poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
RM, PIS, GŁAZ - a KOŁAKOWSKI?

Konkretniej? Do jasia autora tegoz watku? Za trudne pytania zadalam, ze nie chcesz odpowiedziec :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: RM, PIS, GŁAZ - a KOŁAKOWSKI?

Nie zauwazylam, zeby ktorys jas sie mnie czepial. moze jednak jestem slepa. A czy lubie, czy nie, tego tez nie wiesz.
Dobra dajcie jasia autora watku. Bom ciekawa po kiego te zdjecia.

Treść jest ukryta

gadaj ile morzesz. co to zmieni?
nie mysl tez ze kazdego uciekiniera z czeczeni stac na wyjazd o polski. myslisz ze tak latwo?

swojo droga, koszta so spore. ale niestety. wojna potrzebujo pomocy, mozesz tego nie rozumiec. jestes w wolnym kraju i wielu problemuw nigdy nie zrozumiesz. nie wiesz co ci ludzie przerzyli.
jakie koszta? hmm mysle ze statystycznego polaka kilka groszy.

a teraz pytanie, placisz za to? czy jestes szczeniak ktury utrzymuje sie z pensji rodzicouw? placisz podatki? czy wiencej sobie odliczasz niz placisz?

nawet jesli placisz bo pracujesz za najnizsza krajowo, masz dziecko to pamietaj ze sam zyjesz kosztem reszty spoleczenstwa. odprowadzisz 700zl podatku rodcznie, odliczysz sobie prawie 1300zl podatku za jedno dziecko. wychodzisz na zero. zadasz zasilku a nic nie dales dla panstwa. jestes takim samym darmozjadem jak oni, jestes hipokryta. w dodatku ciagniesz jakies zasilki za innym kase.

jestes taka sama zakala jak inny cudzoziemiec. nic nie wnosisz do panstwa a wiele wymagasz: lepsze drogi, lepsza opieka spoleczna, lepsza slizba zdrowai, wieksze dotacje, wieksze doplaty.

nie myslisz ze ktos na ciebie pracuje bys ty mogl sobie lezec

ostania walka adamka z gunnem pokazala ,ze sa typy w wadze junior ciekziej na ktorych jego ciosy nie robia wielkeigo wrazenia , a co dopiero na Andrzeju w wadze krolewskiej ,mysle z ewalka bedzie wygladala podobnie do Holyfield vs Wolujew, swoja droga zdziwilo mnie ze w polsce dali im tyle peiniedzy ze obaj zgodzili sie walczyc ,czyzby cos sie zmienialo?

pozostaje nam czekac do pazdziernika , a w grudniu moze doczekamy sie Pudzina z Najmanem w mma xD

niestety się nie oriętuję

Ja polecam Serwy za Augustowem domki 6 osobowe do jeziora doslownie dwa kroki pomost jezioro bardzo czyste cena za domek to 26 zł od osoby tak płacilismy w zeszłym roku. Poszukaj w necie jest stronka i pokazane domki to jest gospodarstwo u Pana Andrzeja ale nazwiska nie pamietam

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org