Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak długo będą nas oszukiwać? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak długo będą nas oszukiwać? |
Muza tylko z TV/ głośników headset jedynie do komunikacji. 2 save da się zrobić z tej samej gry na HDD ale to zależy od tytułu są takie , które mają 1 miejsce na savegame a są takie jak gta 4 gdzie jest 12 slotów na save.
|
|
Wyobrażam sobie :) ale gdyby chodziło o głupie komentarze inaczej bym sformułowała ten temat...
|
|
Nie słyszałem, żeby kiedykolwiek robiono u nas taki kurs. Ostatnio jednie organizowane było w ramach projektu szkolenie „Koń w agroturystyce" ale raczej nie można było tam zrobić uprawnień instruktora poza tym było to w Supraślu. Najszybciej byłoby gdybyś wybrała się na obóz jazdy konnej lub bezpośrednio na wspomniany przez Ciebie kurs jednak z tego co się orientuje to kilkadziesiąt godzin a często kilka weekendów. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Pytanie jest zaiste dla wtajemniczonych albowiem treść jest pozbawiona sensu i logiki zapytaj więc o rade swojego pape proboszcza khhhhhhhhhh kkkkkhhhhhhhhhhhhhhh ehehehe
|
|
Zaginał pies pekińczyk na ul. lipowej około 20 godz w niedziele może ktoś widział proszę o kontakt tel.602747427.lub aders e-mail. j_karwowski@o2.pl. Nagroda.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|