Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy oceniają Lecha Kaczyńskiego: Dobry Polak, dobry prezydent |
zeby mi pozwolili ja osobiscie bym sie na nich zaczaił i kosci tym złodziejom połomał kilkanascie lat temu miałem taka przyjemnosc jak do mojego sie włamywali
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy oceniają Lecha Kaczyńskiego: Dobry Polak, dobry prezydent |
znam go jest z oski mojej ale on juz go kupil takiego
|
|
Poszukaj łaskawie w necie. Jest tego trochę. Pamietaj tylko, że zestawy za mniej niż 1500 zł szybko się psują. Ale to tylko podobno, tak słyszałem. Ja nie mam i nie zamierzam mieć.
|
|
ja uwazam ze lambo owszem mozna zamontowac w kadym aucie coupe ale pod warunkiem ze nie jest on juz i nie bedzie wiejsko ztuningowany
|
|
dla mnie te kwietniki są OK, poczekajmy na dalszy rozwój wydarzeń na tej " budowie "
|
|
Z tego co wiem już go tam nie ma.
|
|
dr.Tomasz Poznalski na ulicy Długiej
|
|
Kłócimy się:ładnie,nieładnie. Najważniejsze,że kumplusie El Presidente mają kasę za dostawę powyszczerbianej kostki i wykonawstwo robót. U nich kasa się zgadza a resztę mają w d.... Zrobią sobie na te konto następny jubel a my będziemy się kłócić:ładnie,nieładnie. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
weź i czekaj jak ząb boli jak diabli
|
|
polecam Panią Anię na Dmowskiego
|
|
poszukuję pomocy w napisaniu pracy mgr z dziedziny transport/logistyka może macie jakies namiary
|
|
a ja bym w ogole nie polecała ci tego robic , kiedyś też chciałam powrócić do swojego naturalnego koloru,ale najpierw dowiedziałam się wszystkiego na ten temat i zrezygnowałam.To jest bardzo szkodliwe dla włosów,dlatego naprawde nie warto.Zrób sobie jakis kolor w odcieniu twoich naturalnych włosów i poprostu poczekaj aż same ci odrosną :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja polecam denstystkę p. Beatę Zalewską, tylko, że ona przymuje w rutkach. Jest fenomenalna !! mój mąz, który bał się dentysty jak ognia teraz sam się do niej zapisuje na kolejne wizyty. Przyjmuje na kasę chorych i prywatnie też. tel do gabinetu 270 1022. naprawdę warto !!! a jak ząb boli to bez kolejki przyjmują. pozdrawiam
|
|
Ja byłam jakiś rok temu z tym samym problemem u pani Ani na Dmowskiego, ale Pani Ania mi to odradziła. Kolor miałam troche ciemniejszy niz swój więc poleciła mi mycie szamponem przeciwłupieżowym żeby kolor się wypłukał i miała rację, nie wypłukał sie idelnie ale było o niebo lepiej. Innym rozwiązaniem jest tez tacz
|
|
myślisz że będą tak dbać o te kwiaty? jeśli zasłoniłyby one kwietnik to było by poł biedy ale zanim urosną to zostaną zniszczone
|
|
Dziękuję dziewczyny, no moja fryzjerka też mi odradziła, ale panie w Akademii Fryzur mówiły, że odrazu robi się regenerację włosów, dlatego wolałam podpytac inne osoby, gdyż prawie każda osoba mi to odradza, a tam nie widzieli przeszkód :/ A dodam, że mam słabe włoski...
|
|
Hanka Bielicka śpiewała o łomżyniakach. Wstęp Nazywam się, proszę Państwa, Hanka Bielicka. Pochodzę z miasta Łomży, urodzona tamże w roku tysiąc dziewięćset ..... Więc właśnie, w związku z czym zaśpiewam Państwu piosneczkę o wszędobylskich Łomżyniakach! Gdzie nie spojrzeć - pełno Łomżyniaków, choć jak nikt kochają ziemię swą, zna ich Rzym, Warszawa, Paryż, Kraków, i w Bombaju Łomżyniacy są.
|
|
Z Rycerską daj sobie spokój
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |