Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sam pan prezes Kaczyński uscisnal wczoraj moją dłon mowiąc: |
Zgodze sie co do malarzowej glupia baba wydziera sie i nic soba nie reprezentuje. Zamiast swoja osoba zachecic ludzi zeby przyjezdzali i sie bawili to pokazuje totalne chamstwo i brak tolerancji he he a ochroniarze to buraki rowniez sie zgodze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sam pan prezes Kaczyński uscisnal wczoraj moją dłon mowiąc: |
Ja miałam 138 punktów i jestem przyjęta. Ale trzeba mieć sporo powyżej 100 punktów.
|
|
festyn odbyc sie odbedzie
|
|
wielki to on chyba nie byl, tylko utalentowany. co do bycia albinosem to tez jest duzy znak zapytania - sam przeciez twierdzil ze odbielebie skory to skutek uboczny lekow, ktore uzywal. sam zapewne zgodzisz sie, ze dla Ciebie to ta smierc to nie stanowi wiekszej roznicy (prawde mowiac kiedy ostatni raz sluchales jego muzyki bedac swiadomy, ze to MJ spiewa, a nie dlatego ze grali ja gdzies w radiu?), a media napedzaja ten temat i zapewne ktos na tym zrobi duze pieniadze - sprzedaz muzyki plakatow itp. Papiez byl Wielki i tez sa problemy zeby zostal swietym.
|
|
138 punktów i Ty wybierasz się do Katolika ? Pozdro dla Twoich ambicji...
|
|
Media napędzają śmierć każdej znanej osoby. Róźnica jest jednak ta, że MJ był osobą znaną, tylko format jego sławy był odrobinę...większy? Zobacz sobie, jaką jazdę mają Amerykańce. Dam se rękę uciąć, że w USA jest "ostra" żałoba. Jest to spowodowane tym, że mimo, iż od baardzo długiego czasu nie wydał nic nowego, to jego kawałki wciąż są popularne. Ja osobiście nie słuchałem/słucham jego muzyki, ale podchodzę do sprawy rozsądnie i wiem co zrobił w dziedzinie muzyki. Dlatego jego śmierć jest tak głośna i...dobrym słowem będzie, opłakiwana. -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
Ale p. Gosia z hotelu Polonez zajmuje się tylko kosemtyką twarzy!! Nie robi paznokietek, etc. Wiem, bo ciągle do niej chodzę... I również polecam!! mario
|
|
nastawić i gitarka bedzie;]]]
|
|
haha xD jak mi się poprzestawia to naciskam Shift i Ctrl :)
|
|
a pólowie moich znajomych sie podoba...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Legion, MS masz w KWP. Ja idę na PZP w tym tygodniu.
|
|
Legion, MS masz w KWP. Ja idę na PZP w tym tygodniu.
|
|
Festyn jest w parku
|
|
Witam, czy ten kierunek zostanie uruchomiony? Widziałam w informatorze że jest w organizacji, ale na stronie www nie widzę rekrutacji na rok 2009/2010
|
|
Czy naprawdę trudno się domyśleć że na tym obszarze ceny są podobne wszędzie, bo jak taniej kupisz płytę to drożej zapłacisz profil czy odwrotnie. Najtaniej mają tylko stali odbiorcy czyli wykonawcy, jeśli mają układ z danym sklepem, a przede wszystkim przejedź się i pogadaj w sklepach bo zależy to również od ilości branego materiału. Pozdrawiam.
|
|
w kazdych hurtowniach - tych samych branzach sa te same firmy ( w wiekszosci) nie ma podziału na najtansze czy najdrozsze :| jak chcesz najtanszy materiał to licz sie z tym, ze moze byc jakosciowo gorszy, zebys pozniej nie mial pretensji, ze jest cos nie tak ;)
|
|
własnie ja te chciałabym coś wiedzieć na ten temat. mówią że ma być otworzony ale czy to prawda?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to kierunek dla debili :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Gratuluje wszystkim "specom" jadącym po katoliku, którzy nigdy się tam nie uczyli i maja opinie o szkole wyrobioną po tym co usłyszeli od innych. Szkoła jest dobra i jednak 100% zdawalności matur to jednak coś, w tym drugi wynik na maturze z polskiego jest właśnie w katoliku. Dwie klasy po niecałe 30 osób to też spory plus. Jest rygor i z tym się trzeba liczyć jeżeli ktoś jest naprawde imprezowy i lubi sobie ot tak uciekac z lekcji no to miejsca tu raczej nie znajdzie. Ogólnie ja bardzo ta szkołe polecam.
