Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Premier w Łomży |
Wiesz ja bym chciał żeby było jak kiedyś było. Ja i ptysiu mialiśmy najmniej lat z tej całej paczki forum ! ptysiu nieraz pisał coś tam ciekawego ja co dzień przeglądałem wszystko i jakieś nowe temaciki puszczałem :D a teraz to tu Dj po *** i tych innych malolatów Żeby była jak wtedy to bedzie <spoko> a iguana mi nie chodzi żeby tych powyżej 27 roku życia wywalać ja wole żeby oni zostali jakoś lepiej się czuje w towarzystwie starszych niż młodszych :
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Premier w Łomży |
iguana albo kucia was po tyłkach szpilkami :D
|
|
13 Latków usunąć ?? nowiecie co ?? Po nowym roku teraz sie rozpiszą bo kaca leczą :D nemo
|
|
Niedość że sie czepiaja to i jeszcze sie kłucą :d hehe
|
|
Ptyśu jeszcze Mndaryna bedzie gites:D
|
|
Dobrze że robia takie akcje bo szkoda mi tych dzieci elutkafajna
|
|
A dokładną date dał ?? taki uczony !!
|
|
Re:ptysiu hehe hehe hehe a tak se marzy żeby te wszystkie piniądze poszły na moje konto hehehe :P nemo
|
|
i przezywają !!!!!!!!! np. jak ty cioto ****** i w dupe dmuchiwana !! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
EJ LUDZIE w 2009 roku PRZEŻUJEMY ATAK KOSMITÓW I WIELKIE TRZESIENIA ZIEMI W POLSCE !!
|
|
24 grudnia rozpoczynają się ferie zimowe na podlasiu i nasza młodzież w większości zostanie w Łomży i napewno nie bedzie wiedzieć co porabiać w wolnym czasie ja np. jade na tydzień do babci i nie bedzie mnie ale jak wruce to bende się nudzić i jak zawsze spedze albo na internecie albo na podwórku przed blokiem to chciałem się zapytać czy jakieś bendą imprezy albo coś dla młodzieży w naszym mieście ??
|
|
To zrobił myśliwy z kółka łowieckiego z tego terenu. Wioskowe na pewno wiedzą kto. Ale nikomu tego nie wydadzą.
|
|
Ale taki przepis jest bez sensu??? Bo niby co mi pomoże osoba siedząca przy mnie jak wpadnę w poślizg??? Co za kierownice mi złapie to na pewno mi pomoże !!! Jedyne co zrobić może to tylko czasem coś podpowiedzieć. A jeździć to człowiek uczy się przez cały czas. A sam jeżdżę już od bardzo dawna bo rodzice mi dają i sam jeżdżę w różne miejsca, więc prawko jest tylko formalnością :) Którą niestety jeszcze trzeba zdać <lol>
|
|
Jestem nauczycielem choc nie w liceum a w gimnazjum jednak moge cos powiedziec na temat w.szkolnych systemow oceniania. Oczywista sprawa jest ze jak wynika z nazwy wewnatrzszkolny system oceniania jest wewnetrzna sprawa szkoly i jego ulozeniem oraz przestrzeganiem zajmuja sie nauczyciele wraz z asysta dyrekcji. Kazda szkola taki system oceniania posiadac musi i jest to wymog MENiS natomiast co do jego zawartosci wytycznych nie ma. Inna sprawa jest ze rzeczywiscie kazdy system oceniania powinien uczniom byc przedstawiony na poczatku roku szkolnego i jego zmienianie w trakcie trwania roku szkolnego nie powinno miec miejsca. Nie wiem jak jest w liceach ale z mojej wiedzy wynika ze wiekszosc systemow oceniania jest do siebie bardzo podobnych a w gimnazjum w ktorym ucze ocene semestralna oraz roczna wystawia sie na podstawie wszystkich ocen czastkowych uzyskanych przez ucznia oraz na podstawie 3 kategorii dodatkowych : wiadomosci, praca, aktywnosc gdzie na kazda ocene jest dokladnie rozpisane co uczen powinien umiec oraz czym sie wykazac. Moze wiec warto byloby przypomniec sobie to o czym nauczyciele mowili na poczatku roku szkolnego, czyli wymagania z w.sz.syst.oceniania oraz w razie niescislosci z tym co mowione bylo we wrzesniu a tym co teraz usiluje sie wprowadzac powiedziec o calej sprawie dyrekcji?
|
|
pOMYŚLE I WYMYŚLE :D
|
|
astro-71, żeby nie takie tematy jak ten, "gazeta" zatrzymałaby się na obecnym poziome. Teraz 4lomza ma możliwość poznania opinii i uwag z których na pewno zostaną wyciągnięte wnioski na przyszłość (miejmy nadzieję). Jeśliby tak nie było, tego postu na pewno by już nie było. astro-71: "Nikt nie broni Ci zrobić lepszej gazety". Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinnii o "produkcie", a w gestii producenta jest ciągłe jego ulepszanie.
|
|
_chopin_ jesteś z pierwszego?
|
|
Ja także Paryż widziałem tylko w snach przez lata całe, aż przyszedł TEN czas... Jeśli bardzo zechcesz zobaczyć to miasto, to je zobaczysz wszak marzenia się spełniają...czego Tobie życzę w Nowym Roku.
|
|
Panowie wy se jaja robicie ja jak zobaczyłem to drzewo to dwie noce niespałem jak można tak niszczyć przyrodę, a wy w parku chcecie kościół popudować.?!
|
|
co sądzicie moi drodzy o tym cyrku, jaki zafundowali nam przyjaciele z PKS-ów. Przecież to paranoja, żeby do Olsztyna nie było żadnego studenckiego biletu. Co sądzicie na ten temat? pozdrawiam wszystkich
|
|
No nieźle, a tak wogóle wiecie ze w okolicach Bony - Starej Łomży powstaje jakieś stowarzyszenie :) Chaciaż wolałambym aby plaże strzeżoną tam zrobili bo wielu ludzi pływa na zakolu :) a co do tej "Ambony" to zrobiliście szum i zdejmą(zapewne- ale nic nie jest pewne :P) Dziwne rzeczy na tym świecie :P Pozdrowiam :D
|
|
Wy i prości... prostaki prędzej ;):P [joke, bez urazy faceci] Nie każdy jest prosty i nie uznaje tego jako wade a wręcz przeciwnie :D
|
|
http://www.lkslomza.9x.pl/ - poczytajcie , Łukasz Tyczkowski będzie grał w tej rundzie w łomżyńskim ataku , a gdyby tak jeszcze Cetnarowicz...
|
|
przykozaczyć się chce! haha -- nie wychoć z tym do ludzi-
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |