Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FORUM |
"artykóły" ... ty,to się chyba i na polskim nudziłeś? :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FORUM |
"kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem" ...sami pijecie,a do nauczycieli macie pretensje? ...sam jeszcze jakiś czas temu byłem uczniem,i wiem jak jest...z resztą,nauczyciel też człowiek,a to że polacy ciąg do alkoholu mają niestety w genach,to już inna historia ...wiele razy widziałem "raczkujących" po szkolnych imprezach gimnazjalistów,czy też uczniów szkół średnich,którym jakoś wtedy alkohol w szkole nie przeszkadzał hehe...ba!...mało tego,sam taki etap lat temu ileś przeszedłem...a z drugiej strony,pewien jestem,że najgorliwsze potępienie dla tychże nauczycieli płynie właśnie z klawiatur wspomnianych wcześniej "niewiniątek" hehe ...z resztą,póki co,nie mój to problem :-) Pozdro!
|
|
OJ nudziłeś się na polskim nudziłes :)) a to że KontaKty pisza bzdury i bzdety to nie nowość, ogólnie to i tak mało ludzi to bierze, wiem bo prowadziłem kiosk i to słabo idzie
|
|
podobno w II Lo na zebraniu zorganizowanym w związku ze studniówką dyrektor tegoż LO jasno i wyraźnie powiedział ,że dla nauczyciela jest przeznaczone o,7 wódki.Nie wiem czy to prawda,ale o takich rzeczach to chyba nie mówi się "głośno".Wiadomo wszystko dla ludzi ,ale nie rozumiem dlaczego to ucznowie "stawiają" nauczycielom i piją w oddzielnych pokojach.Może czasem powinni i toast wznieść z uczniami niekoniecznie szampanem!U mnie tak było ale nikt dosłownie NIKT nie chodził na czworaka!!Takiej zabawy z umiarem i granicą życzę wszystkim maturzystom nauczcieloem i reszcie :)
|
|
Benia, czy Ty naprawdę zastanowiłaś się nad tym co piszesz? Bo z Twej wypowiedzi wynika, że w ogóle nie pojęłaś przekazu postu Kaschi. A Kaschia wypowiedziała się bardzo jasno i na temat, po prostu wyraziła swe oburzenie (bardzo słuszne zresztą) na idiotyczny pomysł wprowadzania w ciągu semestru absurdalnych zmian. A co do tego dziwnego wystawiania półrocznych ocen na podstawie średniej arytmetycznej to nie uwierzę dopóki nie zobaczę. To jest taka bzdura, że aż nie mogę uwierzyć, że w jakimkolwiek WSO została ona ujęta.
|
|
A potem człowiek żałuje, że nie przykładał się bardziej do tej nauki. Ale do takich wniosków dochodzi się powoli - po latach... Pozdrawiam:)
|
|
A kto prowadził w tym roku Betlejemskie Światełko na starym rynku? Razem z osobistościami, red. Naczelny Kontaktów. Kiedy trzeba to za, kiedy trzeba to przeciw?
|
|
Któryś raz z kolei organizowane są zbiórki pieniędzy w Kościele w ten sam dzień co WOŚP. Czy to konkurencja? Przecież w roku jest więcej niedziel.
|
|
Ja sie nie nudziłem na polskim ;) ale nigdy nie mogłem sie nauczyc ortografii mimo, iz znam zasady gorzej jak ktoś nie zna. Wybaczcie i nie poprawiajcie ;)
|
|
musisz podac adres, bo wrózką to ja nie jestem jedziemy autkiem do Zakopanego
|
|
|
mam dzis problem z pocztą informatycy juz działają Telefon dziala _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
obawiam sie, ze nie bedzie mnie w biurze, ale próbuj - kto wie
|
|
OK. Udanego weekendu, gdybymy się nie usłyszały
|