|
|
Wcale nie wiadomo czy Jaspery sa takie dobre. Wiele osób skarży się na błąd E74. Jasper ma i CPU i GPU wykonane w technologii 65nm a Falcon ma CPU w 65nm a GPU w 90nm czyli jest teoretycznie w gorszej technologi Falcon zrobiony, ale dokładnie nie wiadomo jak z tym jest. Ja mam Falcona 8 miesięcy i żadnej zwiechy.
|
|
oops stukam ze stanow i zaloba to byla pierwszego dnia, a teraz to wyciaga sie na wierzch jego brudy: ile dlugow pozostawil, co bedzie ze sprzedanymi juz biletami na koncerty w Londynie, co sie stanie z dziecmi - wroca do mamusi czy tez nie?, co bedzie z pieniedzmi, ktore otrzymal na poczet przyszlych koncertow w Las Vegas, to ze rodzina przechowuje cialo w sejfie aby nikt nie mogl zrobic zdjec, gdyz podobno twarz bez makijazu to same blizny. Zgadza sie ze beda dzisiaj i jutro jakies tam uroczystosci poswiecone jego tworczosci, ale sie zlozylo ze wlasnie jest weekend i latwo jest ludziom skusic sie na uczesnictwo w czyms takim. Teraz pewnie bedzie troszke ciszej do dnia pogrzebu i do momentu kiedy oglosza pelne wyniki sekcji zwlok. zajrzyj na http://www.tmz.com/ jezeli Ciebie interesuja najswiezsze wiadomosci. to wlasnie tmz bylo pierwsze, ktore podalo wiadomosc o smierci artysty Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a co chcesz przerobic w tym liteon? region usunac? jaki model?
|
|
Wydaje mi się, że owa dyskusja zmierza w niewłaściwym kierunku.Powinniśmy sobie tu pomagać, a nie zazdroscic.W ms wiek nie gra roli.Liczy się dojrzała osobowość.Wiem co mówię, bo zaliczyłem.
|
|
debilami sa takie osoby jak ty - zaprezentowales to w swojej wypowiedzi ;)
|
|
kup se jorka albo posłuchaj dody hehehehehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
tel 218 88 28 ul bema 29 Google nie boli. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
podpowiedzcie czy warto w wieku 34lat starać się dostać do policji pomimo bardzo dużych chęci z mojej strony?
|
|
Który lokal w Łomży ma wysoką renomę?
|
|
Te same piwo leją do puszki, butelki i kega. Jedna partia jest lepsza druga gorsza. Nie widziałem żeby coś kombinowali w browarze z piwkiem, to się nie opłaca, jedynie straciliby klientów.
|
|
danzel o 21 ![]() ________ Malachit
|
|
Gadanie że jakieś piwo w kegach jest chrzczone to tylko ktoś mało kumaty może stwierdzić, kilka kwestii może wpływać na smak, temperatura, słabsze nagazowanie, termin ważności, albo gorsza partia z browaru, co się niestety czasem się trafia wielu browarom.
|
|
5
|
|
Treść jest ukryta
|
|
juz dawno za kazdy brak dokumentu grozi 50zł prawko, polisa, dowod rejestracyjny = wszystko 150zł ;) zadnych punktow
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Łowca...poszedles ostro ;)
|
|
A ja mam Falcona i pożył 11 miesięcy i 3 tygodnie zanim wywalił E74. Nie był katowany długo(najdłużej grałem na nim 3 h pod rząd) lecz pojechał do Microsoftu. Gdzieś wyczytałem , że Falcon to 65 nm Cpu i 80 nm GPU(a nie jak większość ludzi pisze 90 ). Przeróbka Lite-On'a to chodzi mi o flash Iextreme 1.6(bo kumpel kupuje i chcialby miec flasha ale w Łomży nikt tego nie robi a raczej nie chce wysyłać gdzieś w PL).
|
|
Weźcie wy sie ogarnijcie juz z tym Jeziorkiem bo teraz nawet jak ktos pochodzi z JEziorka to sie na niego krzywo patrzą bo jest z JEziorka... Ja tam bylem kilka razy i nigdy nie widzialem zeby ktos za nic dostał... A jak juz to napewno nie kopali go po twarzy, ludzie piszecie takie pierdoły ze az mi was żal... Jeśli nie lubisz takich klubów i wolisz mózgotrzepy słuchać no to nie jeździj i tyle...
|
|
No pewnie że tak.Wszystko dla bab jest same butiki, (...) jakieś.. Jedynie co to empik,bigstar,oksajd.....ZAL "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
idiota jeden ale w dwoch osobach !! ?)@.)%.!(*(.?
|
|
FIN mowisz o sobie?? Bo oni akurat prawde mowia bo pootwierali takie (...) co zal tam wejsc ;]
|
|
W najnowszym wydaniu łomżyńskiego tygodnika Narew ukaże się artykuł o zespole Smile! Będzie nam miło jak rzucicie okiem :) pozdrawiamy "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |