Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaczyna sie dyskryminacja |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaczyna sie dyskryminacja |
pool sam sie ogarnij co ci sie nie podoba w pomysle? pewnie ktos z rodzinki ma panstwowa posadke i kreci lody na miejscu co?
|
|
pamietaj ze te 10% z grupy aktywnej grupy. doliczajac ludzi uczoncych sie, emerytow i rencistow daje to ok 5% statystycznych lomzyniakow. dolozyc do tego, ze wiekszosc tu uzyszkodnikuw forum to osoby w wieku < 25 rz zazwyczaj uczniowie szkul srednich i studentow to realni bezrobotni na tym forum stanowia pewnie ledwo 1%
|
|
Postawić taki obiekt to pół biedy bo potem trzeba przeznaczać kasę z budżetu na ochronę, ogrzewanie, remonty. Całe szczęście, że to tylko kolejny projekt ale za 700 tyś można by coś mądrzejszego zrobić. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Koniecznie akademik i koniecznie os. Przyjazń :)
|
|
pokuj i akademik to nie za wielka roznica cen. jedno i drugie mozna znalezc za ok 400zl "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
czego nie morzna powiedziec o tobie nie mylisz jaskow? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
tu od początku transformacji nie ma informacji turystycznej, baru mlecznego, jadłodajni z prawdziwego zdarzenia a Wam się głupot zachciewa? ))))) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
|
sam to jednak skrzetnie uzupełniles
|
|
Zauważyłem , że każdy kto ma odmienne zdanie niż Ty oczywiście musi być z PO. Rozczaruję Cię, w przeciwieństwie do Ciebie wolę sam zadbać o swoją przyszłość i nie biadolić ciągle na forum, że wszystko co złe to przez rządzących z PO i czeczenów.
|
|
Witam Czy potrafi ktos zdjąc blokady w Yamaha tzr ?? Prosze o odpowiedz osób, które sie na tym znają.
|
|
28 lat a zone i dzieci masz?
|
|
a nie wiesz kto umie zdjac ? jeżdze yamaha juz od wielkanocy :)
|
|
Witam posiadam reproduktora rasy buldog francuski.A co do ich rozmnażania mam znajomych co posiadają suczki i wcale nie mają kłopotów z rozmnażaniem
|
|
dokładnie żadnego baru mlecznego , jakieś jadłodajni gdzie można smacznie i tanio zjeść coś normalnego .W łomży każda knajpa sra na mmierę co najmniej restauracji hotelu Bristol. Jest kupa prostych ale istotnych spraw w tym mieście do uporządkowania , na które to maista stać tylko po prostu trzeba myśleć głową a nie dupą mości rajcy. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
wlasnie sie do was odezwalem
|
|
Na Śniadeckiego też byli ;] Za to przy Kauflandzie dwóch typów w kajdankach leżało na ulicy, a policja przeszukiwała im samochód. Pewnie też nasi koledzy zza miedzy...
|
|
to dobrze moze czeczeni im wpier
|
|
Róża ty taka miastowa i ********* to powinnas wiedziec ze nie pisze sie rozumie tylko rozumiem to po pierwsze.Sport i kutura nie sa twoja mocna strona wiec sie nie wypowiadaj , tobie starej dupie moze i nic nie jest potrzebne oprocz cieplych kapci, ale mlodziez takich rzeczy potrzebuje w kazdej ilosci.Potomkowie roztrząsaczy gnoju?bez koomentarza najwiekszą chamicą tu jestes i tyle.
|
|
wielkie "tak " w tym temacie niech sie zabawia sam ze soba (jak to robi pewnie od dziecka) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
a co to jest UW ?
|
|
Pomysłowy gościu :P to się nazywa kreatywność "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Gdzie najlepiej kupić drzwi wewnątrzlokalowe?Oczywiście z montażem.
|
|
W Łomży kupuję tylko na Dwornej wylot Sienkiewicza lub na Legionów naprzeciw Statoil. Nalepsze herbaty kupiłem w Chinach i na Taiwanie (dawno nie byłem). W sklepie internetowym nigdy bym nie kupił. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Podczas jazdy zapala się kontrolka świec żarowych i słabnie moc silnika. Jaka może być przyczyna ? Turbina była sprawdzana i okazało się,że jest dobra.
|
|
Karol podobno możesz się odwołać, ale nie wiem czy to nie pogorszy sprawy.
|
|
ty pewnie brzydszy jeszcze
|
|
powiem ci ze slyszalam ze pewna fryzjerka bierze dziewczyny na przyuczenie, ale to nie w lomzy i raczej w 3-mce tego nie ogarniesz co najmniej rok
|
|
w ogole sie zastanawiam czy to dobry pomysl bo wiadomo jak jest na stazu. moze byc staz tylko 3-miesieczny? bo na dluzej to raczej nie chce. a najchetniej to bym poznala takie instytucje w ktorych jest chociaz jakas szansa na zatrudnienie a nie takie ktore tylko wymieniaja stazystow
|
|
sprawdzalam i nie bylo
|
|
a kulture takich ludzi widac chociaz w pierwszym zdaniu iceberga odnoszacym sie bardzo merytorycznie do haliny , pogratulowac.
|
|
jasmiek smietana ma malucha w wersji CC W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |