niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Talib, czy terrorysta?

a co w tym śmiesznego?
Na pierwsza edycji Young Party zauważyliśmy ze młodsi klubowicze bardzo dobrze sie bawili...Natomiast pełnoletni dostali opaski i do dyspozycji mieli górny bar...Wszyscy razem dobrze się bawili...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Talib, czy terrorysta?

sandis, za krutko tu jestes by mnie oceniac. malo tematuw widzialas ktory tworzylem, malo myh odpowiedzi czytalas.
mowisz ze jade po kims bo zalorzyl glupi temat, a patrz ze jakos inni po tobie pojehali a ja jeszcze... nie

cytat Damienlks25: "Landriness jeśli dla Ciebie ważniejsza jest kawa od bezpieczeństwa środków ulokowanych i jakości banku to faktycznie dobrze, że zmieniłaś z dobrej obsługi na MIŁĄ...

Człowieku co Ty za propagandę tu uprawiasz jakie bezpieczeństwo środków, na takie PRL-owskie hasła to możesz nabrać staruszków.
Nie ma co ukrywać że zarówno PKO BP i PEKAO S.A. sa to najbardziej skostniałe banki, które żyja jeszcze w poprzedniej epoce, ich oferta produktowa i cenowa, jak tez obsługa jest 100 lat za murzynami (nie ubliżając murzynom).
Mówisz tu o jakimś bezpieczeństwi środków, przecież każdy Bank działający w Polsce (poza bodajże PolBankiem) jest objęty bankowym Funduszem Gwarancyjnym do 50.000 EUR zgromadzonych środków własnych.

cytat Damienlks25: "PKO BP to 90 lat działalności i jeszcze jedyny bank objęty skarbem państwa".

Możesz mi wyjaśnic co znaczy objęty skarbem państwa? Bo chyba nie do końca sam wiesz co piszesz.

W Łomzy na dzień dzisiejszy jest mnóstwo innych banków, przejdź się popytaj, albo porównaj ich oferty między sobą w internecie.

cytat Damienlks25: "Landriness jeśli dla Ciebie ważniejsza jest kawa od bezpieczeństwa środków ulokowanych i jakości banku to faktycznie dobrze, że zmieniłaś z dobrej obsługi na MIŁĄ...

Człowieku co Ty za propagandę tu uprawiasz jakie bezpieczeństwo środków, na takie PRL-owskie hasła to możesz nabrać staruszków.
Nie ma co ukrywać że zarówno PKO BP i PEKAO S.A. sa to najbardziej skostniałe banki, które żyja jeszcze w poprzedniej epoce, ich oferta produktowa i cenowa, jak tez obsługa jest 100 lat za murzynami (nie ubliżając murzynom).
Mówisz tu o jakimś bezpieczeństwi środków, przecież każdy Bank działający w Polsce (poza bodajże PolBankiem) jest objęty bankowym Funduszem Gwarancyjnym do 50.000 EUR zgromadzonych środków własnych.

cytat Damienlks25: "PKO BP to 90 lat działalności i jeszcze jedyny bank objęty skarbem państwa".

Możesz mi wyjaśnic co znaczy objęty skarbem państwa? Bo chyba nie do końca sam wiesz co piszesz.

Landrines, w Łomzy na dzień dzisiejszy jest mnóstwo innych banków, przejdź się popytaj, albo porównaj ich oferty między sobą w internecie.

jak sie nie podoba komus to niech zmieni forum i po problemie

jasiu zapomniał zmienić jasia :)
profile Ci się pomyliły 2xD

ale ja jestem zadowolona ze swojego banku i nie szukam innego

interesują mnie drzwi z MDF i oczywiście w dobrych cenach, w gealu nie robią przesuwnych i nie przycinają w razie jakby nie pasowały do starej ościeżnicy

jak mozna byc tak wrednym i tak znecac sie psychicznie nad pracownikami dlaczego wszyscy odchodza z powodu kierowniczki Moniki , ktora krzyczy bezpodstawnie na swoich pracownikow dlaczego tak się dzieje ludzie zrobcie cos . tam jest donosicielstwo jeden na drugiegi donosi o byle co jakby mania przesladowcza , dlaczego jedni atakuja drugich ... to prawdziwa rzeczywistosc . nie idzcie tam do pracy bo dlugo tam nie pobedziecie tam jest nie do wytrzymania o wszystko sa pretensje , tam czlowiek szybko sie wykonczy!!!!!

a która to ta "kierowniczka"? jak był Witpol to też tam pracowała czy dopiero teraz..?

tak zalozylam temat o barze w Lomzy w ktorym go pochwalilam i oczywiscie uznaliscie ze to reklama pfff smieszne widze ze nic juz w lomzy pochwalic nie mozna bo od razu reklama... najlepiej cos skrytykowac to wtedy jestescie zadowoleni i jedziecie kilkadziesiat postow, wy po prostu macie jakis problem ze soba, ten nick mam od poczatku i nie musze nic zmieniac ani sie ukrywac zeby otwarcie sie wypowiedziec, pisze co mysle! zalozylam specjalnie kilka tematow na temat fryzjerow bo zauwazylam ostatnimi czasy ze szczegolnie lubicie po nim jechac wiec wam pokazuje ze jak sie komus podoba to bedzie codziennie ten temat wystawial bez wzgledu na wasze szanowne widzimisie . a no i oczywiscie jeszcze jedno ja zmieniac forum nie zamierzam nie bede sie was pytac czy moge tu pisac czy nie! :D

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

ona była kiedyś zastępca kierowniczki w tej głownej stokrotce.

teraz jest tą głowna kierowniczka w dawnym witpolu i w dupie sie przewrócilo

to się zwolnij i idz do biedronki...

bylem na kilku, mam chec byc na kolejnych. nie karzdy lomzyniak siedzi tylko w jednym punkcie, a wyjazd poza miasta do teatru itp uwarza za objaw burzujstwa lub zwyklej straty pieniendzy (za to prszeciez jest kilka dni chlania). wiec tylko hcialem zapytac sie o ich zdanie co warto obejrzec, a zarazem pokazac rze sa w lomzy ludzie normalni, nie tylko zamknieci w malym lomzynskim mikroklimacie

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

w lomzy wlasnie nie bylo chetnych na ksiegowa i dlatgo grupa nie powstala.

501 041 348 Edek - kolo ma pawie, przepiórki, kaczki, bażanty i inne ozdobne ptaki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org