Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOŁAKOWSKI- PRÓBY HONORU CZAS ! |
nie wiem; ale polecam te z browaru amber, gluwnie "Żywe". moje ulubione z niepasteryzowanych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOŁAKOWSKI- PRÓBY HONORU CZAS ! |
no ale gdzie je kupujesz?
|
|
w stolicy
|
|
tam niema
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w stokrotce
|
|
pajac
|
|
a po co ci niepasteryzowane piwo uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w sklepie na ul. Księżnej Anny
|
|
przetrzyj papierem sciernym i pomaluj farba do drewna,bo oklejac sie nie oplaca
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Niedawno przez neta ściągalem. Trochę drogo wychodzi, ale raj w gębie. Można by tym zainteresować jakis sklepik. Widzę, że smakoszy byłoby wiecej. http://www.ciechan.com.pl/ "Keep it"
|
|
Hej ten zespół jest swietny polecam. W zeszłą sobote grali na weselu u mojego szwagra i nie mielismy żadnych zastrzeżeń. Bardzo ładnie spiewaja i graja , ciekawy repertuar, bardzo fajne oczepiny jeszcze na żadnych innych oczepinach tyle się nie smiałam co na tych. Goscie weselni też byli zadowoleni. Jesli szukasz zespołu na wesele to spokojnie możesz ich rezerwować. Napewno nie pożałujesz. Pozdrawiam
|
|
Osobiscie wolalbym zeby wygral Adamek bo on ma jeszcze duzo do stracenia i do zyskania , ale zebym musial postawic pieniadze hm... to chyba na Andrzeja , waga ciezka to nie przelewki. Jedno jest pewne bedzei ciekawie. Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ok. Dojście i opróżnienie folderu system vol ... dopieru po usunięciu kopi zapasowej komputera (nie mylić z przywracaniem systemu, punktem kontrolnym) wykonana przez system operacyjny vista, która oprócz wykonanego obrazu (zbyt duża) generuję dodatkowo około 16 gb w folderze system volume information. Konkurencja jest o wiele lepsza np. Norton ghost 14 (na którym obecnie pracuję), Acronis true image, Driveclon pro i wiele innych dobrych programów do tworzenia obrazów dysków twardych. Norton ghost bez kompresji wykonuję obraz systemu 3,5 gb. Obraz wykonany przez Vistę ultimate to 10 gb.
|
|
za jajco
|
|
a gdzie można w Łomży kupić kebaba albo parówki ??
|
|
Czy może ktoś się wybiera na taki kurs? Jeżeli tak to gdzie w najbliższym czasie będzie organizowany... proszę o info. Proszę bez głupich komentarzy...
|
|
ja powróżę każdej z cyca !!! ile za takę wróżbę bierze ?? a na koniec jest jakiś francuz z finałem w ustach za te cenę ??
|
|
Temat maglowany był już nie jeden raz poraz kolejny polecam panią Anię z Dmowskiego Ja na swój ślub umówiłam się u Pani Ani na Dmowskiego w salonie A&K cena 80-100zł
|
|
W siłowni EWA na pewno, jest jeszcze na ul. Hipokratesa.
|
|
widzisz marta_a każdy poleci Ci coś innego... najlepiej idz tam gdzie chodzisz zawsze i znasz fryzjera ewentualnie do kogoś kogo dzieło widziałaś :)
|
|
sezonowcy, jesteście zwykłymi szmatami bez zasad. Pewnie nie jeden pajac z was gdy chłopaki grali w II lidzie miało się za wielkich kibiców tzn siedzieliście dłubaliście ziarna po których rosły słoneczniki na wiosnę na pikniku a krzyczeliście gol po tym jak młyn się cieszył ze zdobytej bramki. Kibice sukcesu, i to wy jesteście pseudokibicami bo macie w dupie grę w niższych ligach, a ci co robią zadymy to są i chuligani i prawdziwi kibice bo są z klubem na dobre i złe. Pewnie jak olisadebe "polak" siedział by na ławce rezerwowych to przychodzili byście na mecze żeby patrzeć sie nie na boisko a na ławkę rezerwowych. Bójcie się powrotu ŁKS-u do wyższych lig bo jak was zobaczymy na meczach sezonowcy to będziecie wypierdalać szybciej niż przyszliście. Bez odbioru
|
|
hej gdzie można w dzisiejszy środowy wieczór wyskoczyć gdzies w łomży do baru na drinka czy piwo posiedziec itp hm... ?? znacie jakies fajne i ciekawe lokale
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|