Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Olsztyn: arabski student ranił nożem 20-latka |
ło jesus ;))) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Olsztyn: arabski student ranił nożem 20-latka |
"Idzie sobie przechodzień a czeczeni się do niego zaczepiają", ty sam nie wiesz co piszesz. A ile jest przypadków w Łomży, że idzie sobie przechodzień (np: dziadek, alejką przy cmentarzu na Kopernika) a tu trzech "POLAKÓW" katuje go do nieprzytomności za 35zł. I nie wiem co jest gorsze. Rozumiesz co ja do Ciebie piszę?? Czytaj całe wypowiedzi, a nie tylko wyrywasz zdania z kontekstu. Pisałem, że w każdej narodowości znajdą się idioci, jednak nie należy skreślać całego społeczeństwa tylko dlatego, ze na ileś tam setek czy tysięcy czeczeńców w Łomży jest 5-10 huliganów. Ilu takich jest na 60-tysięczne miasto Łomża wśród Polaków?? Czy do Ciebie dociera, że nienawiść do niczego nie prowadzi?? Że twoje pieniactwo powoduje waśni. Jeśli tego nie rozumiesz to po prostu jesteś skończonym idiotą.
|
|
ja od tygodnia ;))) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
godzina
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |