Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
polecam felietony jana pietrzaka, ktory to godzine z minutami |
Bes Sęsu - jak morzna wieszać psy jak sie psy koha Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: polecam felietony jana pietrzaka, ktory to godzine z minutami |
![]() mario
|
|
drzefko :))) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
![]() takim ogniem robie kupe w rzyció so lepsze i gorszę dni :)
|
|
![]() mapa diecezji polskich w rzyció so lepsze i gorszę dni :)
|
|
oj panie Baro myli się pan i to bardzo no ale cóż każdy ma swoje zdanie certyfikaty i badania niestety są !!!
|
|
moze i nie są debilami ale zachowują sie jak debile wygladaja zza ty regałów jak szpiedzy masakra
|
|
Według mnie debilizmem wykazała się sama ta firma ochroniarska dając mu gaz. Przecież taki gaz trudno użyć w sklepie, bo po pierwsze dużo ludzi, a po drugie trudno jest wywietrzyć takie duże pomieszczenie. Na dworzu też nie użyjesz bo jak wiatr będzie wiał w twoją stronę to po tobie, a po drugie nie wytarga gościa na zewnątrz tylko po to żeby mu gazem po oczach psiknąć. Ochroniarz powinien najpierw obezwładnić, a jak klient stawia jakiś większy opór wtedy go spałować lub gazować. Najlepiej gdyby zawołał swoich kolegów z ochrony to by w ogóle nie było by tego tematu.
|
|
Stoimy, patrzymy i OCENIAMY! a nikt z nas NIC nie robi bo jesteśmy jako 3 przy kasie... jakoś trza się tłumaczyć że nie potrafimy być bohaterscy. A tak bardziej poważnie to właściciele skąpią chyba na ochronę swych dóbr. Już poczynając od naszej zachodniej granicy, ochroniarze pracują w sklepach przystosowanych do ich ochrony. Czyli np. posiadają 'piloty' gdzie na jednym z przycisków jest "lock door". ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |